И нашето момиче е...
русоляво с големи светли очи и устни като ягода.
majemela4ka написа:Кликай ТУК!
И нашето момиче е...
разглеждай гоRemmivs написа:Клик!
Въпреки страшните предупреждения да им разгледам ли нивото на сигурност и/или да се намесваме в "гласуването"?
А защо е "нашето"? Участва ли във форума или го влечем неудържимо вече...majemela4ka написа:Кликай ТУК!
И нашето момиче е...
щото... е израснало до менELBI написа:А защо е "нашето"? Участва ли във форума или го влечем неудържимо вече...majemela4ka написа:Кликай ТУК!
И нашето момиче е...
ами така кажи, че да не стават грешки...majemela4ka написа:щото... е израснало до менELBI написа:А защо е "нашето"? Участва ли във форума или го влечем неудържимо вече...majemela4ka написа:Кликай ТУК!
И нашето момиче е...
на биляшкаpocti_bezobidna написа:Дай некф жокер, преди да кликна, а?
Ша зема да цъкна де не требва...
пусни една и на мен, за да не сбъркамmajemela4ka написа:на биляшкаpocti_bezobidna написа:Дай некф жокер, преди да кликна, а?
Ша зема да цъкна де не требва...

Страшна акселерация!bead_ написа:в момента води павлина. на 13. емоции.lilly написа:ЗА БОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ
Това са деца все пак
аз на 13 си играех на ръбче с вързана на опашка коса. безгрижие.
Страшна акселерация!pocti_bezobidna написа:в момента води павлина. на 13. емоции.
Така сме изглеждали и ние на нашите родители. Да не се поентвам за Алиса и Черната царица.Remmivs написа:Страшна акселерация!pocti_bezobidna написа:в момента води павлина. на 13. емоции.
На братчедката гледам част от съучениците - надъхани, нахъсани, от сега ги е треснала амбицията.
ние тънко минахме, тия дето сега растат, така ще се конкурират помижду си, леле-леле!
Ми ти кога пипна клавиатура за първи път? М? А дистанционно? А Интернет? Днешните лапета са фурии в сравнение с нас. Ние сме скъсвали шортите на нашите дърти. Така е то. Така е било. Така ще и бъде. Тичаме все по-бързо, само и само да останем на едно място.bead_ написа:т.е. да се готвим внуците от детската градина да се почват.....
за тях? за него трябва да ти е мъчно.pocti_bezobidna написа:Мъчно ми става за тях понякога.
Но сигурно ще са много конкурентни акто пораснат.
Е-е-е-х, щастливо беше нашето детство в соца. Сега има всичко по витрините, но ако искаш да не гледаш само там всуе искрящите кристални глобуси, трябва да си друго дете, не гаврошче като нас...pocti_bezobidna написа:За конкуренцията ми беше думата. От малки - къде родители ги юркат, къде те си се юркат сами...
Един колега така си пришпорва щерките - пиано, езици, спорт... Пък те малки още - на по 8 години, едни сериозни такива, организирани, спретнати. Мъчно ми става за тях понякога.
съвсем резонни, според менbead_ написа:за тях? за него трябва да ти е мъчно.
щот след 4-5 години като теглят по една майна на всички пиана, солфежи, езици.... и като хлътнат по някой див, рошав, татуиран индивид и като се отдадат на спортна езда...
абе, аз кви ги плещя днес?!?:shy:
От вчерашните "Господари на ефира".. Откъс от "Кой е по-по-най"..bead_ написа: т.е. да се готвим внуците от детската градина да се почват.....
О, горкия! Сичките му усилия ще идат напразноbead_ написа:за тях? за него трябва да ти е мъчно.pocti_bezobidna написа:Мъчно ми става за тях понякога.
щот след 4-5 години като теглят по една майна на всички пиана, солфежи, езици.... и като хлътнат по някой див, рошав, татуиран индивид и като се отдадат на спортна езда...
4avdar4e написа:Енчо: И ще си му вярна..
Девойчето: Ааааа, няма такова нещо:rotfl24:
тоя енчо, знаеш откога е за освидетелстване?!?! кат почне да ги пита децата едни въпроси... избива му като едра шарка простотията. всъщност не е простотия. според мен има сериозни проблеми с жените. или със собствената си. даже се съмнявам, че води редовен полов живот. и че му става.4avdar4e написа:
От вчерашните "Господари на ефира".. Откъс от "Кой е по-по-най"..
Енчо: А имаш ли си гадже?
Девойче, около 5: Даа, Петърчо (примерно). И ще се оженим като порастнем.
Енчо: И ще си му вярна..
Девойчето: Ааааа, няма такова нещо:rotfl24:
Ох, ох, направо се хиля с глас... Щото и аз бях така: пиано, солфеж, три езика,bead_ написа: за тях? за него трябва да ти е мъчно.
ква? фен на спортната езда? уф, няма да питам, че много невъзпитано вече излезе.4avdar4e написа:
Ох, ох, направо се хиля с глас... Щото и аз бях така: пиано, солфеж, три езика,
балет, кънки...
Пък ква стана тя...
Зависи къв смисъл влагаш в ездатаbead_ написа: ква? фен на спортната езда? уф, няма да питам, че много невъзпитано вече излезе.
с две думи - потвърждаваш тезата ми, че... как да го кажа... природата избива
Сега може да се язди спокойно, краците няма да се изкривяват...bead_ написа:4avdar4e написа:
Зависи къв смисъл влагаш в ездата
...
ааааа, никакъв. никакъв. (клати глава bead_ и се престорва на ударена с мокър парцал, щот днес й стига да дрънка бръщолевини всякакви)
Егати, днес ще се гътна направо, то не бяха съседи грандомани, то не са жребци буйни.... Какво да кажем ние с гайдите....ELBI написа:Сега може да се язди спокойно, краците няма да се изкривяват...bead_ написа:4avdar4e написа:
...
ааааа, никакъв. никакъв. (клати глава bead_ и се престорва на ударена с мокър парцал, щот днес й стига да дрънка бръщолевини всякакви)
само дето се сещам за вица, дето мацката бързала да излиза на езда и мъжът и казва "Конят се обади по телефона да предам, че днес ще е зает..."
... забрави боцманите и капитаните...Remmivs написа:Егати, днес ще се гътна направо, то не бяха съседи грандомани, то не са жребци буйни.... Какво да кажем ние с гайдите....ELBI написа:Сега може да се язди спокойно, краците няма да се изкривяват...bead_ написа:4avdar4e написа:
...
само дето се сещам за вица, дето мацката бързала да излиза на езда и мъжът и казва "Конят се обади по телефона да предам, че днес ще е зает..."
ква швеция, кви 5 лева...bead_ написа:елби, това не е виц, това е утопия.ELBI написа:
или... става въпрос за швеция.
за мазетата остана ли офертата?Remmivs написа:За широката шведска душевност мисли тя.ELBI написа:ква швеция, кви 5 лева...
или в жегите не мога да разправям добре вицове, или ти си мислиш за наистина големи работи..
А ти пък съвсем ме срина с тези боцмани и капитани...
Ей, ето на комплексирАх се!
елби, жегата ти е алиби, ама да ти кажа приципно: мноо мразя да обяснявам кво съм казала!!! особено на хора дет си мисля, че досега са схващали хаотичните ми напъни на словесен минимализъмELBI написа:ква швеция, кви 5 лева...bead_ написа:елби, това не е виц, това е утопия.ELBI написа:
или... става въпрос за швеция.
или в жегите не мога да разправям добре вицове, или ти си мислиш за наистина големи работи..
То и ние искаме...Remmivs написа:не знам вечеELBI написа:за мазетата остана ли офертата?
това жените на днешно време искат я капитани, а жребци буйногриви и прочее
чудя се дали да не сменя мазетата с мезета
мръвки и вино
вино и мръвки