Част 1
Част 2
Един по един, моля, че сървъра ми е бавен
Ееее

бравос - хубавинки и красоти... Много сте видели... само ст. Шапел не зърнах... от местата, които много харесах...
Там бяхме без батерии
видели - чушки. къде е плац пигал, а?а?ELBI написа:
бравос - хубавинки и красоти... Много сте видели... само ст. Шапел не зърнах... от местата, които много харесах...
Нищо не знаеш тиии... Не само жената, ми и тъщата заведе. Срам, срам, голям срам.Green Light написа:мерсаж! И аз така: като порасна и ме пуснат наште - право там. Но на Уишес все пак ме е яд. Хората ходят в Париж с любовниците си, той - с жена си. Хич, замисли ли се, какъв пример даваш?
на апарата на майка ми, че аз не разбрах какво толкова има да му снимам на тоз Пигалbead_ написа:видели - чушки. къде е плац пигал, а?а?ELBI написа:
Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го? Случката е истинска, аз, знаеш ме, нищо неистинско, никога не казвам. Тва ми е в кръвта и в кръвта на целия ми род. Опитвали сме се да лъжем, аз и дедите ми, много ни се е искало, но не можем, от устата ни не излиза. Тежката корона на благородството.Gaspode написа:Нищо не знаеш тиии... Не само жената, ми и тъщата заведе. Срам, срам, голям срам.
ПП. Уишес, ако ще ме биеш ний да знайш ще размислим за Варна...
Green Light написа: Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го? Случката е истинска, аз, знаеш ме, нищо неистинско, никога не казвам. Тва ми е в кръвта и в кръвта на целия ми род. Опитвали сме се да лъжем, аз и дедите ми, много ни се е искало, но не можем, от устата ни не излиза. Тежката корона на благородството.
Случката е с един шеф на държавна фирма, няма да подсказвам кой е понеже такт. От Пловдив. С водопровод се занимава. И канализация. Повече не мога да кажа че ще се сетите. Човека си организира командировка. Важна среща в Букурещ. Заминава сам, билета за самолета три дена седи на масата в кухнята, само кучето не го е разгледало, жена му го изпраща на летището, сверка номер, полет, верно отива в Букурещ, няма грешка. В Букурещ, сещаш се, има среща с мацка с къса поличка, и от там къде, къде най- далече и най- на спокойствие? В Париж - може, но кой не ходи в там, българи навсякъде, братче, някой познат, нещо.. В Лисабон - далечко е, що не, пък отдруга страна Европа, кофти, сега куцо и сакато из Европа миткарства, ни паспорти, ни визи, разпусната работа... бе я в Китай. Хем далече, хем я види европеец, я не, какво остава за българин. Освен всичко нали тяхната работа е в стаята в хотела. Хващат образите самолета и бам те ти булка Китай. Гледай и пей! На микрофона. Такааа. Обаче мацето си иска и разходка. Кой шти знае, сега, къде да водиш гадже в Китай? Аре на стената. Китай - китайска стена- пози, снимки, пък после ще ми благодариш. Качва се Марко Тотев на стената, мацето- хем мини, хем вендуза и точно в момента на вендузата - тъща му - точно насреща, облещена! Иде с някви нейни си високи гости, изпратили я по спешност от фирмата, за бавачка.
Кво да ги праиш - китайци направили я дълга колкото си иска тая стена а на ширина - нищо.
Аз тъкмо най-сетне се канех да ви пиша и да ви кажа как изобщо не мога да ви разгледам снимките. Гледах ги без да ги отварям големи, защото бавно ми се зареждат. А и аз в Париж съм ходила.latrevw написа:малеее, хора, аз сега видях колко са снимките, ако някой е имал нервите да ги разгледа, ще получи награда
а, ей-тази снимка е подарък за Вяра и за мен
Целувка, бе. Тип "смуч". Да ти кажа и аз се хиля колкото пъти се сетя. Помисли си само - тъщата! Аааа! поне жена му да беше, все някак, нещо ще се оправи. Бижутерски магазини има, автосалон София експо, мила, аз никога повече. А на тъща си какво да каже? Шът! Прави се че не ме познаваш, аз съм шпионин, тва е акция на външно...Remmivs написа:Това с вендузата не може да е това, което си помислх нали?! Стената не е ЧАК толкова къса!Green Light написа:Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?
Много ми хареса това "билета за самолета три дена седи на масата в кухнята, само кучето не го е разгледало"Green Light написа:Целувка, бе. Тип "смуч". Да ти кажа и аз се хиля колкото пъти се сетя. Помисли си само - тъщата! Аааа! поне жена му да беше, все някак, нещо ще се оправи. Бижутерски магазини има, автосалон София експо, мила, аз никога повече. А на тъща си какво да каже? Шът! Прави се че не ме познаваш, аз съм шпионин, тва е акция на външно...Remmivs написа:Това с вендузата не може да е това, което си помислх нали?! Стената не е ЧАК толкова къса!Green Light написа:Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?
Green Light написа: Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?
Ей го бе, не гледаш внимателноbead_ написа: видели - чушки. къде е плац пигал, а?а?

Мда, пълно с нигротаlatrevw написа: на апарата на майка ми, че аз не разбрах какво толкова има да му снимам на тоз Пигал
и много черни в него район, бе
Бавно, щото се претоварва сървърчето, аз нали предупредих един по единvyara написа: Аз тъкмо най-сетне се канех да ви пиша и да ви кажа как изобщо не мога да ви разгледам снимките. Гледах ги без да ги отварям големи, защото бавно ми се зареждат. А и аз в Париж съм ходила.
Много щях да оценя разказче към снимките или поне ваши снимки, ама не се показвате да му се невиди.
И какво е това краче, Латрево
Кажи поне за него.
Green Light написа:Целувка, бе. Тип "смуч". Да ти кажа и аз се хиля колкото пъти се сетя. Помисли си само - тъщата! Аааа! поне жена му да беше, все някак, нещо ще се оправи. Бижутерски магазини има, автосалон София експо, мила, аз никога повече. А на тъща си какво да каже? Шът! Прави се че не ме познаваш, аз съм шпионин, тва е акция на външно...Remmivs написа:Това с вендузата не може да е това, което си помислх нали?! Стената не е ЧАК толкова къса!Green Light написа:Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?
Мерси за песничката, супер е!Stranniche написа:Чудесно! Желая ви да пускате снимки от още много хубави места!
Ето и малко музикално оформление по случая:
http://www.youtube.com/watch?v=8-8MDDtT ... ed&search=

ми щот ходите посред бял ден!:rotfl24:latrevw написа:
на апарата на майка ми, че аз не разбрах какво толкова има да му снимам на тоз Пигал
А, не! Велико!Green Light написа:Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го? Случката е истинска, аз, знаеш ме, нищо неистинско, никога не казвам. Тва ми е в кръвта и в кръвта на целия ми род. Опитвали сме се да лъжем, аз и дедите ми, много ни се е искало, но не можем, от устата ни не излиза. Тежката корона на благородството.Gaspode написа:Нищо не знаеш тиии... Не само жената, ми и тъщата заведе. Срам, срам, голям срам.
Случката е с един шеф на държавна фирма, няма да подсказвам кой е понеже такт. От Пловдив. С водопровод се занимава. И канализация. Повече не мога да кажа че ще се сетите. Човека си организира командировка. Важна среща в Букурещ. Заминава сам, билета за самолета три дена седи на масата в кухнята, само кучето не го е разгледало, жена му го изпраща на летището, сверка номер, полет, верно отива в Букурещ, няма грешка. В Букурещ, сещаш се, има среща с мацка с къса поличка, и от там къде, къде най- далече и най- на спокойствие? В Париж - може, но кой не ходи в там, българи навсякъде, братче, някой познат, нещо.. В Лисабон - далечко е, що не, пък отдруга страна Европа, кофти, сега куцо и сакато из Европа миткарства, ни паспорти, ни визи, разпусната работа... бе я в Китай. Хем далече, хем я види европеец, я не, какво остава за българин. Освен всичко нали тяхната работа е в стаята в хотела. Хващат образите самолета и бам те ти булка Китай. Гледай и пей! На микрофона. Такааа. Обаче мацето си иска и разходка. Кой шти знае, сега, къде да водиш гадже в Китай? Аре на стената. Китай - китайска стена- пози, снимки, пък после ще ми благодариш. Качва се Марко Тотев на стената, мацето- хем мини, хем вендуза и точно в момента на вендузата - тъща му - точно насреща, облещена! Иде с някви нейни си високи гости, изпратили я по спешност от фирмата, за бавачка.
Кво да ги праиш - китайци. Направили я дълга колкото си иска тая стена а на ширина - нищо.
като гледам колко сте се разхождали, ти завиждам за мъжа, моят не мога го накарам да обикаля такаlatrevw написа:на апарата на майка ми, че аз не разбрах какво толкова има да му снимам на тоз Пигалbead_ написа:видели - чушки. къде е плац пигал, а?а?ELBI написа:

върхъ си, беGreen Light написа:Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го? Случката е истинска, аз, знаеш ме, нищо неистинско, никога не казвам. Тва ми е в кръвта и в кръвта на целия ми род. Опитвали сме се да лъжем, аз и дедите ми, много ни се е искало, но не можем, от устата ни не излиза. Тежката корона на благородството.Gaspode написа:Нищо не знаеш тиии... Не само жената, ми и тъщата заведе. Срам, срам, голям срам.
Кво да ги праиш - китайци. Направили я дълга колкото си иска тая стена а на ширина - нищо.

ти се бъзикаш, но нямаш представа колко истина има в думите тиGaspode написа:Green Light написа: Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?:rotfl24::rotfl24:
Пич, давай да зарязваме фирмите. Само си губим времето а парите ей ги де са. Ти ще пишеш, аз ще издавам (когато си поема дъх от хилеж) и ще делим по братски (две на мен едно на теб в случай, че не знаеш).. ш`си оправим живота за столетия напред...
Сериозно предложение. Помисли си...

супер разказ. Тенкс.Remmivs написа:Това с вендузата не може да е това, което си помислх нали?! Стената не е ЧАК толкова къса!Green Light написа:Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?
Иначе и аз се търкалям от смях ей на
бързо се отказваш...snowprincess написа:като гледам колко сте се разхождали, ти завиждам за мъжа, моят не мога го накарам да обикаля такаlatrevw написа:на апарата на майка ми, че аз не разбрах какво толкова има да му снимам на тоз Пигалbead_ написа:видели - чушки. къде е плац пигал, а?а?ELBI написа:
има, ама друг път...snowprincess написа:ти се бъзикаш, но нямаш представа колко истина има в думите тиGaspode написа:Green Light написа: Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?:rotfl24::rotfl24:
Пич, давай да зарязваме фирмите. Само си губим времето а парите ей ги де са. Ти ще пишеш, аз ще издавам (когато си поема дъх от хилеж) и ще делим по братски (две на мен едно на теб в случай, че не знаеш).. ш`си оправим живота за столетия напред...
в този форум има голям потенциал за печелене на много пари
това мислене ми прилича на татковите приказки, че който се е родил да пълзи, не може да се научи да летиELBI написа:
има, ама друг път...
Новобългарски легенди и митове. Където и който има потенциал за пари - те се правят или са направени. Където няма - бъзикат се и преливат от пусто в по-пусто...

Хич не се бъзикам аз. Сериозно предлагам.snowprincess написа:ти се бъзикаш, но нямаш представа колко истина има в думите тиGaspode написа:Green Light написа: Абе аз тва за тъщата и командировката разказвал ли съм ти го?:rotfl24::rotfl24:
в този форум има голям потенциал за печелене на много пари