Ааааааааааа!

Все същите
Аватар
Green Light

Ааааааааааа!

Мнение от Green Light »

Столичните таксита подкрепят протеста на пироговци

Таксиметровите шофьори в София са започнали подписка в подкрепа на протестиращите от „Пирогов".
Това съобщават от стачния комитет на протестиращите медици, цитирани от Инфо радио.

Всички следващи действия на стачния комитет ще бъдат съгласувани и координирани с таксиметровите шофьори.

Протестите на работещите в Пирогов ще продължат от понеделник между 8 и 9 часа сутринта с известните досега искания, както и искането за оставка на целия борд на директорите.

На следващото заседание на арбитражната комисия, което се очаква да бъде в четвъртък ще стане известна датата на ефективната стачката.

Най-вероятно тя ще започне в началото на юли.

http://news.ibox.bg/news/id_314621068
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Без шофьори явно работата няма да стане. Учителите да се ориентират и те...
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Е кво се чудиш? Обърнали са се към властта за помощ. Тва е - реалната власт в държавата...:twisted:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:Без шофьори явно работата няма да стане. Учителите да се ориентират и те...
...що не земат да опраат и гладуващите в Етиопия.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:
vyara написа:Без шофьори явно работата няма да стане. Учителите да се ориентират и те...
...що не земат да опраат и гладуващите в Етиопия.
Щото не могат да си платят. :grin:
Усещаш ли как вече ще могат да продават услугата "задръстване на улиците на София" на хора, които протестират, но никой не ги чува.
Очаквайте скоро и закон срещу стълпотворения на таксита и изнудвания на правителството...
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

vyara написа:
Green Light написа: Щото не могат да си платят. :grin:
Усещаш ли как вече ще могат да продават услугата "задръстване на улиците на София" на хора, които протестират, но никой не ги чува.
Очаквайте скоро и закон срещу стълпотворения на таксита и изнудвания на правителството...
:pray: Както винаги абсолютно точна в анализите!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Re: Ааааааааааа!

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:Столичните таксита подкрепят протеста на пироговци

Таксиметровите шофьори в София са започнали подписка в подкрепа на протестиращите от „Пирогов".
Това съобщават от стачния комитет на протестиращите медици, цитирани от Инфо радио.

Всички следващи действия на стачния комитет ще бъдат съгласувани и координирани с таксиметровите шофьори.

Протестите на работещите в Пирогов ще продължат от понеделник между 8 и 9 часа сутринта с известните досега искания, както и искането за оставка на целия борд на директорите.

На следващото заседание на арбитражната комисия, което се очаква да бъде в четвъртък ще стане известна датата на ефективната стачката.

Най-вероятно тя ще започне в началото на юли.

http://news.ibox.bg/news/id_314621068
Добре де, не разбирам! Като вчера си спомням оная тема за бакшиш блокадата на Сф - голямо плюене беше и най-силният аргумент против беше свързан с медиците, как работели при трудни условия, как заслужавали повече, как трябвало да се борят, как всеки беше солидарен с тях и беше готов да ги подкрепи...а сега когато протестите са факт и има желание за подкрепа...ние пак така - сори амо това много ми прилича на вица "...зайо, ти май пак си без шапка..."
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

подкрепям всеки който иска повече кинти
това е :cool:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

caliostro написа:подкрепям всеки който иска повече кинти
това е :cool:
щот не ги иска от теб!
това е:winkw:
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

за мен не се безпокой
аз достатъчнио пълня хазната
така че и мойто манги отиват там и имам пълното основание да кажа кво искам да стане точно с мойте кинти
кинтите нито са на тоя министър нито другия
те са нашите кинти и тия трябва да са ни слуги
щото кинтите не растат по дърветата
1.3 млрд има излишък

като не може да управлят кинтите да си ходят на бузлуджа , в италия и в турция
пикльовци :cool:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

caliostro написа:за мен не се безпокой
аз достатъчнио пълня хазната
така че и мойто манги отиват там и имам пълното основание да кажа кво искам да стане точно с мойте кинти
кинтите нито са на тоя министър нито другия
те са нашите кинти и тия трябва да са ни слуги
щото кинтите не растат по дърветата
1.3 млрд има излишък

като не може да управлят кинтите да си ходят на бузлуджа , в италия и в турция
пикльовци :cool:
аз се пошегувах, а ти го взе на сериозно.

добре, и аз сериозно - гледам да не пълня хазната. именно защото, ако я пълня ще имам основание да се чувстам прецакана от факта, че НЯМА как да отидат там, където трябва. все ще отидат за хора и дейности, които не желая да финансирам. имаш основание да кажеш какво искаш да стане точно с твойте кинти, но... става това, което други решат. другите са, тъй да се каже, обсебени от идеята да си осигурят луксозно съществуванийце...
на лекарите в пирогов - дълбок поклон и съболезнования за униженията, на които са подложени.
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

на лекарите в пирогов заплатите трябва да са поне 2000 евро
и като отиде човек недай си боже всичко да е тип топ
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:на лекарите в пирогов заплатите трябва да са поне 2000 евро
и като отиде човек недай си боже всичко да е тип топ
Ами пенсионерите? Бе те са я изградили тая страна. Наш кви жертви, мъки и таканататък са направили че ние да имаме язовири заводи и кво ли не? Пък и колко пари са дали от заплатите за пенсии, изучили са ни, създали са здравеопазване? Отделно си го заслужават само защото са възрастните майки и татковци на нация велика. И аз давам сума чудо на държавата секи месец и аз искам да управлявам мойте пари, не искам да ми се бъркат некви олигофрени само понеже работят в правителството - всеки пенсионер да зима 1000 евро поне. И да има право да посещава по една европейска столица или курорт веднъж годишно, освен ако не иска да ходи на море. Не го ли заслужават?
Чакай че се сетих и за военните. Учителите вече стачкуват, нали? Полицаите. Граничарите, пожарникарите, домовете за социално слаби, за изоставени деца, за психично болни, за персонала им. На всички по 5 стотака отгоре и мирясвам. Иначе мамицата им разгонвам! Некадърници!
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:На всички по 5 стотака отгоре и мирясвам. Иначе мамицата им разгонвам! Некадърници!
Пропуснал си да споменеш семействата с деца, които са едни от най-сериозните платци на ДДС. Кат съм почнала да спомена и реалното семейно подоходно облагане, реалното обслужване на едно гише и по Интернет... и так далееееееее:grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

когато няма кинти е лошо
но когато има кинти и са в ръцете на идиоти пак лошо
кинти има
но тези боклуци не могат да ги управляват
е това е сега проблема
ако можеш да завъртят тия кинти които ще са близо 2 млрд в края на годината добре
ако не могат да си ходят
има кинти за всички
ако отвърже хазната 2 млрд то и доста от тези кинти ще се върнат обратно в държавата
и всички сфери на икономиката ще живнат яко
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

4avdar4e написа:
Green Light написа:На всички по 5 стотака отгоре и мирясвам. Иначе мамицата им разгонвам! Некадърници!
Пропуснал си да споменеш семействата с деца, които са едни от най-сериозните платци на ДДС. Кат съм почнала да спомена и реалното семейно подоходно облагане, реалното обслужване на едно гише и по Интернет... и так далееееееее:grin:
са говориме за макрорамката :rotfl24:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:когато няма кинти е лошо
но когато има кинти и са в ръцете на идиоти пак лошо
кинти има
но тези боклуци не могат да ги управляват
е това е сега проблема
ако можеш да завъртят тия кинти които ще са близо 2 млрд в края на годината добре
ако не могат да си ходят
има кинти за всички
ако отвърже хазната 2 млрд то и доста от тези кинти ще се върнат обратно в държавата
и всички сфери на икономиката ще живнат яко
2 милиарда не са хич малко. Таман на два милиона пенсионери по хиляда кинта месечно. Един месец
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

пенсионерите ще почакат
те продължават да гласуват за тези които ги окрадоха и лъгаха цял живот
и това е всъщност цената
тези 1000 кинта нито може да ги обложиш с данъци нито нищо
част от тях ще отидат по спестовни книжки
фондовете за пенсионерите ще се формират от работещите
те са основният генератор
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа: 2 милиарда не са хич малко. Таман на два милиона пенсионери по хиляда кинта месечно. Един месец
Малко ми се струва, че всички искат да се върнат времената на хиперинфлацията. Да печатат пари и да раздават... Ама аз нещо не го искам онова време. Правителството хич не ми харесва, корупцията и всичко наоколо също, но пък липса на финансов контрол и раздаване на пари, щото можело да еди какво си...

И разбира се, чакам още да почнат да се хвалят как внасят в хазната (я по 200, я по повече милиони) и така... Има нещо гнило извън Дания... или пък в мисленето?

Струва ми се, че е по-добре да се опандизят още следователи, магистрати и полицаи (ала гарван-гарвану око вади ли?) и след това свързаните с тях групировки и големи мафиоти сами ще кротнат. Или няма? Кво ли задавам риторични въпросчета?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:пенсионерите ще почакат
и това е всъщност цената
Значи има различно от моето мнение? Да не даваме ли на пенсионерите? А да дадем на шофьорите, лекарите и учителите? Хъм, не съм съгласен, аз мисля че пенсионерите и изоставените деца са по- сладки?
И как ще разрешим спора? Дали да не излезем с предложение да се създаде специализирана служба в която да назначим специалисти с поглед върху приходите и разходите. И те на спокойствие, задълбочено и без натиск да вземат да измислят как да ги разпределят тия наши кинти?
Или пък може да питаме таксиметровите шофьори от София?
Последно промяна от Green Light на 25.06.07, 09:51, променено общо 1 път.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Грийн, нека този път на мен да ми мирише на заговор. Днес това, утре - друго.
И беше време. Някак тихо и плавно ни "приеха" в ЕС-то. Лекичко се покачиха цените на това и онова. Трябаше да сме готови за шоков скок, които не беше рязък.. След първите 6 месеца вече май е време за въпроса със заплатите. Скоро няма да можем/ могат да се крият като щрауси. Нямало е безболезнено влизане, но пък издръжлив на под-нула-условия-народ...не знам..
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Semiramis написа:Грийн, нека този път на мен да ми мирише на заговор. Днес това, утре - друго.
И беше време. Някак тихо и плавно ни "приеха" в ЕС-то. Лекичко се покачиха цените на това и онова. Трябаше да сме готови за шоков скок, които не беше рязък.. След първите 6 месеца вече май е време за въпроса със заплатите. Скоро няма да можем/ могат да се крият като щрауси. Нямало е безболезнено влизане, но пък издръжлив на под-нула-условия-народ...не знам..
Кат си права, права си...

Да не говорим, че има хора, дето получават наистина малки заплати ... от друга страна - свободен пазар - като някой може да прави други неща и е квалифициран - да напуска дадена работа. Знам доста лекари, които в частни клиники изкарват не 1500 евро а ... 2-3 пъти повече. И си бачкат и на държавно. Щото са кадърни и трудолюбиви. Проблемът е, че понякога има свестни и трудолюбиви (и лекари, и учители и т.н.), но не особено инициативни (да почне и друг бизнес, да работи и на друго място). За тях ми е жал. Иначе има една категория дето нито може добре да прави нещата, нито иска да се научи, нито има инициативност, която е на върха на всеки протест.

Колкото до Пирогов - и аз съм да им се повишат заплатите, но пък нека и самият Пирогов се преструктурира и си съкрати неработещите звена, както твърдят големите му шефове. Тогава останалите лекари и персонал ще имат повече пари за заплати...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Semiramis написа:Грийн, нека този път на мен да ми мирише на заговор. Днес това, утре - друго.
И аз не знам Семирамис. Относно "под нулата" Споменавал съм че един приятел отиде да работи в Сараево. "Нямаш представа- вика ми- как се върнах във времето. Никакво производство. Целия народ в кръчмите. Разговори за политика, песни за политика, спорове за полоитика, бой за политика. Никой не пипва нищо да оправи, защото така или иначе ще бъде осрано или откарднато. Даже и да имаш пари не си купуваш нова кола, дрехи или уредба понеже веднага ще те оберат. Правителсвото практически липсва." Ако ние сме под нулата тия къде са?
Дали да не излезем от Европейския съюз, че да поевтинее всичко малко, как мислиш?
Последно промяна от Green Light на 25.06.07, 09:59, променено общо 1 път.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: Колкото до Пирогов - и аз съм да им се повишат заплатите, но пък нека и самият Пирогов се преструктурира и си съкрати неработещите звена, както твърдят големите му шефове. Тогава останалите лекари и персонал ще имат повече пари за заплати...
Всъщност те имат едно много основателно искане. Да получават финансиране от 4 места (а не както е сега само от касата): от МЗ, от НЗОК по пътеките, от Министерство на бедствията и авариите и от Министерство на труда и социалните грижи (няма да обяснявам защо, то е ясно). На мен лично ми звучи абсолютно резонно това...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа: Колкото до Пирогов - и аз съм да им се повишат заплатите, но пък нека и самият Пирогов се преструктурира и си съкрати неработещите звена, както твърдят големите му шефове. Тогава останалите лекари и персонал ще имат повече пари за заплати...
Всъщност те имат едно много основателно искане. Да получават финансиране от 4 места (а не както е сега само от касата): от МЗ, от НЗОК по пътеките, от Министерство на бедствията и авариите и от Министерство на труда и социалните грижи (няма да обяснявам защо, то е ясно). На мен лично ми звучи абсолютно резонно това...
Ами съгласен - това да важи за всички спешни случаи. Просто исках да кажа, че покрай свестните и работещите лекари има и куп други, които си клатят краката или / и са груби и направо ужасни. Включително и в Пирогов. На санитар или персонал като не бутнеш 10-50 лева, хич не те поглеждат и обслужват, вкл. и детето ти. Като събереш тези "доброволни" вноски, може да се окаже, че даже на обслужващия персонал там заплатата ще е бая голяма... В интерес на истината не мога добре да преценя. Винаги си тръгвам със смесени чувства от там. За жалост ми се налагаше няколко пъти да им ползвам заведението през последните години... май съм споделял и тук :(
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
Ами съгласен - това да важи за всички спешни случаи. Просто исках да кажа, че покрай свестните и работещите лекари има и куп други, които си клатят краката или / и са груби и направо ужасни. Включително и в Пирогов. На санитар или персонал като не бутнеш 10-50 лева, хич не те поглеждат и обслужват, вкл. и детето ти. Като събереш тези "доброволни" вноски, може да се окаже, че даже на обслужващия персонал там заплатата ще е бая голяма... В интерес на истината не мога добре да преценя. Винаги си тръгвам със смесени чувства от там. За жалост ми се налагаше няколко пъти да им ползвам заведението през последните години... май съм споделял и тук :(
по тази точно причина аз предпочитам вместо да плащам данъци на държавата, от които се предполага, че ще ми бъде осигурена спешната медицинска помощ и разни други неща... да си спестявам данъците и когато ми потрябва да мога да си платя тези, както ти ги наричаш, "доброволни вноски".

по въпроса за пенсиите - на разплащателната ми сметка са водата, парното и тока на баба и дядо, да са ми живи и здрави. още една причина да не плащам данъци в реален размер - щом те не могат да разчитат на достоен живот на старини, защо държавата да разчита на моите пари?!?!?
just perfect
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:Споменавал съм че един приятел отиде да работи в Сараево. "Нямаш представа- вика ми- как се върнах във времето. Никакво производство. Целия народ в кръчмите. Разговори за политика, песни за политика, спорове за полоитика, бой за политика.
Това е друга работа - войната им прецака психиката.
А поколението, дето расне сега ще плаща жестоки лихви.
А иначе са хубави хора, сърдечни.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Ами съгласен - това да важи за всички спешни случаи. Просто исках да кажа, че покрай свестните и работещите лекари има и куп други, които си клатят краката или / и са груби и направо ужасни. Включително и в Пирогов. На санитар или персонал като не бутнеш 10-50 лева, хич не те поглеждат и обслужват, вкл. и детето ти. Като събереш тези "доброволни" вноски, може да се окаже, че даже на обслужващия персонал там заплатата ще е бая голяма... В интерес на истината не мога добре да преценя. Винаги си тръгвам със смесени чувства от там. За жалост ми се налагаше няколко пъти да им ползвам заведението през последните години... май съм споделял и тук :(
И аз съм със смесени чуства.
Преди време майка ми беше в болница - уж по клинични пътеки, уж безплатно, ама всичко се плаща, включително ако искаш "качествена упойка". Парите давах ан ръка - нито знам колко е струвала въпросната упойка, нито дали тя е ползвана или не...
Аз за щастие не опирам до лекари... Предпочитам да си платя - хем по-бързо става, хем обслужването е по-друго.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:
И аз не знам Семирамис. Относно "под нулата" Споменавал съм че един приятел отиде да работи в Сараево. "Нямаш представа- вика ми- как се върнах във времето. Никакво производство. Целия народ в кръчмите. Разговори за политика, песни за политика, спорове за полоитика, бой за политика. Никой не пипва нищо да оправи, защото така или иначе ще бъде осрано или откарднато. Даже и да имаш пари не си купуваш нова кола, дрехи или уредба понеже веднага ще те оберат. Правителсвото практически липсва." Ако ние сме под нулата тия къде са?
Дали да не излезем от Европейския съюз, че да поевтинее всичко малко, как мислиш?

не знаех, че е чак така.
:( ок, по-зле са. И Албания са по-зле, и Македония, че и Румънците май. Аз си говоря за таксиджиите. За това, което ще стане наесен, че сега е топло и не е за стачки, а и много хора са в отпуски...айде да видим по-към зимата. Ще постачкуваме, ще посменят някого, ще дадат малко пари напролет и...така. Никакво излизане :-)
Ако не им харесва да излизат те.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
caliostro написа:пенсионерите ще почакат
и това е всъщност цената
Значи има различно от моето мнение? Да не даваме ли на пенсионерите? А да дадем на шофьорите, лекарите и учителите? Хъм, не съм съгласен, аз мисля че пенсионерите и изоставените деца са по- сладки?
И как ще разрешим спора? Дали да не излезем с предложение да се създаде специализирана служба в която да назначим специалисти с поглед върху приходите и разходите. И те на спокойствие, задълбочено и без натиск да вземат да измислят как да ги разпределят тия наши кинти?
Или пък може да питаме таксиметровите шофьори от София?
след като тия идиоти не могат да направят един бюджет /това е факт след като не мое да сметнат че ще дойдат 2 млрд кинта в повече!!!/ за какво говориме ми кажи?!
коментарите са излишни.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:
американците ясно го казаха преди време и на сърби и албанци и хървати
или ще се укротите или майката ще ви разкатаеме
и ги върнаха назад във времето
никаква база за сравнение не са ни тия
да не би да е имало война тук ?
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа:
по тази точно причина аз предпочитам вместо да плащам данъци на държавата, от които се предполага, че ще ми бъде осигурена спешната медицинска помощ и разни други неща... да си спестявам данъците и когато ми потрябва да мога да си платя тези, както ти ги наричаш, "доброволни вноски".

по въпроса за пенсиите - на разплащателната ми сметка са водата, парното и тока на баба и дядо, да са ми живи и здрави. още една причина да не плащам данъци в реален размер - щом те не могат да разчитат на достоен живот на старини, защо държавата да разчита на моите пари?!?!?
По принцип има доброволни вноски и застраховки за хора като теб - дето да не разчитат на държавата. Факт е, че разни мошенници (вкл. и на високи държавни постове) изядоха/раздадоха пенсионните фондове, продадоха много други неща на безценица и т.н. и т.н. Все пак е и факт, че да има държава трябва да има данъци. Нашата е все още нестабилна след якото разграбване и крадене. Все още процесът на "оправяне" е предимно на думи, а почти всички политици, висши магистрати, полицаи и следователи, от които де факто зависи "справедливостта" в държавата, наред и с по-нисши такива (трудно ми е да преценя до къде и до колко) или бездействат, или помагат на ограбването вместо да го спират и пращат мошениците на съд. Една мафия, която притежава държавата трудно се маха или изчиства. Все пак, колкото и кусури да има сега, колкото и проблеми да са, считам, че имаме голям напредък спрямо 1994-5-6-7.

Иначе подобни дискусии и желания/искания има навсякъде по света. И в Англия и Германия лекарите са недоволни от ниските си заплати, учителите и преподавателите почти навсякъде по света са с доста по-ниски доходи и т.н. и т.н. За жалост там и с по-ниските доходи могат да си позволят някакъв приличен живот, с отделяне на средства за хубавинки, докато тук сме още далеч от това. По тези причини около (над) милион българи просто избягаха извън страната. И след поколение и половина ще станем ромска държава...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

обременено съзнание
тва е
едните комунистически издънки
другите фашистки издънки
и едните и другите некви ебани династии
17 г не мое да си разделят кинтите
с обремено шибано съзнание
липса на модерно мислене
мисъл единствено как да се гепи и да се цакаме едни други
е не стааа
есента да си заминават в миналото и завинаги!
всичките до един!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

caliostro написа:след като тия идиоти не могат да направят един бюджет /това е факт след като не мое да сметнат че ще дойдат 2 млрд кинта в повече!!!/ за какво говориме ми кажи?!
коментарите са излишни.
Тука си 100% прав и аз млъквам. Правенето на бюджет в България е:
Пишем разходи: смятаме- за заплати, за бедствия, за здраве, за тва онова правим сметката много точно примерно= 1 милиард
Пишем приходи 1 милиард
А! Глей ти изненада, ние имаме повече приходи, бе! Тва е щото много добре управляваваме и освен тва всичко цъфти и връзва около нас.
По- тъпо не може да бъде.

Мен ме дразни тоя уличен маниер на решение на проблемите. Тва си става официална политика. Шофьорския модел. Удряме по масата и така ще решаваме. Иначе бой. Маниера на Бойко Борисов. Затова печели симпатия. "Тоя е наш човек. Той ше им покаже на тях. Ше ги нарита всичките тунеядци." А че не е решил нищо тъпоглавеца. Боклука ли оправи, трафика ли, или па престъпноста навремето? Че цялата му политическа програма се изразява в "участвай в колкото може повече тротоарни изяви и ако има авария, наводнение, бедствие ти бъди там, че да покажеш колко си далече от гадните кабинетни плъхове" тва е само готино. Експертното мислене е за педерасите, ние решаваме нещата с викане, лозунги и бой. Е сега например, софискийте таксиметрови шофьори очевидно имат много важно отношение и мнение по начините на заплащане на спешна медицинска помощ. И никой не го намира за смешно и абсурдно? Защо не, щом като бодигард се изказва компетентно по екологичните проблеми на столицата, спасяването на медиците, договора за евросъюза и кво ли не. Така се прави
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Експертното мислене е за педерасите, ние решаваме нещата с викане, лозунги и бой.
Аре ся посочи поимнно няколко педераста, тъй де, експерта, дето имат властта, волята и лостовете за решаване на проблемите :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Green Light написа: Експертното мислене е за педерасите, ние решаваме нещата с викане, лозунги и бой.
Аре ся посочи поимнно няколко педераста, тъй де, експерта, дето имат властта, волята и лостовете за решаване на проблемите :grin:
Аз май само за таксиметровите шофьори се сещам. :blum:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:...Мен ме дразни тоя уличен маниер на решение на проблемите. Тва си става официална политика. Шофьорския модел. Удряме по масата и така ще решаваме. Иначе бой. Маниера на Бойко Борисов. Затова печели симпатия. "Тоя е наш човек. Той ше им покаже на тях. Ше ги нарита всичките тунеядци." А че не е решил нищо тъпоглавеца. Боклука ли оправи, трафика ли, или па престъпноста навремето? Че цялата му политическа програма се изразява в "участвай в колкото може повече тротоарни изяви и ако има авария, наводнение, бедствие ти бъди там, че да покажеш колко си далече от гадните кабинетни плъхове" тва е само готино. Експертното мислене е за педерасите, ние решаваме нещата с викане, лозунги и бой. Е сега например, софискийте таксиметрови шофьори очевидно имат много важно отношение и мнение по начините на заплащане на спешна медицинска помощ. И никой не го намира за смешно и абсурдно? Защо не, щом като бодигард се изказва компетентно по екологичните проблеми на столицата, спасяването на медиците, договора за евросъюза и кво ли не. Така се прави
Съгласен за горното. Напълно. Даже 200%. Съгласен съм (и мисля, че там е една от причините... много основна) и за комунистическото мислене (фашизъм в България преди 9-ти не е имало и това вече никой не го говори, освен разни партизнастващи активни борци, дето активността им е била по кашкавала или присвояване на имоти на хората). Може би може да се добави и "ориенталско" мислене. Ала не ми се задълбава в дефиниции, пък и няма смисъл. Просто си мисля, обаче че за бюджета ... не трябва да се изказваме така леко и по бойковски. Ако пък обаче някой тук е финансист и отбира от правене на бюджети - нека да го обясни.

Най-тъжното е, че няма кого да изберем през есента или на следващите избори. Просто няма ... от това ми е най-криво. Ясни са всичките, ясни са, че са корумпирани и прости, но ... алтернативите Бойко или не дай си Боже Волен са просто ужасяващи.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
Green Light написа:...Мен ме дразни тоя уличен маниер на решение на проблемите. Тва си става официална политика. Шофьорския модел. Удряме по масата и така ще решаваме. Иначе бой. Маниера на Бойко Борисов. Затова печели симпатия. "Тоя е наш човек. Той ше им покаже на тях. Ше ги нарита всичките тунеядци." А че не е решил нищо тъпоглавеца. Боклука ли оправи, трафика ли, или па престъпноста навремето? Че цялата му политическа програма се изразява в "участвай в колкото може повече тротоарни изяви и ако има авария, наводнение, бедствие ти бъди там, че да покажеш колко си далече от гадните кабинетни плъхове" тва е само готино. Експертното мислене е за педерасите, ние решаваме нещата с викане, лозунги и бой. Е сега например, софискийте таксиметрови шофьори очевидно имат много важно отношение и мнение по начините на заплащане на спешна медицинска помощ. И никой не го намира за смешно и абсурдно? Защо не, щом като бодигард се изказва компетентно по екологичните проблеми на столицата, спасяването на медиците, договора за евросъюза и кво ли не. Така се прави
Съгласен за горното. Напълно. Даже 200%. Съгласен съм (и мисля, че там е една от причините... много основна) и за комунистическото мислене (фашизъм в България преди 9-ти не е имало и това вече никой не го говори, освен разни партизнастващи активни борци, дето активността им е била по кашкавала или присвояване на имоти на хората). Може би може да се добави и "ориенталско" мислене. Ала не ми се задълбава в дефиниции, пък и няма смисъл. Просто си мисля, обаче че за бюджета ... не трябва да се изказваме така леко и по бойковски. Ако пък обаче някой тук е финансист и отбира от правене на бюджети - нека да го обясни.

Най-тъжното е, че няма кого да изберем през есента или на следващите избори. Просто няма ... от това ми е най-криво. Ясни са всичките, ясни са, че са корумпирани и прости, но ... алтернативите Бойко или не дай си Боже Волен са просто ужасяващи.
защо мислиш че се изказваме по бойковски а?
имам си и тапия за икономист и може споко да си се изказвам. :lol:
така че знам добре какво е бюджети баланси дебити кредити и на майка му в....кътния зъб.
какво да се обяснява?
преди време пак излишък в бюджета и онова копеленце върна кинтите набързо на световната банка!!!
това е уникално явление!
сега трупат пак кинти за да ги върнат предсрочно на световната банка и от 2010 да вкарат еврото
тва е
за народа не им пука изобщо
пълни идиоти са
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:

Малко ми се губи във вашата картина т. нар. гражданско общество. Не беше ли стачката една от легалните форми на протест? Защото като има нужда от протест, трябва да се протестира. Все пак.
На мен пък точно протестите не ми достигат. :roll:
Panta rhei...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ти за колко хилки в евро ще протестираш?
кажи сега
Публикувай отговор