Е, има тук-там по някое счупено стъкло, но важното е, че няма пострадали хора!

Съжалявам, БоЕВ, явно е било голям кошмар. Дори не мога да си го представя. Да сте живи и здрави, че такива "яйца" и главата ти могат да счупят... Ужас...БоЕВ написа:

Позмоли ми да не се съглася.. Ракети има, използват се предимно в северо-източна България. Проблемът е, че кинти няма и много пестеливо ги пускат:(сър Айвънхоу написа:Такова нещо преди 5-6 години потроши колата на един приятел...
Крайно време е някой да потърси отговорност на продажните ни политици. Заради скапания "невидим" стелт, смряхме производството на ракети против градушка (защото току-виж някой друг "терорист" или "диктатор" вземе, че свали пак невидимия и супернадежден самолет с наша ракета)...
Мамицата им продажна!
Съжалявам, приятелю! Загобата ти е огромна! Но знам, че си трудолюбив, ще се оправиш! Дано никога не се повтори!
Мдааа! Аз цунамито в Азия още не съм им го простилсър Айвънхоу написа:Такова нещо преди 5-6 години потроши колата на един приятел...
Крайно време е някой да потърси отговорност на продажните ни политици. Заради скапания "невидим" стелт, смряхме производството на ракети против градушка (защото току-виж някой друг "терорист" или "диктатор" вземе, че свали пак невидимия и супернадежден самолет с наша ракета)...
Мамицата им продажна!
Съжалявам, приятелю! Загобата ти е огромна! Но знам, че си трудолюбив, ще се оправиш! Дано никога не се повтори!
Не забравяй и земетресенията. Няма значение къде точно.Green Light написа:Мдааа! Аз цунамито в Азия още не съм им го простилсър Айвънхоу написа:Такова нещо преди 5-6 години потроши колата на един приятел...
Мамицата им продажна!
Не не, това е най-обикновена взискателност.Remmivs написа:Е вие се оляхте. Да ме прощава БоЕВ за спама и Господ за сквернословието, но да живеете за чукането с нещо/някой отгоре си е направо голяма грандоманщина...ELBI написа:Правилно пич! Затова да живеем, докато не ни е чукнало нещо ... от горе.
Сега ести ще каже "Ами нали точно за това живеем?"
Така е, на съседа ми отгоре му е наистина много голяма грандоманщинатаRemmivs написа:Е вие се оляхте. Да ме прощава БоЕВ за спама и Господ за сквернословието, но да живеете за чукането с нещо/някой отгоре си е направо голяма грандоманщина...ELBI написа:Правилно пич! Затова да живеем, докато не ни е чукнало нещо ... от горе.
Сега ести ще каже "Ами нали точно за това живеем?"
Ми нали с Елби говорехте за нещо/някой, дето трябвало да ни "чукне от горе" , та какво друго освен за съседа от горния етаж да се сетя? Пък и ти като спомена за грандоманщината и съсвем вече бях сигурна, че за него говорите.Remmivs написа:какво му било голямо на съседа отгоре не разбрахesti написа:Така е, на съседа ми отгоре му е наистина много голяма грандоманщината
Абе човещинка бе, за какво друго да се живее....
бе аз за други, висши сфери думах, ама убу щом така ме разбирате, така да е
Сега, това, че със Сър Елби се ъ-ъ къпете божествено, съвсем не означава, че трябва да го правите и с божества. Тва изкахъ да рекна язе.esti написа:Ми нали с Елби говорехте за нещо/някой, дето трябвало да ни "чукне от горе" , та какво друго освен за съседа от горния етаж да се сетя? Пък и ти като спомена за грандоманщината и съсвем вече бях сигурна, че за него говорите.
А с какво да го правим?Remmivs написа:Сега, това, че със Сър Елби се ъ-ъ къпете божествено, съвсем не означава, че трябва да го правите и с божества. Тва изкахъ да рекна язе.esti написа:Ми нали с Елби говорехте за нещо/някой, дето трябвало да ни "чукне от горе" , та какво друго освен за съседа от горния етаж да се сетя? Пък и ти като спомена за грандоманщината и съсвем вече бях сигурна, че за него говорите.
Ма ние май говорим за изваждане...4avdar4e написа:Га бях в първите класове на у-щето, до мен висеше един плакат: "От перемены мест сумма слагаемых не меняется"