............
- Dark Angel
Re: Видехме дзилениъ!
ама верно ли нема майтап?[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
.............
Дзиленото викаш, плюс Лунната изгора, леле изгоре изгората
Мииии, тъй каза Кента, че тва е дзилениъ...Dark написа:ама верно ли нема майтап?[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
.............
Ба! Кентът пак е фотнал некой джабок или гущер[unknown] написа:Мииии, тъй каза Кента, че тва е дзилениъ...Dark написа:ама верно ли нема майтап?[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
.............
vyara написа:Ба! Кентът пак е фотнал некой джабок или гущер[unknown] написа:Мииии, тъй каза Кента, че тва е дзилениъ...Dark написа:ама верно ли нема майтап?[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
.............
Ами за "не" имаш ли снимка?[unknown] написа:vyara написа:Ба! Кентът пак е фотнал некой джабок или гущер[unknown] написа:Мииии, тъй каза Кента, че тва е дзилениъ...Dark написа:ама верно ли нема майтап?[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
.............
Кента има!vyara написа:Ами за "не" имаш ли снимка?[unknown] написа:vyara написа:Ба! Кентът пак е фотнал некой джабок или гущер[unknown] написа:Мииии, тъй каза Кента, че тва е дзилениъ...Dark написа:ама верно ли нема майтап?[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
.............
Аз предлагам да не го "изтъпанчвате" тук.[unknown] написа:Да, бе! Без майтап!
Кента и половинката му ни се обадиха, за да се видим.
И тъй, седим си ние на едно дзаведение и по едно време Кента вика:
- Ей го дзилениъ!...
Аз па нали не го познавам тоя пич и викъм:
- Де го тодзи?!
И докато го кажа, зеления доде на наштъ масъ.
Седи и мълчи!
Ся, ако мъ питъте как изглежда зеления- няма да ви кажа. Само ще кажа, че е мълчалив, зелен, грозен и миризлив.
Кента обаче го е фотна. Като се върне у Варнъ го крънкайте да пусне снимката!
Аз сериозно ви казвам момчето има проблеми.
Не мислиш ли така, колега?
За мен е било удоволствие да се видя лице в лице с хора,които съм харесала и уважавам.
предпочитам да не слагате снимката публично.
Препращайте си я на бележки.
а че е миризлив и пр...
това -и без снимка- от 200 м си личи..;)...
Ами!
И през океана си личи....
ама и аз искам, беееееее....
и аз искам на купан пааааак...
За мен е било удоволствие да се видя лице в лице с хора,които съм харесала и уважавам.
Докато Биропиехме на срещата с Ънноу и домочадие /на връщане от Орехово/, скивах една буболечка, зелена...от ония, дето колкото по ги бараш повече миришат, пък ако ги смачкаш, направо овоняват атмосферата. Решиш, че бубулечката е мъжка
и щото беше зелена, я кръстих Зеления.....понеже бубулеч някак си не вървеше да я именувам...А, в Родопи беше Райско....като ми доде музата ще драсна някой ред и снимчици ще кача, там ще се види и Зеления и куп други интересни нещица :)
Докато Биропиехме на срещата с Ънноу и домочадие /на връщане от Орехово/, скивах една буболечка, зелена...от ония, дето колкото по ги бараш повече миришат, пък ако ги смачкаш, направо овоняват атмосферата. Решиш, че бубулечката е мъжка
знаех си аз!!!!Kent написа:За мен е било удоволствие да се видя лице в лице с хора,които съм харесала и уважавам.
Докато Биропиехме на срещата с Ънноу и домочадие /на връщане от Орехово/, скивах една буболечка, зелена...от ония, дето колкото по ги бараш повече миришат, пък ако ги смачкаш, направо овоняват атмосферата. Решиш, че бубулечката е мъжкаи щото беше зелена, я кръстих Зеления.....понеже бубулеч някак си не вървеше да я именувам...А, в Родопи беше Райско....като ми доде музата ще драсна някой ред и снимчици ще кача, там ще се види и Зеления и куп други интересни нещица :)
абсолютно молим да не я слагате ...
аз имам арахнофобия!
онуй многоножкото питаш ли мЪ кви кошмари ми донесе?!..а?
А какво усилие на волята ми струваше да снимам онзи паяк...
а днес и за хлебарки пишете цяяял ден...
ми имайте милост, бееее
имайте милост!
doktorka написа:знаех си аз!!!!Kent написа:За мен е било удоволствие да се видя лице в лице с хора,които съм харесала и уважавам.
Докато Биропиехме на срещата с Ънноу и домочадие /на връщане от Орехово/, скивах една буболечка, зелена...от ония, дето колкото по ги бараш повече миришат, пък ако ги смачкаш, направо овоняват атмосферата. Решиш, че бубулечката е мъжкаи щото беше зелена, я кръстих Зеления.....понеже бубулеч някак си не вървеше да я именувам...А, в Родопи беше Райско....като ми доде музата ще драсна някой ред и снимчици ще кача, там ще се види и Зеления и куп други интересни нещица :)
абсолютно молим да не я слагате ...
Тва не е арахна, бре, тва е инсекта...от ония с шесте крака. Сички знаем, че арахните...то биш паяците са с осем...Е, синковица един път улови един със седем, ма преди да открия нова страница в науката, разбрах че в калабълъка му счупил единия крак, че го и изгубил на сичкото отгоре...![]()
аз имам арахнофобия!
онуй многоножкото питаш ли мЪ кви кошмари ми донесе?!..а?
А какво усилие на волята ми струваше да снимам онзи паяк...
а днес и за хлебарки пишете цяяял ден...
ми имайте милост, бееее
имайте милост!
Ами за "не" имаш ли снимка?vyara написа:
sushtata, no si zavurtash glavata na 90 gradusa
kato kazah gradusi, ta se setih - nazdrave!
Ужас! и синът ми е арахнофобен. Много гадно е това. Горкичката!doktorka написа:абсолютно молим да не я слагате ...
аз имам арахнофобия!
имайте милост!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Пък аз обичам паяците
Старая се и децата ми да ги ако не харесват, то поне познават и не се страхуват от тях. Те са доста полезни твари.