Това за микровълновата е вярно! Пробвано!
П.П. Благодаря на [unknown], че насочи мислите ми в тази посока!
нещо не им бачка на мойте фаворитки сайта (най-добрите са в играта, не че си падам по тая визия. апропо, забелязала съм, че им се кефят мъже със скромна физика:winkw: - нищо лично, да не се обидиш)caliostro написа:май съм го чел
мнооо е сантиментално
![]()
очаквах да видя плажен волейбол , гимнастика ,аеробика нещо
Не че съм с нескромна физика, но аз не им се кефя.bead_ написа:нещо не им бачка на мойте фаворитки сайта (най-добрите са в играта, не че си падам по тая визия. апропо, забелязала съм, че им се кефят мъже със скромна физика:winkw: - нищо лично, да не се обидиш)
иначе имаше много снимки.
http://www.lina-petia.com/
Помните ли самурайското кабаре от Питката? Тоя не може да бъде надминатGaspode написа:Като сме почнали с неща, дето вече сме ги гледали, ето ви още нещо :)
Тука мислех да напиша нещо дълбокомислено от рода на: не са важни конкретните цифри, а как се чувства човека; че съм виждала доста високи хора, които се сгъват на четири, за да достигнат психическото си състояние, както и ниски, които като вървят, другите отстъпват няколко крачки назад, така че реалният им ръст си остава абстракция; и бла бла бла ... нещо за хармонията и т.н., обаче всичко това няма да го казвам.Green Light написа:...................
Пет санта от начин на живот, тренировки, храна, хормони и т.н няма да са им излишни. Вие като пенкилери по всеки въпрос, знаете ли препоръки за израстване висок?
Това си е съвсем логично - психическото състояние определено влияе на отделянето на хормоните, отговорни за растежа. Не е единственият, но е доста важен фактор.Mila написа:
И друго, което съм чела по въпроса е, че деца, потискани от родителите си остават по-дребни спрямо тези, които от малки са били оставяни да упражняват свободната си воля.
Да, това е така.Mila написа: Тука мислех да напиша нещо дълбокомислено от рода на: не са важни конкретните цифри, а как се чувства човека; че съм виждала доста високи хора, които се сгъват на четири, за да достигнат психическото си състояние, както и ниски, които като вървят, другите отстъпват няколко крачки назад, така че реалният им ръст си остава абстракция; и бла бла бла ... нещо за хармонията и т.н., обаче всичко това няма да го казвам.
като дани де вито ли е изглеждал твоя познатМнемозина написа:Точно защото не е мушмурок, затова може.caliostro написа:мъжа трябва да е висок
как може един мушморок да гледа от високо се чудя
да не се качил на някой стол или маса
Всичко е вътре в главата на човека

Има го и Джон Пеши. Той пък ги кара да се страхуват.snowprincess написа:като дани де вито ли е изглеждал твоя познатМнемозина написа:Точно защото не е мушмурок, затова може.caliostro написа:мъжа трябва да е висок
или като ал пачино
единият кара жените да се усмихват, другия да гледат отнесено
Джо, не Джон, сбъркал съл. Сега като прочетох и се усетих. Ами имидж, де да знам. Нали все на такъв се прави кажи речи във всички филми на Скорсезе все е някакъв откаченsnowprincess написа:с какво мислиш, че ги плашиGreen Light написа: Има го и Джон Пеши. Той пък ги кара да се страхуват.
не изглежда страшен
Вторият, естествено.snowprincess написа:като дани де вито ли е изглеждал твоя познатМнемозина написа:Точно защото не е мушмурок, затова може.caliostro написа:мъжа трябва да е висок
или като ал пачино
единият кара жените да се усмихват, другия да гледат отнесено