От вчера са ми заглъхнали ушите.
Питах аптекарката какво ми става и тя ме успокои: "Не се притеснявай, скоро ще започнеш и да залиташ."
Щяло да ми мине до ден-два обаче.
Та... аз ли не ви чувам или вие мълчите...
Нощна буря?4avdar4e написа:Лято, мор, разкошна нощна буря, при която не ми оставаше нищо, освен да слушам как бие дъждът... Сещай се после как се става на сутринта
Та сега водя хамлетовска битка със себе си![]()
Е как после при такива тежки житейски дилеми да му се говори на човек?!?
Аз пък се чувствам малко като пияна. Вчера особено на моменти сутринта имах чувството че ще припадна - едно такова безтегловно и замаяно. Не неприятно, но малко плашещо. Споделих го с една колежка и тя каза, че се чувствала по подобен начин, явно от атмосферното налягане, жегите или кой знае какво...Мнемозина написа: Пък току виж и сама съм се чула...
От тревата дето си я пушила, ще да еvyara написа: Аз пък се чувствам малко като пияна. Вчера особено на моменти сутринта имах чувството че ще припадна - едно такова безтегловно и замаяно. Не неприятно, но малко плашещо. Споделих го с една колежка и тя каза, че се чувствала по подобен начин, явно от атмосферното налягане, жегите или кой знае какво...
Тутуна ли бе?Wishes написа: От тревата дето си я пушила, ще да е
Ами всичко започна, когато забелязах механизма на скапване на настроението ми - един поглед, една дума, които подминаваме, обаче те си седят там някъде в коша на подсъзнанието и те вкисват, а ти се чудиш защо така не си на кеф....Мнемозина написа: И какво забравяш?
Виж, какво ми спомни:Мнемозина написа:...Та... аз ли не ви чувам или вие мълчите...![]()
лято, мор, отворила съм прозореца, отвън на балкона шушка, трака, ходи, тропа и сумти новия обитател на дома - поредната животника в колекцията на децата - кики. освен да го слушам цяла нощ, е добре де не цяла нощ, ама поне но 2 не можах да заспя... сещай се после как се става...4avdar4e написа:Лято, мор, разкошна нощна буря, при която не ми оставаше нищо, освен да слушам как бие дъждът... Сещай се после как се става на сутринта![]()
балдъзата гледа едно таралежче сума времеbead_ написа:лято, мор, отворила съм прозореца, отвън на балкона шушка, трака, ходи, тропа и сумти новия обитател на дома - поредната животника в колекцията на децата - кики. освен да го слушам цяла нощ, е добре де не цяла нощ, ама поне но 2 не можах да заспя... сещай се после как се става...
p.s. кики е таралежче. сладък е, ама намирисва. минава ми мисълта, че съм много демократична с дечурлигата... ама минава и отминава.