Като е плюнка, с какво те е спечелил?latrevw написа:не е пропаганда, отговарям на въпросvyara написа:Не стига агитация, ами и пропаганда прайш, амаха с маха!latrevw написа:
Значи аз ще гласувам за Георги Марков, няма да спечеля състезанието, но ще продължа и на балотажа, защото считам, че съм длъжна, там ще избера Първанов, защото Зорка ми харесва и смятам, че Първанов не вреди толкова много. Ще съм гласувала даже 2 пъти
Кой е пък тоз Г. МарковМного съм зле
знаеш го - една тъмносиня плюнка от зората на демокрацията, после беше Конституционен съдия
На теб пука ли ти?
Re: Сервус, Рем
Re: На теб пука ли ти?
Защо през цялото време не признавате негласуването като избор? Защо? Значи ако избера един от 7 неприятни и неотговарящи на убежденията ми избори и гласувам за него, ще съм изпълнил гражданският си дълг и ще съм показал ангажираност, а ако избера 8-ият напълно възможен и легитимен избор - да не гласувам - ще съм показал неангажираност? Негласуването е също изява на воля. Показва, че не съм съгласен с нито един от предложените ми варианти. И проблема не идва от това, че аз няма да гласувам, а от това, че политиците са си направили регламента така, че да не им пука дали съм гласувал или не. Това опорочава изборите, според мен. Това е все едно да има регламент, че всеки втори глас не се отваря, а автоматично се присвоява на Берон, примерно. И ми е интересно защо никой не вижда проблем в така регламентираните избори? След всеки избори до сега се обяснява колко малко хора са гласували и как Еди-кой-си всъщтност бил получил не 51% а едва 20% (говоря примерно) от гласовете на всички гласоподаватели... ми ако е така не би трябвало да е спечелил. Не може да няма изискване за минимално участие. Не може, когато повече от половината не гласуват, изборите да се признават за легитимни. Защото това си е съвсем ясно изразен вот - НЯМА за кого да се гласува. Айде ти, Грийне, с ръка на сърцето ми кажи колко пъти до сега си гласувал ЗА някого, защото това е бил твое вътрешно убеждение, и колко пъти си гласувал за някого за да си ПРОТИВ някой си друг или просто щото няма за кого другиго.Green Light написа:
Диференцирам:
Кой го заслужава? Аз - не! Мисля и макар че съм объркан поне колкото тебе, имам мнение. Грешно или не, ще го покажа на изборите и това е моят начин да покажа ангажираност към мене си, към тебе, към Гаспод, към Харалампи, Спиридон, Пенчо, Генчо, Атанас и към всички.(и към жените им, Щрунце) Може и да бъркам, ама се опитвам с нещо да помогна.
(Фанатизираните баби и дядовци също не го заслужават, защото не могат да мислят- те са излъгани че той носи чистота и непорочност.
Ти? Ти - да. Ти го заслужаваш, защото макар да си объркан, можеш да мислиш, но ИЗБИРАШ този начин. Мене ако питаш, ти, Ремиус си този който за мене е отговорен за второто място на тоя кретен. Знаеш какво става и само гледаш отстрани)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Негласуването има идея, ако е в мащаб, способен да провали изборите. Тогава и аз бих негласувала. Това обаче е не-въз-мож-ноGreen Light написа:Така е. Верно е. Не трябва да се гласува така, прав си. Reductio at absurdum: Нека си представим, че всички, които разбират това не гласуват. Ще има ли истинска опасност тогава, как мислиш?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Така е то.Гаспод написа:Защо през цялото време не признавате негласуването като избор? Защо? Значи ако избера един от 7 неприятни и неотговарящи на убежденията ми избори и гласувам за него, ще съм изпълнил гражданският си дълг и ще съм показал ангажираност, а ако избера 8-ият напълно възможен и легитимен избор - да не гласувам - ще съм показал неангажираност? Негласуването е също изява на воля. Показва, че не съм съгласен с нито един от предложените ми варианти. И проблема не идва от това, че аз няма да гласувам, а от това, че политиците са си направили регламента така, че да не им пука дали съм гласувал или не. Това опорочава изборите, според мен. Това е все едно да има регламент, че всеки втори глас не се отваря, а автоматично се присвоява на Берон, примерно. И ми е интересно защо никой не вижда проблем в така регламентираните избори? След всеки избори до сега се обяснява колко малко хора са гласували и как Еди-кой-си всъщтност бил получил не 51% а едва 20% (говоря примерно) от гласовете на всички гласоподаватели... ми ако е така не би трябвало да е спечелил. Не може да няма изискване за минимално участие. Не може, когато повече от половината не гласуват, изборите да се признават за легитимни. Защото това си е съвсем ясно изразен вот - НЯМА за кого да се гласува. Айде ти, Грийне, с ръка на сърцето ми кажи колко пъти до сега си гласувал ЗА някого, защото това е бил твое вътрешно убеждение, и колко пъти си гласувал за някого за да си ПРОТИВ някой си друг или просто щото няма за кого другиго.Green Light написа:
Диференцирам:
Кой го заслужава? Аз - не! Мисля и макар че съм объркан поне колкото тебе, имам мнение. Грешно или не, ще го покажа на изборите и това е моят начин да покажа ангажираност към мене си, към тебе, към Гаспод, към Харалампи, Спиридон, Пенчо, Генчо, Атанас и към всички.(и към жените им, Щрунце) Може и да бъркам, ама се опитвам с нещо да помогна.
(Фанатизираните баби и дядовци също не го заслужават, защото не могат да мислят- те са излъгани че той носи чистота и непорочност.
Ти? Ти - да. Ти го заслужаваш, защото макар да си объркан, можеш да мислиш, но ИЗБИРАШ този начин. Мене ако питаш, ти, Ремиус си този който за мене е отговорен за второто място на тоя кретен. Знаеш какво става и само гледаш отстрани)
- Dark Angel
тогава бешеpocti_bezobidna написа: Мндаа. И мен ме плаши Волен. Това за Южния парк - не е ли било по време на посещението на Кондолиза Райс?
Аз оттам се прибирам след работа, уплаших се тогава от хората през които ми се наложи да премина.
Беше в края на деня, тия цял ден бяха обикаляли из парка, освен че са си агресивни, бяха и изнервени.
Защо да е невъзможно? И с това отговарям на Грийн. Ако всички, които разбират фарса не гласуват изборите няма да са легитимни. И ще трябва да ни предложат други кандидати. И тогава може би няма да са шайка нескопосани клоуни.frisky lioness написа:Негласуването има идея, ако е в мащаб, способен да провали изборите. Тогава и аз бих негласувала. Това обаче е не-въз-мож-ноGreen Light написа:Така е. Верно е. Не трябва да се гласува така, прав си. Reductio at absurdum: Нека си представим, че всички, които разбират това не гласуват. Ще има ли истинска опасност тогава, как мислиш?Добре би било да стане, за да се стреснат малко онези "умни" глави, дето по цял ден се подпират в парламента
![]()
малко ми е по-симпатичен от другите палячовци, а и за да разводня гласоветеvyara написа: Като е плюнка, с какво те е спечелил?
много ме е яд на Беронов
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Абе много хора виждат проблем, ама...Тъй е то като няма референдуми.Гаспод написа:........... И ми е интересно защо никой не вижда проблем в така регламентираните избори?.......
Аз и за Беронов нищо не знам, но малкия като го види по рекламите вика - този чичко е лошlatrevw написа:малко ми е по-симпатичен от другите палячовци, а и за да разводня гласоветеvyara написа: Като е плюнка, с какво те е спечелил?
много ме е яд на Беронов
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И как точно, по какъв начин се регламентира това, кога се зачитат и кога не изборите? И тези, новите дето ще ни ги предложат от де аджаба ще ги изкопаят, а?Remmivs написа:Защо да е невъзможно? И с това отговарям на Грийн. Ако всички, които разбират фарса не гласуват изборите няма да са легитимни. И ще трябва да ни предложат други кандидати. И тогава може би няма да са шайка нескопосани клоуни.frisky lioness написа:Негласуването има идея, ако е в мащаб, способен да провали изборите. Тогава и аз бих негласувала. Това обаче е не-въз-мож-ноGreen Light написа:Така е. Верно е. Не трябва да се гласува така, прав си. Reductio at absurdum: Нека си представим, че всички, които разбират това не гласуват. Ще има ли истинска опасност тогава, как мислиш?Добре би било да стане, за да се стреснат малко онези "умни" глави, дето по цял ден се подпират в парламента
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Гаспод написа: Защо през цялото време не признавате негласуването като избор? Защо?
Тъй то!!
Добре де, що не си спестиш мъките и не гладуваш още от първия път за Първанов? Тъй и тъй ще спечели човека, що да го мъчим два пъти? И освен това, по този начин ще покажеш загришеност за страната си - ще спестиш на държавата парите за организиране и провеждане на втория тур... което, вярвам, ич не е малко. Нали?latrevw написа:Значи аз ще гласувам за Георги Марков, няма да спечеля състезанието, но ще продължа и на балотажа, защото считам, че съм длъжна, там ще избера Първанов, защото Зорка ми харесва и смятам, че Първанов не вреди толкова много. Ще съм гласувала даже 2 пътиRemmivs написа: Затваряме кръгчето. Няма за кого. Според мен. И ако се стигне до балотаж Първанов vs Сидеров питам за кого ще гласуват Грийн и Латрево примерно? И няма ли всъщност така да не гласуват напрактика? Защото ще гласуват не за този, който искат да е, малко или много, лицето на България пред света, а срещу този, който не искат да е.
Бтв, наскоро препрочитах Язък Язимов... има едно разказче за денят на изборите... и там в първата компютърна демокрация гласува само 1 човек - този, който е избран от Мултивак-а за най-средно-представителен хамириканец... И той дори не гласува директно, а Мултивак-а му задава уточняващи въпроси от рода на "Какво мислите за цената на яйцата в съседния щат" и пр. и накрая изплюва кой е спечелил изборите за президент. Та така... Тва не знам що точно го писах... май поне донякъде е по темата... :)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тва оня дъртия, дето прилича на фашистки гестаповец ли е?vyara написа:
Аз и за Беронов нищо не знам, но малкия като го види по рекламите вика - този чичко е лошнещо не му харесва явно 8)

Ми как - трябва да са гласували повече от 51% от всички, имащи право на глас, за да се признаят изборите, примерноfrisky lioness написа:И как точно, по какъв начин се регламентира това, кога се зачитат и кога не изборите? И тези, новите дето ще ни ги предложат от де аджаба ще ги изкопаят, а?Remmivs написа:Защо да е невъзможно? И с това отговарям на Грийн. Ако всички, които разбират фарса не гласуват изборите няма да са легитимни. И ще трябва да ни предложат други кандидати. И тогава може би няма да са шайка нескопосани клоуни.frisky lioness написа:Негласуването има идея, ако е в мащаб, способен да провали изборите. Тогава и аз бих негласувала. Това обаче е не-въз-мож-ноGreen Light написа:Така е. Верно е. Не трябва да се гласува така, прав си. Reductio at absurdum: Нека си представим, че всички, които разбират това не гласуват. Ще има ли истинска опасност тогава, как мислиш?Добре би било да стане, за да се стреснат малко онези "умни" глави, дето по цял ден се подпират в парламента
![]()
Ми никой няма да ги копае. Ще има нови кандидатури. И нови избори. И така, докато накрая си харесаме някого наистина. Тва Рем-а вече го беше обяснявал.
Има лисича мутра малкоfrisky lioness написа:Тва оня дъртия, дето прилича на фашистки гестаповец ли е?vyara написа:
Аз и за Беронов нищо не знам, но малкия като го види по рекламите вика - този чичко е лошнещо не му харесва явно 8)
- Green Light
Може! Политическата система се интересува от мнението на тези, които се интересуват от политическата система. Така сме я създали, така ни харесва. Няма по добра, работеща. Ако системата зачита мнението на тези, които искат да я променят тя няма да е стабилна. Нестабилната политическа система може да отнеме избора от ръцете на спокойните хора и да го даде на "лумпените от площада" или/и "твърдата ръка". Аз не съм навитГаспод написа:Защо през цялото време не признавате негласуването като избор? Защо? Значи ако избера един от 7 неприятни и неотговарящи на убежденията ми избори и гласувам за него, ще съм изпълнил гражданският си дълг и ще съм показал ангажираност, а ако избера 8-ият напълно възможен и легитимен избор - да не гласувам - ще съм показал неангажираност? Негласуването е също изява на воля. Показва, че не съм съгласен с нито един от предложените ми варианти. И проблема не идва от това, че аз няма да гласувам, а от това, че политиците са си направили регламента така, че да не им пука дали съм гласувал или не. Това опорочава изборите, според мен. Това е все едно да има регламент, че всеки втори глас не се отваря, а автоматично се присвоява на Берон, примерно. И ми е интересно защо никой не вижда проблем в така регламентираните избори? След всеки избори до сега се обяснява колко малко хора са гласували и как Еди-кой-си всъщтност бил получил не 51% а едва 20% (говоря примерно) от гласовете на всички гласоподаватели... ми ако е така не би трябвало да е спечелил. Не може да няма изискване за минимално участие.Green Light написа:
Диференцирам:
Сори, че не ти отговорих. Слагам си ръка на сърцето (ъъ ще си я сложа, като спра да тракам по тоя лаптоп) и ти казвам, че винаги съм се стремил да гласувам "за" а не "и мойто не е, амаи те да не са" Имало е такива случаи но не са много. Винаги се опитвам да гледам интереса си. Например либералната политика ми изнася, съответно се чувствам привлечен от тия партии,които за това приказват и т.н.Гаспод написа:Айде ти, Грийне, с ръка на сърцето ми кажи колко пъти до сега си гласувал ЗА някого, защото това е бил твое вътрешно убеждение, и колко пъти си гласувал за някого за да си ПРОТИВ някой си друг или просто щото няма за кого другиго.
Последно промяна от Green Light на 11.10.06, 14:32, променено общо 1 път.
по рекламите вика - този чичко е лош
нещо не му харесва явно 8)[/quote]
Тва оня дъртия, дето прилича на фашистки гестаповец ли е?[/quote]
Не, ма..на децки педиатър прилича
П.П. Майтапа настрана , ма с тез папърдаци..ех.. ми сичките са на малко под 80-се
Тва оня дъртия, дето прилича на фашистки гестаповец ли е?[/quote]
Не, ма..на децки педиатър прилича
П.П. Майтапа настрана , ма с тез папърдаци..ех.. ми сичките са на малко под 80-се
С това, че е ковал колегите си от СУ, че искат да бягат зад граница, може би??latrevw написа:малко ми е по-симпатичен от другите палячовци, а и за да разводня гласоветеvyara написа: Като е плюнка, с какво те е спечелил?
много ме е яд на Беронов
Или че първите му намерения са да предизвика парламентарна криза???
Не се заяждам, опитвам се да разбера
Не го знам на кво прилича, ама аз като го видя се сещам за Сакскобурга и ме фаща един ядfrisky lioness написа:Тва оня дъртия, дето прилича на фашистки гестаповец ли е?vyara написа:
И аз съм убедена, че той ще спечели.Гаспод написа:
Добре де, що не си спестиш мъките и не гладуваш още от първия път за Първанов? Тъй и тъй ще спечели човека, що да го мъчим два пъти?
Е хубу де, тогава що се абят да правят избори. След като моето мнение не ги интересува... а, вярвам, и твоето мнение им е през ***... та тогава що направо богопомазаните "политици" не земат да си избират президент без да ни тормозят нас, простия електорат? И ще си се връткат на ротационен принцип... и те доволни, и ние тоже, и пари ще се спестят, че тез бюлетини не са безплатни...Green Light написа: Може! Политическата система се интересува от мнението на тези, които се интересуват от политическата система. Така сме я създали, така ни харесва. Няма по добра, работеща. Ако системата зачита мнението на тези, които искат да я променят тя няма да е стабилна. Нестабилната политическа система може да отнеме избора от ръцете на спокойните хора и да го даде на "лумпените от площада" или/и "твърдата ръка". Аз не съм навит
Обаче и да не казват тогава, че тоз бил "на всички бългали". Да си е само техен. Ние, останалите, ще си спретнем друга държава... колко му е
- Green Light
Ъхъ! Даже сме готови със субординацията. Аз май бях главен началник и падишах-тиранин. Заплют!(нема вече да правя грешки) КефГаспод написа: Ние, останалите, ще си спретнем друга държава... колко му е
Време е според мен политическата система да разбере, че не устройва интересуващите се от нея с малко повече от въздух в пипето/рапона. Време е да и се покаже, че макар и стабилна тя е опасна, да не говорим за неработеща. Или ще е време за това след 15-20 години.Green Light написа: Може! Политическата система се интересува от мнението на тези, които се интересуват от политическата система. Така сме я създали, така ни харесва. Няма по добра, работеща. Ако системата зачита мнението на тези, които искат да я променят тя няма да е стабилна. Нестабилната политическа система може да отнеме избора от ръцете на спокойните хора и да го даде на "лумпените от площада" или/и "твърдата ръка". Аз не съм навит
Знаете ли кое е жалкото обаче. Че ние тук седим и пишем разпалено, а те вече са го сметнали това. Говаря защото съм имал вземане даване с изборите като студент. Технически са ми ясни някои неща. Ние сме нищожен процент вярвайте ми. Само ако застанем открито и изявим позиция пред медиите можем да разчитаме на нещо и то е други като нас да се замислят. Но тъй като не сме единни няма да го направим. А и не само заради това. Та, жалкото е, че нашите напъни тук са пресметнати и отчетени вече.
- Dark Angel
мда, вероятно. независимо от проблемите му с ДПСvyara написа:И аз съм убедена, че той ще спечели.Гаспод написа:
Добре де, що не си спестиш мъките и не гладуваш още от първия път за Първанов? Тъй и тъй ще спечели човека, що да го мъчим два пъти?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ще падне чакане...............Гаспод написа:
Ми как - трябва да са гласували повече от 51% от всички, имащи право на глас, за да се признаят изборите, примерно
Ми никой няма да ги копае. Ще има нови кандидатури. И нови избори. И така, докато накрая си харесаме някого наистина. Тва Рем-а вече го беше обяснявал.

Като няма референдуми, така ще еRemmivs написа:Та, жалкото е, че нашите напъни тук са пресметнати и отчетени вече.
Дори и да се изтъпаним и да кажем, че не ни харесва системата, това няма да помогне. Щото не е конструктивно. Ще има хора, дето ще се замислят, и ще си кажат - Верно бе, така, както е в момента, не може да продължава. Обаче тук идва въпроса - Ми тогава как да продължи? И тук ще има толкова отговори, колкота са замислилити се хора * 2 (щот` някои ще имат по 2-3 мненияRemmivs написа:Време е според мен политическата система да разбере, че не устройва интересуващите се от нея с малко повече от въздух в пипето/рапона. Време е да и се покаже, че макар и стабилна тя е опасна, да не говорим за неработеща. Или ще е време за това след 15-20 години.Green Light написа: Може! Политическата система се интересува от мнението на тези, които се интересуват от политическата система. Така сме я създали, така ни харесва. Няма по добра, работеща. Ако системата зачита мнението на тези, които искат да я променят тя няма да е стабилна. Нестабилната политическа система може да отнеме избора от ръцете на спокойните хора и да го даде на "лумпените от площада" или/и "твърдата ръка". Аз не съм навит
Знаете ли кое е жалкото обаче. Че ние тук седим и пишем разпалено, а те вече са го сметнали това. Говаря защото съм имал вземане даване с изборите като студент. Технически са ми ясни някои неща. Ние сме нищожен процент вярвайте ми. Само ако застанем открито и изявим позиция пред медиите можем да разчитаме на нещо и то е други като нас да се замислят. Но тъй като не сме единни няма да го направим. А и не само заради това. Та, жалкото е, че нашите напъни тук са пресметнати и отчетени вече.
И в крайна сметка пак ще си остане само пустословене и празно глаголстване. И промяна няма да има. Тупик
Много си прав, ама нямах това предвид. Трябва да сме кръгли идеоти, за да кажем нещо, което всички знаят. Само това да направим имам предвид. Идеята е да кажем не искаме повече така, искаме ето така. Е, за да имаме ето така нещата стават доволно сложни, но не и невъзможни. Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)Гаспод написа:Дори и да се изтъпаним и да кажем, че не ни харесва системата, това няма да помогне. Щото не е конструктивно. Ще има хора, дето ще се замислят, и ще си кажат - Верно бе, така, както е в момента, не може да продължава. Обаче тук идва въпроса - Ми тогава как да продължи? И тук ще има толкова отговори, колкота са замислилити се хора * 2 (щот` някои ще имат по 2-3 мнения)
И в крайна сметка пак ще си остане само пустословене и празно глаголстване. И промяна няма да има. Тупик
- Dark Angel
т.е. всеки харесва себе си??Remmivs написа:
Много си прав, ама нямах това предвид. Трябва да сме кръгли идеоти, за да кажем нещо, което всички знаят. Само това да направим имам предвид. Идеята е да кажем не искаме повече така, искаме ето така. Е, за да имаме ето така нещата стават доволно сложни, но не и невъзможни. Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)
нали върховенството на аза споменавахме наскоро
ТцRemmivs написа:Много си прав, ама нямах това предвид. Трябва да сме кръгли идеоти, за да кажем нещо, което всички знаят. Само това да направим имам предвид. Идеята е да кажем не искаме повече така, искаме ето така. Е, за да имаме ето така нещата стават доволно сложни, но не и невъзможни. Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)Гаспод написа:Дори и да се изтъпаним и да кажем, че не ни харесва системата, това няма да помогне. Щото не е конструктивно. Ще има хора, дето ще се замислят, и ще си кажат - Верно бе, така, както е в момента, не може да продължава. Обаче тук идва въпроса - Ми тогава как да продължи? И тук ще има толкова отговори, колкота са замислилити се хора * 2 (щот` някои ще имат по 2-3 мнения)
Нямаме шанс
Тва е все едно да направим нова безалкохолна напитка 3о4о и да се конкурираме с Кока-кола... даже не да се конкурираме, ми да я катурнем по наклона... Верваш ли го?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Съм ЗА 8)Remmivs написа: Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)

- Dark Angel
тц, звуучи отвратноfrisky lioness написа:Съм ЗА 8)Remmivs написа: Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)
може ли да съм касиер всъщност??
Не. Аз не съм за политик. И друг път съм го казвал. Просто това е истински позитивното, което нашето поколение на нашия акъл може и вероятно трябва да направи.Гаспод написа: Тц
Нямаме шанс
Тва е все едно да направим нова безалкохолна напитка 3о4о и да се конкурираме с Кока-кола... даже не да се конкурираме, ми да я катурнем по наклона... Верваш ли го?
Oh Lord, it's hard to be humbleDark написа:т.е. всеки харесва себе си??![]()
нали върховенството на аза споменавахме наскоро
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що бе?Dark написа:тц, звуучи отвратноfrisky lioness написа:Съм ЗА 8)Remmivs написа: Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)
може ли да съм касиер всъщност??
Последно?

Създаваме си партия 3о4о и почваме: устав, цели, програма... Поне ще имаме едни кандидати дето харесваме - самите ние. 8)[/quote]
Яко, яко....може ли да бъда Братът по Лоялност
/аз - лоялен, дискретен, подмолен и мълчелив..често заспал дори
.особенно след двудневка в джунглата
/ .... не.... че съм мъчител и ....ма щото никога съм немал Брат, просто 
Яко, яко....може ли да бъда Братът по Лоялност
Аз тогава да се кандидатирам директно за външен министър, щото, то, таковата, нали се иска филология за товаKent написа: Яко, яко....може ли да бъда Братът по Лоялност/аз - лоялен, дискретен, подмолен и мълчелив..често заспал дори
- Dark Angel
последно неща, ама понеже сте приятелчета, като за мен ще се продавате на разумни цени като се качите по стълбатаfrisky lioness написа:
Що бе?
Последно?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много командировки беееее. Ще липсваш здраво по клубните/партийни сбирки/спивки4avdar4e написа:Аз тогава да се кандидатирам директно за външен министър, щото, то, таковата, нали се иска филология за товаKent написа: Яко, яко....може ли да бъда Братът по Лоялност/аз - лоялен, дискретен, подмолен и мълчелив..често заспал дори

Абе и на мен на плакатите на Симеон ми мяза.4avdar4e написа:Не го знам на кво прилича, ама аз като го видя се сещам за Сакскобурга и ме фаща един ядfrisky lioness написа:Тва оня дъртия, дето прилича на фашистки гестаповец ли е?vyara написа:
Кофти изпълнение на печата според мен.