Така започва още един ден...
Добро утро!!!
Благодаря за песничката! Друго си е да си тананикаш нещо!
добро да е.Stranniche написа:
Добро утро!!!
Като та е срам, що отваеряш приказка, м?Мнемозина написа: Не мога, срам ме е.
Тва с мислене не ставаvyara написа: Аз пък днес съм в умишление - дали да си взема коте или не?
Ти кво ще кажеш?
Харесала съм се едно котенце (автентично!) и даже име съм му измислила, ама докато се натуткам и намисля, може и да го вземат, че от 4 в котилото са останали 2...
Тичай бързо!vyara написа:Като та е срам, що отваеряш приказка, м?Мнемозина написа: Не мога, срам ме е.
Аз пък днес съм в умишление - дали да си взема коте или не?
Ти кво ще кажеш?
Харесала съм се едно котенце (автентично!) и даже име съм му измислила, ама докато се натуткам и намисля, може и да го вземат, че от 4 в котилото са останали 2...
Беж за котето!vyara написа:Като та е срам, що отваеряш приказка, м?Мнемозина написа: Не мога, срам ме е.
Аз пък днес съм в умишление - дали да си взема коте или не?
Ти кво ще кажеш?
В Мрежата има всичкоvyara написа: Успех! И тури си наколенки, че срамота да ходиш с ожулени колена
шъ са научиш... ако се налага, да идвам да те поддържамmaggot написа:Добро да е!
Дават го днес по-прохладничко и още от сега си личи
Спорен ден на всички, а за мен - да имам напредък в обучението по каране на колело
красота... на мисълта, на ума, на ... всичкоStranniche написа:Тази ранна сутрин слънцето промуши през прозорците светло-оранжевите си коси и ги посипа върху мебелите, върху вазата с белите цветя, върху витринката с кристалните чаши и върху сънените очи. Беше толкова свежо, още не топло - само светло и чисто.
Добро утро!!!
Добро да е!Stranniche написа:Тази ранна сутрин слънцето промуши през прозорците светло-оранжевите си коси и ги посипа върху мебелите, върху вазата с белите цветя, върху витринката с кристалните чаши и върху сънените очи. Беше толкова свежо, още не топло - само светло и чисто.
Добро утро!!!

А аз защо имам чувството, че става въпрос за малката кукла?!:roll:Gaspode написа:В Мрежата има всичкоvyara написа: Успех! И тури си наколенки, че срамота да ходиш с ожулени колена
Ето филмов мат`риял - Маггот се учи да кара колело
Права си! Само се пошегувах.vyara написа:Ако живеех в къща - и двете.БоЕВ написа:Коте!!! Не е ли по-добре една каракачанка, и те са игриви, а на всичкото отгоре са и пухкави...vyara написа: Харесала съм се едно котенце ...И аз много харесвам каракачанки, но в апартамент не искам.
Ти нали имаше вече едно куче - оная хубавица, дето й пусна снимката.БоЕВ написа: Права си! Само се пошегувах.
В двора ми щъкат няколко котЕта, а сега чакам и каракачанче, в развъдниците бебета няма, за това ще ми докарат едно на шест месеца, надявам да не е прекаленно голямо и своенравно, за да мога да си обуча както аз си искам.
Дакела е член от семейството и стои едно стъпало над тъщата в йерархичната стълбичка.vyara написа:Ти нали имаше вече едно куче - оная хубавица, дето й пусна снимката.БоЕВ написа: Права си! Само се пошегувах.
В двора ми щъкат няколко котЕта, а сега чакам и каракачанче, в развъдниците бебета няма, за това ще ми докарат едно на шест месеца, надявам да не е прекаленно голямо и своенравно, за да мога да си обуча както аз си искам.
Gaspode написа:В Мрежата има всичкоvyara написа: Успех! И тури си наколенки, че срамота да ходиш с ожулени колена
Ето филмов мат`риял - Маггот се учи да кара колело
Ааааа, браво, чудесно!vyara написа:Ох... та да ви се оплача. Мойто котенце го взело вчера някакво момиченце. (така е то, човек като се тутка и мотка и премисля сто пъти като мене, му вземат набелязаните котета изпод носа). След 15-секундно колебание реших да взема каквото е останало - едно малко сивушче - сиво тигърче, прилича на това от рекламата на Уискас, копие на майка си. Само то от всички котета беше като нея. И пак е женско. Този път се обадих на хората и им съобщих намеренията си. Ще ходя с децата след работа да го взема.
На 16ти май са родени. Мъник.esti написа:Ааааа, браво, чудесно!vyara написа:Ох... та да ви се оплача. Мойто котенце го взело вчера някакво момиченце. (така е то, човек като се тутка и мотка и премисля сто пъти като мене, му вземат набелязаните котета изпод носа). След 15-секундно колебание реших да взема каквото е останало - едно малко сивушче - сиво тигърче, прилича на това от рекламата на Уискас, копие на майка си. Само то от всички котета беше като нея. И пак е женско. Този път се обадих на хората и им съобщих намеренията си. Ще ходя с децата след работа да го взема.
Аз това сивото повече го харесвам.
Колко е голямо?