плажът почна и
всеки да си знае биберона

намокрило си памперса горкото, ма бира пуска ли се
паяк ме полази

непушачка в гръб:-)

пушачка у профил:crying:

решавайте сами Дами
бръм-бър

пЪсторал

аре, има ли други...

Начи пич е... кое е за съжаление? Само не ми казвай, че си от ... хич не си и помислям...Кент написа:тва е един приятелELBI написа:трепачи... супер...
еле пък с коментара "всеки да си знае биберона" ...
левскар за съжаление
обича бира повече и от мен
pocti_bezobidna написа:Пасторала е страхотен! А бръмбъра къф е?
цитат:
"УСАЧ ПОДСОЛНЕЧНИКОВЫЙ (Agapanthia dahli) распространен повсюду, где выращивают подсолнечник. Жук достигает длины 19—21 мм; его переднегрудь сверху с тремя продольными полосками из охряно - желтых волосков; надкрылья с пятнистым покровом из таких же и более темных волосков, образующих отдельные полосы и пятна. Личинки этого усача зимуют в корнях подсолнечника и весной там же окукливаются. Появившиеся жуки питаются на стеблях подсолнечника и сорняков, выгрызая узкие полоски кожицы. Яйца откладываются не только на подсолнечник, но и на дикие сложноцветные (лопух, осот, татарник и др.)- При этом самка выгрызает пещерку, достигающую сердцевины стебля, куда с помощью яйцеклада и проталкивается яйцо. Личинка прокладывает в сердцевине ход, идущий к корневой части подсолнечника, сильно ослабляя растение; часто поврежденный стебель ломается."
п.п. а по нашенски Слънчогледов Сечко
За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!Semiramis написа:![]()
супер са!
обачеееееееееееееееееее
това за пушачките беше гадно
Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
И аз съм за тотална война срещу пушачките!!! Губят си част от женственото... целувката... нейния аромат... (който да не е на стар боцман...или морски капитан...)
Гадно ами! Се едно сме се заредили сичките да го целуваме.Semiramis написа:![]()
супер са!
обачеееееееееееееееееее
vyara написа:Гадно ами! Се едно сме се заредили сичките да го целуваме.Semiramis написа:![]()
супер са!
обачеееееееееееееееееее
Амаха!
Няма да те целувам тебе пък.
Само мъжжж, тва де Топър. Той каза, че не му пречело.
Каза ми го като бях спряла цигарите... за краткоSemiramis написа: как не съм го прочела това!
така ами!
и аз...Топър...и още 1, 2, 3...
На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
И аз съм за тотална война срещу пушачките!!! Губят си част от женственото... целувката... нейния аромат... (който да не е на стар боцман...или морски капитан...)
БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
:blum:
И на мен де, но явно Елби е целувал и пиратки.БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.:blum:
какви неща целуват хората, а Елби на една пушачка се дърпаlilly написа:БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
някои неща са необясними
също и както миризмата на плиткозаровен индианец
абе, гледам, чудя се, ама няма да си заложа и последната нощничка, че с мацката в гръб (ако се окаже пушачка) ще водиш чаааак такава тотална война:winkw:ELBI написа:
Браво Кент-е, страОтно!Кент написа:тук ще пляскам/е/...

Най - вероятно е така!Remmivs написа:И на мен де, но явно Елби е целувал и пиратки.БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.:blum:
Айде сега, стар.БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
Как ви идват на ум такива бисери - не знам!lilly написа:... плиткозаровен индианец...
Хич не знам (знаех, че някой ще попита това), но подозирам... Като знам как миришат пучашки, дето павкат по 1 кутия на ден, може да си представиш как мирише боцман, дето ги пафка лулите без да спира ... Просто интерполацияБоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
виж - тук не знам как си направила интерполацията...lilly написа:БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
някои неща са необясними
pocti_bezobidna написа:Айде сега, стар.БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
Ми ако е длибоко нема се усеща миризмата предполагам...БоЕВ написа:Как ви идват на ум такива бисери - не знам!
Баси, как ли мирише индианец, че чак и плитко заровен!:rotfl24:
Щото те знам, че си с добър вкус - аз ще си я целувам, а ти ще си и пленникБоЕВ написа:Най - вероятно е така!Remmivs написа:И на мен де, но явно Елби е целувал и пиратки.БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.:blum:
пп Напоследък срещам реклама на някакъв пиратски филм, акцента пада върху една дама...чесно казано нямам нищо против да съм й пленник.
И аз така допусках, но да си призная не мога да се сетя как да направя асоциация на дадена миризма с тази на индианец...Remmivs написа:Ми ако е длибоко нема се усеща миризмата предполагам...БоЕВ написа:Как ви идват на ум такива бисери - не знам!
Къв е пък тоя интерес към боцмани и капитани?ELBI написа: като толкова държиш - опитай с млад. И докладвай тук...
Ми разнообразие надушвам тук, вместо с два(ма) капитани с един боцман и с един капитан примерно...pocti_bezobidna написа:Къв е пък тоя интерес към боцмани и капитани?
ми не съм мирисала нито еднотоELBI написа:виж - тук не знам как си направила интерполацията...lilly написа:БоЕВ написа:На мен пък ми стана интересно, откъде знае как мирише при целувка стар боцман/капитан.Remmivs написа:Малей колко ли жени си целувал....ELBI написа:За биберона бе върха, но за пушачките е също супер!!!
някои неща са необясними
за глупости мен питайБоЕВ написа:Как ви идват на ум такива бисери - не знам!lilly написа:... плиткозаровен индианец...
Ти протестираше, че е стар. Нямаше възражения, че е боцман...pocti_bezobidna написа:Къв е пък тоя интерес към боцмани и капитани?ELBI написа: като толкова държиш - опитай с млад. И докладвай тук...
Емиииии....ELBI написа:Ти протестираше, че е стар. Нямаше възражения, че е боцман...pocti_bezobidna написа:Къв е пък тоя интерес към боцмани и капитани?ELBI написа: като толкова държиш - опитай с млад. И докладвай тук...
Ха-ха! Знам я песничката! Тоест - донякъде, позабравила съм я.Remmivs написа:Ми разнообразие надушвам тук, вместо с два(ма) капитани с един боцман и с един капитан примерно...pocti_bezobidna написа:Къв е пък тоя интерес към боцмани и капитани?
Имаше една песен навремето я пеехме като деца:
Боцмане, ти куче еднооко (и нататък не помня, но беше нещо мръсно, свързано с репродуктивните органи на капита, май, които били нейде на мачтата високо)
PS
Млад и стар в случая не са ли с друг подтекст?