Така си чувала или...vyara написа:Е, то така се почва понякогаesti написа: Не бе, пия кафе с жена му.
Смаза ни градушка! :(
Имаше една класация за класиките в жанра. И за мъжете и за жените започваха с най-добрия приятел/приятелка на съпруга/та. Следваха колеги, секретарки, съседи.. Мда, нищо ново.bead_ написа:е, има си хас и да не издържат всякакви там проверки. това не се ли водеше класика в жанра?!? със съседа?!?vyara написа:
Не че не ми се предлагат възможности, ама не съм ги проверила още
ти от долу ли го очакваш ... или предлагаш да се очаква?Remmivs написа:Е вие се оляхте. Да ме прощава БоЕВ за спама и Господ за сквернословието, но да живеете за чукането с нещо/някой отгоре си е направо голяма грандоманщина...ELBI написа:Правилно пич! Затова да живеем, докато не ни е чукнало нещо ... от горе.
Сега ести ще каже "Ами нали точно за това живеем?"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Така е, на съседа ми отгоре му е наистина много голяма грандоманщинатаesti написа:отгоре си е направо голяма грандоманщина...
...:[/quote]
Около (над и под) тебе явно всичко е проучено ... в детайли
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
vyara написа: Имаше една класация за класиките в жанра. И за мъжете и за жените започваха с най-добрия приятел/приятелка на съпруга/та. Следваха колеги, секретарки, съседи.. Мда, нищо ново.
хъм, виж кво... (bead_ съвсем невинно и между другото) дай я тая класация, да не се мориме да измисляме тепърва топлата вода...
just perfect
... може би "невинно" да е подходяща дума за други дни за мислите и ... хм... други на bead_ ... ама в тази жега като не мога да измисля правилните думички...bead_ написа: хъм, виж кво... (bead_ съвсем невинно и между другото) дай я тая класация, да не се мориме да измисляме тепърва топлата вода...
- snowprincess
Re: Смаза ни градушка! :(
ужасБоЕВ написа:Снощи малко след полунощ небето се разтвори и от него се изсипа ледена стихия. Беше кошмарно, ледени късове с големината на кокоше яйце за минути унищожиха всичко...нямам думи да опиша...затова ще ви пусна няколко снимки - преценете сами...
и аз мислех, че в събота ще завали градушка на село, но мъж ми спореше, че вечер не валяло, трябва да му покажа това
важното е, че вие сте добре

- snowprincess
как сте оспамили темата, ни въ е срамvyara написа:Имаше една класация за класиките в жанра. И за мъжете и за жените започваха с най-добрия приятел/приятелка на съпруга/та. Следваха колеги, секретарки, съседи.. Мда, нищо ново.bead_ написа:е, има си хас и да не издържат всякакви там проверки. това не се ли водеше класика в жанра?!? със съседа?!?vyara написа:
Не че не ми се предлагат възможности, ама не съм ги проверила още

Еййййй!
Баси мамата! 
Такава и аз съм преживявал... на жената колата, няколко стъкла и...120 керемиди.
Баш същата беше ама закачих отстрани. Само на 20 м. от мен....мазилката на къщата на съседа, покрива му и стъклата от запад /щот всичко лошо отзапад иде/ бяха като простреляни.
Добре, че сте живи и здрави!
Такава и аз съм преживявал... на жената колата, няколко стъкла и...120 керемиди.
Баш същата беше ама закачих отстрани. Само на 20 м. от мен....мазилката на къщата на съседа, покрива му и стъклата от запад /щот всичко лошо отзапад иде/ бяха като простреляни.
Добре, че сте живи и здрави!