ъъ "пушат" не беше ли?esti написа:Пречат!![]()
Какво правят жените след секс?
- Green Light
Re: Какво правят жените след секс?
Бе тебе омахвали ли са те с кило-две тесто по тиквата? 8)4avdar4e написа:Еееее, че то тестото да не е толкоз твърдо, бе, Реме?? По-добре напрау с точилката
- Dark Angel
толкова много жени под слънцето, - едни пречат, други пушат, трети баница разточватGreen Light написа:ъъ "пушат" не беше ли?esti написа:Пречат!![]()
Аааа, ти говориш от собствен опит, ясноRemmivs написа:Бе тебе омахвали ли са те с кило-две тесто по тиквата? 8)4avdar4e написа:Еееее, че то тестото да не е толкоз твърдо, бе, Реме?? По-добре напрау с точилката
- Dark Angel
това си го представям към израза "плеснат с мокър парцал"4avdar4e написа:Аааа, ти говориш от собствен опит, ясноRemmivs написа:Бе тебе омахвали ли са те с кило-две тесто по тиквата? 8)4avdar4e написа:Еееее, че то тестото да не е толкоз твърдо, бе, Реме?? По-добре напрау с точилката
Не, просто съм с развинтена фантазия и състрадателен към невинните ми другари по пол. При мен работата е като с меда на мечката.4avdar4e написа:Аааа, ти говориш от собствен опит, ясно
PS
Да не говорим, че аз можеше да те попитам какво (и как точно) правиш с точилката (в см. личен опит), но понеже съм културен не го правя.
Малеее, ти ако видиш нашта точилка хич няма и да питашRemmivs написа: PS
Да не говорим, че аз можеше да те попитам какво (и как точно) правиш с точилката (в см. личен опит), но понеже съм културен не го правя.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На кое му викаш бабините? Тънките и дългите или късите и дебелите?4avdar4e написа:Малеее, ти ако видиш нашта точилка хич няма и да питашRemmivs написа: PS
Да не говорим, че аз можеше да те попитам какво (и как точно) правиш с точилката (в см. личен опит), но понеже съм културен не го правя.Тя от старите, бабините, не става за друго освен за точене и бой
"Чуйте как жени си говорят за......точилки"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Дълга и дебелаfrisky lioness написа: На кое му викаш бабините? Тънките и дългите или късите и дебелите?Нашта е бабина-тънка и дълга
![]()
"Чуйте как жени си говорят за......точилки"![]()
![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:Дълга и дебелаfrisky lioness написа: На кое му викаш бабините? Тънките и дългите или късите и дебелите?Нашта е бабина-тънка и дълга
![]()
"Чуйте как жени си говорят за......точилки"![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Може да съм правил и неща, които не са за споделяне във форума... Кат не помня кво съм правил тогаз...vyara написа:Ти явно си я проспал тази темаELBI написа:...само, когато е с чуждо... 8)vyara написа:Че такова нещо забравя ли се? 8)esti написа:Ех, ама как помниш!vyara написа:Да, ама пък как мислят! Каква мисловна дейност кипи тогава. Питай ЕстиELBI написа: Добре, че не говорят по време на.... 8)![]()
:kiss1:![]()
http://p4.forumforfree.com/1-vt885-3040 ... E0&start=0
(сигурно съм си изпълнявал съвестно задълженията си... :) ) Ама е сладка тема!
8)
Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душ задължително.И честит рожден ден със закъснение.Една любима фраза ти подарявам:"Желая ти щастието на човека постигнал мечтите си!"4avdar4e написа:А може по логиката на Графинята да се къпят. Преди, след.... А бе я направо да си стоят в банята, а?Dark написа:може би замесват тестото за баницата, да им е готовоЗвеневия написа: А какво правят жените преди секс?
Нищо лично, само изказах мнение!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи се изключва всякаква спонтанност?!графинята написа:
Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душ

Не е със закъснение, днес еграфинята написа: Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душ задължително.И честит рожден ден със закъснение.Една любима фраза ти подарявам:"Желая ти щастието на човека постигнал мечтите си!"
Ти мислиш ли, че човек постигнал мечтите си е щастлив? Аз - не. Според мен е човек е щастлив тогава, когато има още мечти за постигане...
Абсурд.frisky lioness написа:Значи се изключва всякаква спонтанност?!графинята написа:
Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душНикакви такива "във гората на тревата"
![]()
- Dark Angel
ми като страстното желание дойде, някак не винаги има време за душ.... или възможност....графинята написа: Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душ задължително.И честит рожден ден със закъснение.Една любима фраза ти подарявам:"Желая ти щастието на човека постигнал мечтите си!"
така де, обичайно няма предварителна подготовка и....
тогава?
Е да де,нали в това е уловката.Докато сме живи-мечтаем.Днес-чудесно..жива и здрава.4avdar4e написа:Не е със закъснение, днес еграфинята написа: Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душ задължително.И честит рожден ден със закъснение.Една любима фраза ти подарявам:"Желая ти щастието на човека постигнал мечтите си!"Благодаря!
Ти мислиш ли, че човек постигнал мечтите си е щастлив? Аз - не. Според мен е човек е щастлив тогава, когато има още мечти за постигане...
- Dark Angel
спонтанност аfrisky lioness написа: Значи се изключва всякаква спонтанност?!Никакви такива "във гората на тревата"
![]()
я какво единомислие
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти си само за "Сървайвър"графинята написа:Абсурд.frisky lioness написа:Значи се изключва всякаква спонтанност?!графинята написа:
![]()

графинята написа:Е да де, нали в това е уловката. Докато сме живи-мечтаем.
Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.Dark написа:ми като страстното желание дойде, някак не винаги има време за душ.... или възможност....графинята написа: Как ме разкри.Точно така.Душ-секс-душ задължително.И честит рожден ден със закъснение.Една любима фраза ти подарявам:"Желая ти щастието на човека постигнал мечтите си!"
така де, обичайно няма предварителна подготовка и....
тогава?
Има нещо вярно.Преди да ме изгонят от племето ще им скъсам нервите.frisky lioness написа:Ти си само за "Сървайвър"графинята написа:Абсурд.frisky lioness написа:Значи се изключва всякаква спонтанност?!графинята написа:
![]()
![]()
![]()
Ти като Ести...графинята написа: Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.
Пък аз мога винаги, на всяко място и по всяко време
Няма лошо.4avdar4e написа:Ти като Ести...графинята написа: Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.
Пък аз мога винаги, на всяко място и по всяко време
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Освен това си мисля, душ преди, душ след, обилно припотяване и течности по време......Чак ми се сбръчква кожата от толкоз влагаDark написа:спонтанност аfrisky lioness написа: Значи се изключва всякаква спонтанност?!Никакви такива "във гората на тревата"
![]()
![]()
![]()
я какво единомислие
И тва задължително посещение на банята след.....Ами ако няма баня? Ако няма вода? А? Тогава какво? Да ти го отчукам ли? това ли се прави? Така погледнато звучи като сексът да е нещо много мръсно
Да поясня за НЕзаПОЗНАТИ, че се шегувам

- Dark Angel
ами опитвам да си представя, но някак не ставаграфинята написа:
Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.
това е частичка от чара - да бъде неочаквано, непланирано, чиста радост и удоволствие
т.е. емоциите спят или се държат заключени?
- Dark Angel
абе ти си се шегувай, ама аз съм на същото мнение като тебfrisky lioness написа: Освен това си мисля, душ преди, душ след, обилно припотяване и течности по време......Чак ми се сбръчква кожата от толкоз влага
И тва задължително посещение на банята след.....Ами ако няма баня? Ако няма вода? А? Тогава какво? Да ти го отчукам ли? това ли се прави? Така погледнато звучи като сексът да е нещо много мръсно![]()
Да поясня за НЕзаПОЗНАТИ, че се шегувам![]()
![]()
Второто да кажем.Dark написа:ами опитвам да си представя, но някак не ставаграфинята написа:
Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.
това е частичка от чара - да бъде неочаквано, непланирано, чиста радост и удоволствие
т.е. емоциите спят или се държат заключени?
И защото е много тривиално.
Съпруг от 18г....доста неща след първоначалните буйни страсти са се попроменили,но коловоза/живота/си тече
от една страна,от другата..нежелание за промяна на статуквото,ангажираност,ценностна с-ма..
- Dark Angel
хм, интересно.графинята написа: Второто да кажем.
Съпруг от 18г....доста неща след първоначалните буйни страсти са се попроменили,но коловоза/живота/си тече
от една страна,от другата..нежелание за промяна на статуквото,ангажираност,ценностна с-ма..
вероятно поставена до човек като теб ще изглеждам безумна, ти поставена до мен ще изглеждаш спокойна като леден блок
ми аз за буйните страсти имам друго наблюдение, ама то си е мое
По въпросите за секса само.Всичко друго съвпада с "другото наблюдение"Dark написа:хм, интересно.графинята написа: Второто да кажем.
вероятно поставена до човек като теб ще изглеждам безумна, ти поставена до мен ще изглеждаш спокойна като леден блок
ми аз за буйните страсти имам друго наблюдение, ама то си е моесамо отбелязвам както се казва
4avdar4e написа:Ти като Ести...графинята написа: Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.
Верно е, че много държа на някои неща, но другото е по-важно - не винаги съм с мерак, ако ще и в дворец със 100 бани и дезинфектант на нощното шкафче да съм.
А за обмислянето и преценянето - поне се старая....
Е при мен и двете са важни.И да не сме все пак максималисти ,замъка може и като картина на стената да е или обложка на книга,пък и да не присъства в интериора или екстериора няма да е фатално.esti написа:4avdar4e написа:Ти като Ести...графинята написа: Ами представи си що за птица съм тогава.Всичко е обмислено,преценено.Никакви изненади.За спонтанност и дума да не става.![]()
Верно е, че много държа на някои неща, но другото е по-важно - не винаги съм с мерак, ако ще и в дворец със 100 бани и дезинфектант на нощното шкафче да съм.
А за обмислянето и преценянето - поне се старая....
Пардон!
но се сетих за вица на Гаспода за двата сини кита...:))))))
Гаспод-е...къде си да го напишеш?!
:))))))))
п.с. аз не страдам от главоболие...;)
Re: Пардон!
Маггот го беше пускала след мен... в този форум... та си позволих да го копна от нея... оригинала беше на руски, май...doktorka написа:но се сетих за вица на Гаспода за двата сини кита...:))))))
Един кит плува гневно около женската и мърмори:
-Ти знаеш ли,че сме изчезващ вид,има организации със сума ти хора в тях,които се занимават с проблема за нашето размножаване и на фона на всичко това ми казваш,че те боли главата?