Привет на слънчоглед!
Привет на слънчоглед!
Радваме се да те видим на борда! Приятно пътуване! И... наздраве!

- сър Айвънхоу
Re: Привет на слънчоглед!
Привет!
Само да не се изнесе и тя, като "Калиакра" в румънско...
Наздраве!
Само да не се изнесе и тя, като "Калиакра" в румънско...
Наздраве!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
slunchogled
Като за начало кажи мъж ли си, жена ли си, какво сиslunchogled написа:Благодаря за топлото посрещане![]()
още не мога да се ориантирам в обстановката...да не говоря, че и не знам как се поства тук...ама то ще си проличи де:-)
Добре дошъл/а/о и от мен!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- Глас в пустиня
Инспектор Стрезов
Моето мнение е, че мъж едва ли би се никнеймнал Слънчоглед. Така, че споделям интуицията (а може би той все пак знае наистина) на Звеневия.
Re: Инспектор Стрезов
Ако някой се кръсти "Половинка Водка" може и да възникнат брожения...Remmivs написа:Моето мнение е, че мъж едва ли би се никнеймнал Слънчоглед. Така, че споделям интуицията (а може би той все пак знае наистина) на Звеневия.
Но в случая, просто знам, щото възникна проблем с регистрацията...
BTW "Кокиче" ник за кой пол е???
Remmivs написа:Моето мнение е, че мъж едва ли би се никнеймнал Слънчоглед. Така, че споделям интуицията (а може би той все пак знае наистина) на Звеневия.
тоя доведе не е много издържан
ще спомена Питката...а Пенчо няма
Bittermooon жена ли е, всъщност?
ПРИВЕТ на новодошлите!

ПРИВЕТ на новодошлите!
Недей и Wishes... Обаче това ми е останало от irc-то - интуиция за пола на ника. Така, че стоя на позицията си. А Звеневия трябва да го правим Дружинен вече, щото цяла дружина доведе, да е жив и здрав и всите му дружки.Semiramis написа:тоя доведе не е много издържан
ще спомена Питката...а Пенчо няма
PS
Не, че не стават и грешки де. Да не пускам класическата картинка за инет образите...
Блгдр! Нямам заслуга!Remmivs написа:... да е жив и здрав и всите му дружки.![]()
Където е готино - е готино!

я! какво е това време за мореЗвеневия написа:Ако някой се кръсти "Половинка Водка" може и да възникнат брожения...Remmivs написа:Моето мнение е, че мъж едва ли би се никнеймнал Слънчоглед. Така, че споделям интуицията (а може би той все пак знае наистина) на Звеневия.
Но в случая, просто знам, щото възникна проблем с регистрацията...
BTW "Кокиче" ник за кой пол е???![]()
![]()
един нормален няма тука, ще прощавате
много яко
Wishes да не са само женска територияRemmivs написа: Недей и Wishes...
Wishes написа:Wishes да не са само женска територияRemmivs написа: Недей и Wishes...
щях да казвам, че нищо няма да му правя на Уишес, но сега някак не върви
Именно!

Освен ако не си горд собственник на пуститен остров (при което само багера отсъства...
)
От друга страна: море=пясък + задници + строителна механизация... (уви)един нормален няма тука, ще прощавате
Освен ако не си горд собственник на пуститен остров (при което само багера отсъства...
Та, продължи си мисълтаSemiramis написа: щях да казвам, че нищо няма да му правя на Уишес, но сега някак не върви
Wishes написа:Та, продължи си мисълтаSemiramis написа: щях да казвам, че нищо няма да му правя на Уишес, но сега някак не върви
нямаааааааааааа
утре
че днес ти искам услуги
Тоя трик е старSemiramis написа: нямаааааааааааа
утре
че днес ти искам услуги
Здрасти и не слушай калиостро, тоъй е скъпчия.caliostro написа:срещу 200 евро аз ще те ориентирам в обстановката набързоslunchogled написа:Благодаря за топлото посрещане![]()
още не мога да се ориантирам в обстановката...да не говоря, че и не знам как се поства тук...ама то ще си проличи де:-)
Аз ще те ориентирам срещу 150
- сър Айвънхоу
Тоя грях не го приписвайте на Звеневия. Признавам си без бой!!!Remmivs написа:
А Звеневия трябва да го правим Дружинен вече, щото цяла дружина доведе, да е жив и здрав и всите му дружки.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
Аз не я знам.Remmivs написа: PS
Не, че не стават и грешки де. Да не пускам класическата картинка за инет образите...
И Айвънхоу уж си призна, пък нищо не уточни.
И при това неясно положение сега какво да кажа на Слънчогледа освен наздраве, а?
Panta rhei...
не е смешноvyara написа:pocti_bezobidna написа: Здрасти и не слушай калиостро, тоъй е скъпчия.
Аз ще те ориентирам срещу 150
щото ще ставам яко брутален и ще ги подгоня до дупка
кво се ебават а
ти им говориш те все едно муха ги ухапала
наистина ми прави гадно впечатление че нещо не разбират
от следващия почвам
край на компромисите
яко ще се цакаме
няма кво да се лигавиме
Ей това е!caliostro написа: не е смешно
щото ще ставам яко брутален и ще ги подгоня до дупка
кво се ебават а
ти им говориш те все едно муха ги ухапала
наистина ми прави гадно впечатление че нещо не разбират
от следващия почвам
край на компромисите
яко ще се цакаме
няма кво да се лигавиме
Строг, НО справедлив!
Panta rhei...
-
slunchogled
Не съм мъж...все още:-) но нищо не се знае..какво ще ми щукне през идните годиниRemmivs написа:Моето мнение е, че мъж едва ли би се никнеймнал Слънчоглед. Така, че споделям интуицията (а може би той все пак знае наистина) на Звеневия.
Задръж още 20-30 така, после прави каквото искашslunchogled написа:Не съм мъж...все още:-) но нищо не се знае..какво ще ми щукне през идните годиниRemmivs написа:Моето мнение е, че мъж едва ли би се никнеймнал Слънчоглед. Така, че споделям интуицията (а може би той все пак знае наистина) на Звеневия.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.