Съотношение на температури
Съотношение на температури
В офиса ми е 21 гр. Ц., бирата ми е 4 гр. Ц., аз съм 36.3 гр. Ц. - добро съотношение на температури е това, май.
И хич не ме интересува колко градуса е навън.
За вас не зная.
Наздраве!:-)
За вас не зная.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
При мене също се крепи градуса на 21-22.Мнемозина написа:Много, ама много рискуваш с тая тема.
На мен ми прилича на покана да ти се изтърсим целокупния клуб в офиса. И трябва да ти кажа, че само градусите навън може да те спасят от такова нашествие.
На твое място бих се поинтересувала точно от външната температура. Даже бих й се порадвала
Излизам навън само при абсобютна необходимост.
Никва бира не мож ме примами наникде.
Размеква им се мъзъка на хората.ave написа: Наздраве, почти безобидна!
В тези жеги почти всички около мен правят много глупави издънки в работата си. Изпушват от жегата, вероятно.
А в Гърция обявили днес и утре за почвни дни - заради жегите.
Ох, добре са си гърците, особено тия близо од голямата вода!
Заповядайте! Биричка има. Заредил съм хладилника. Само си вземете таксита с климатик, моля ви!Мнемозина написа:На мен ми прилича на покана да ти се изтърсим целокупния клуб в офиса. И трябва да ти кажа, че само градусите навън може да те спасят от такова нашествие.
На твое място бих се поинтересувала точно от външната температура. Даже бих й се порадвала
Наздраве!
- Stranniche
- Обратна връзка:
И вчера и днес по цял ден съм навън под слънцето - имаше огромно количество неотложни неща, които нямаше кой друг да свърши.
Лекарите препоръчват да не се излиза, обаче оцелях
.
АВе, завиждам ти!!!
Лекарите препоръчват да не се излиза, обаче оцелях
АВе, завиждам ти!!!
Последно промяна от Stranniche на 26.06.07, 21:28, променено общо 1 път.
Днес в Русе беше 43 градуса.
Даже по телевизията казаха, че тук било най-горещо...
Дори на сянка човек се чувства все едно от всички страни са му насочили горещи калорифери, даже ветрецът горещ и пари
Отдавна не е било такава жега.
Мъка, мъъъка, хора...
ПП Дан съм чула някой на мен да ми се оплаква от жеги...
Дори на сянка човек се чувства все едно от всички страни са му насочили горещи калорифери, даже ветрецът горещ и пари
Мъка, мъъъка, хора...
Русе и Плевен са много трудни с температурите.vyara написа:Днес в Русе беше 43 градуса.Даже по телевизията казаха, че тук било най-горещо...
Дори на сянка човек се чувства все едно от всички страни са му насочили горещи калорифери, даже ветрецът горещ и париОтдавна не е било такава жега.
Мъка, мъъъка, хора...
Ама нямаме тук плевенчани да плачат...
А пък ако искаш да знаеш, по една друга телевизия казаха, че рекорьорът днес е Бургас.
Panta rhei...
Наздраве и благодаря!ave написа:Заповядайте! Биричка има. Заредил съм хладилника. Само си вземете таксита с климатик, моля ви!Мнемозина написа:На мен ми прилича на покана да ти се изтърсим целокупния клуб в офиса. И трябва да ти кажа, че само градусите навън може да те спасят от такова нашествие.
Наздраве!
Обаче късно, късно го прочетох това...
Panta rhei...
Re: Съотношение на температури
Хе-хе... Абсолютно!ave написа:В офиса ми е 21 гр. Ц., бирата ми е 4 гр. Ц., аз съм 36.3 гр. Ц. - добро съотношение на температури е това, май.
За вас не зная.
Наздраве, Аве!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Вярно е, вярно е - и в събота и днес тук не е Бургас.vyara написа: Не може да е вярно. Пет години съм живяла край морето и знам каква е разликата в климата тук и там.
Все пак ако някой от Бургас иска да се сменим, да свирка
Нищо общо няма с това, на което си свикнала, когато си живяла тук.
А за смяна на Бургас и дума не може да става! И 60 градуса да стигнем - не мърдам от тук.
Клай морето
е особено зле защото там и влажността е висока и не може добре да се охлажда (поти) човек. Така че дори и по-ниски да са температурите си е по-опасно край големи водни басейни. В софето беше само 37. В 13:30 човек се чувстваше като в пещ само дето в пещта май не те товарят с щанги.
60 е прага на болката, момичета. След тази температура човек не усеща топлина а болка направо.vyara написа:Да бе, 60... Аз сериозно почвам да мисля как децата ми ще живеят след време по тези ширини. Ще емигрирам май на дърти години някъде на северesti написа: А за смяна на Бургас и дума не може да става! И 60 градуса да стигнем - не мърдам от тук.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ама аз за бъдещето говоря беStranniche написа:Ей, стига с тези "дърти" години, моля!vyara написа:Да бе, 60... Аз сериозно почвам да мисля как децата ми ще живеят след време по тези ширини. Ще емигрирам май на дърти години някъде на северesti написа: А за смяна на Бургас и дума не може да става! И 60 градуса да стигнем - не мърдам от тук.
Малей, Верче! Ти си носител на преходното знаме, направо!vyara написа:Днес в Русе беше 43 градуса.Даже по телевизията казаха, че тук било най-горещо...
Дори на сянка човек се чувства все едно от всички страни са му насочили горещи калорифери, даже ветрецът горещ и париОтдавна не е било такава жега.
Мъка, мъъъка, хора...
Аз млъквам. Тук беше 36-37 градуса само.
А за климата в русенско си права - бях там на студ. бригада едно лято в едно село близо до Русе и на брега на Дунава и щях да се спомина от идиотската жега. Прибрах се оттам страшно охърбавял . Малък ад си е при вас през лятото.
Климатикът на макс и давай напред!
Горкото Странниче! Съчувствам ти!Stranniche написа:Лекарите препоръчват да не се излиза, обаче оцелях.
АВе, завиждам ти!!!
На мен ми се наложи да изляза от офиса по работа и щях да се гътна едва ли не от топлинния удар, който получих.
нейсе, обещаха, че ще позахладнее малко...
Е-е-е!
Нищо, де! Предложението продължава да е валидно!Мнемозина написа:Наздраве и благодаря!
Обаче късно, късно го прочетох това...
Как човек да откаже биричка на хипертермиран свой съклубар!
СТискам палци!
Пий като бедуините горещ чай. Помага. Намалява разиката м/у температурата на тялото ти и външната температура. Даже му сложи не захар, а мъничко сол. Съвсем мъничко. Солта помага поетата влага да се задържи повече време в тялото ти.vyara написа: ама държим положението бе, дават го захлаждане.
Успех!:-)
Последно промяна от АВе на 27.06.07, 11:22, променено общо 1 път.
Re: СТискам палци!
Мерси за съпричастносттаave написа:Пий като бедуините горещ чай. Помага. Даже му сложи не захар, а мъничко сол. Съвсем мъничко. Солта помага поетата влага да се задържи повече време в тялото ти.vyara написа: ама държим положението бе, дават го захлаждане.
Успех!:-)