лъсна, та чак заслепяващо покрай едни иначе правилни искания на лекарите...
Никой не можеше и още не може да обясни (еле пък) и/или вземе мерки срещу хронично и тежко болните мутри в България. От 17 г., като се наложи - все с мед. листове излизат... И до момента един лекар не е "виновен"... А и няма (и защо) решение на този така очевиден проблем...
Такива ми ти работи...
далаверата "доктор"-"мутра"
далаверата "доктор"-"мутра"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: далаверата "доктор"-"мутра"
те един да осъдят
и П.Хилтън я изкара доктора с алергия, но пак я навряха
и П.Хилтън я изкара доктора с алергия, но пак я навряха
- Green Light
Re: далаверата "доктор"-"мутра"
Всъщност, да прикриеш престъпник си е престъпление.ELBI написа:лъсна, та чак заслепяващо покрай едни иначе правилни искания на лекарите...
Никой не можеше и още не може да обясни (еле пък) и/или вземе мерки срещу хронично и тежко болните мутри в България. От 17 г., като се наложи - все с мед. листове излизат... И до момента един лекар не е "виновен"... А и няма (и защо) решение на този така очевиден проблем...
Такива ми ти работи...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Спор няма за начина и времето. С него излиза още едно нещо наяве - определени групи/организации/квотоетам трупат компромати - вместо да ги пускат навреме за изкореняване на корупция (което явно не ги интересува) ги използват за моменти, когато им трябват.caliostro написа:интересен и начин на лъсването
това се нарича авторитетно - активно мероприятие
а на улицата - кур капан
изроди пълни
Грозна работа. И от двете страни. Много.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Гадно... аз имам да догледам първи сезон, а после да почна трети...bibilyana написа:offGreen Light написа:аз не знам какво става тия последните дни. вестника така си седи, телевизия хич не гледам щото нали го няма Хаус.
дайте линк!
сега тъкмо изгледах последните епизоди от трети сезон на Хаус......искамммм ощееееееее