Абе, Звеневи, кажи
Абе, Звеневи, кажи
какво става?
плс
плс
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ама много го мразя това чакане...Мнемозина написа:
Така че напрежението е излишно... може да е и след два дни, може да е и в момента.
аз нали като кучките - отидох в 11ч и в 12 бях родила, та хич нямам търпение
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Точно защото много добре го знам това напрежение - успокойте топката. Просто ги забравете сега.latrevw написа:ама много го мразя това чакане...Мнемозина написа:
Така че напрежението е излишно... може да е и след два дни, може да е и в момента.
аз нали като кучките - отидох в 11ч и в 12 бях родила, та хич нямам търпение
От личен опит го казвам.
Panta rhei...
Шкажа? Кво да кажа!
ВЧЕРА
8/00 Станааме, морни, сънени...
9/00 Дитятту отлетя за градина...
(В 8/30 ни искаха за прием! ДабЭда!)
10/15 Тръгваме. Спираме. Тъгваме. Спираме...
10/45 ПРИСТИГАМЕ!!!! 16-ти кабинет фраш! То не са тонове, стонове, омове и ампери., А нашта цигара иска - нормално, ако беше цъфнала в 8/30 щеше, като Вълка от "Пу-погоди" цял стек да иска.
Сичко тва докъмту 13/40 - NB прием 8/30!!! (нямам идея, как да опиша подробностите...) вече пременена в ношница (цвят захарен памук, ама от по-скъпия)
Тя в асансьора, аз на двора, изчакАх 4 минути, докато се убедя, че няма да се взриви болницата, паф една-две и напред към дома. (Чакат ме бормашина дюбели и дупки.)
Дзър-дзър-дзър??? - "Кво праиш, ма, парцал?"
- Седя на двора и пийкам бира (кафе, кола, цигари... И тва до 21, щото Маготич, Питка, Москито и Разнидруги бяхме с наръч бири на двора) Разгеле мина (на път за вкъщи) главната акушерка, та и направИ одстра забележка!
ДНЕС
8/00 Дете градина, предходни кафета...
8/15 Дзър-дзър-дзър !!! - Аре, бэ, шми се промени статуса на цирозата!
- Тцъ, чакам визитация...
- Абэ, ти шраждаш ли или кво?
- СПОКО!
9/09 Натискам ентър и тази дописка отлита към ВАС!
Да я чакам ли още!???

ВЧЕРА
(В 8/30 ни искаха за прием! ДабЭда!)
10/45 ПРИСТИГАМЕ!!!! 16-ти кабинет фраш! То не са тонове, стонове, омове и ампери., А нашта цигара иска - нормално, ако беше цъфнала в 8/30 щеше, като Вълка от "Пу-погоди" цял стек да иска.
Сичко тва докъмту 13/40 - NB прием 8/30!!! (нямам идея, как да опиша подробностите...) вече пременена в ношница (цвят захарен памук, ама от по-скъпия)
Тя в асансьора, аз на двора, изчакАх 4 минути, докато се убедя, че няма да се взриви болницата, паф една-две и напред към дома. (Чакат ме бормашина дюбели и дупки.)
- Седя на двора и пийкам бира (кафе, кола, цигари... И тва до 21, щото Маготич, Питка, Москито и Разнидруги бяхме с наръч бири на двора) Разгеле мина (на път за вкъщи) главната акушерка, та и направИ одстра забележка!
ДНЕС
- СПОКО!
Да я чакам ли още!???
Абе казах й да не бърза, ама на, бърдза.Звеневия написа:Шкажа? Кво да кажа!
ВЧЕРА
(В 8/30 ни искаха за прием! ДабЭда!)![]()
![]()
ДНЕС
- СПОКО!
Да я чакам ли още!???
Аз трябваше да раждам сина ми на 19ти родих го на 30. Като я питах за термина, то май и нейния на 19ти е бил, начи има време
Създадохте хаос напрао. Кат се роди бебето, да му издърпате ушите, дет се мотка толкоз
То че не мога да се вгледам толкоз в аватара ти, не мога. Ама може и пъпната връв да е, бе.Звеневия написа:Аку съ вгледаш в аватарот ми, ще видиш един израстък...vyara написа:Звеневи, момиченце ли ще бъде бе?
С нечовешки размер! Още едно доказателство, че съм бил в командировка!
Ние и двата пъти чакахме момичета, ама втория път ни изненада.
Даже докторът като определяше пола и двата пъти каза, че е сигурен само 95%
Звеневи,
аз още при второто разбрах, че ако искаме момче ще трябва да сменяме каквото там се сменя при суинг ли беше. Или жена ми го разбра. Щото аз искам и третото (а искам и трето, то това е първо май) да е момиче. Пък тя иска момче. Щяло нея да я обича повече.
Та така. Не знам за командировките, но помисли за конфигурациите. За четвъртото. Ебентуално.
- snowprincess
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Щот тия термини явно ги гадаят на боб:blink::shocked: Да бяха питали Калиостро:-)vyara написа:Абе казах й да не бърза, ама на, бърдза.
Аз трябваше да раждам сина ми на 19ти родих го на 30. Като я питах за термина, то май и нейния на 19ти е бил, начи има време
Създадохте хаос напрао. Кат се роди бебето, да му издърпате ушите, дет се мотка толкоз

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз снощи пия щот си викам, айде вече сигурно има повод, пък то....Звеневия написа: ДНЕС
- СПОКО!
Да я чакам ли още!???
Ако и днес не свърши работата ще се пропия вече:lol::lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз от срядата съм вече у майната:(:crying:Remmivs написа:Бе по-малко е семенцето...frisky lioness написа:Щот тия термини явно ги гадаят на боб:blink::shocked: Да бяха питали Калиостро:-)
Привет на морето и гларуските, майна!
Объркаха се работите малко ама ще разказвам другата седмица:-)

- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Абе на Чавето й е най-лесно, защото най-първа ще разбере, а ние ще тръпнем в очакване по-дълго време!Stranniche написа:А за Чавдарчето какво да кажем!БоЕВ написа:То на мен ми е вече напрегнато,...а Звеневи направо не мога да го мисля.
Често хубавите неща стават бааавно и с много търпение!!!
Panta rhei...