............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:27, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
anhela

Re: Блясъкът на чистата глупост

Мнение от anhela »

[unknown] написа:
Сигурен ли си,че някои от гореспоменатите са имали мозъци преди славата, в смисъл на наченки на интелект, не анатомично :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Всички грешим, смо че някои го правят пред микрофони...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сър Айвънхоу написа:Всички грешим, смо че някои го правят пред микрофони...
Прав си. Да си все под прицел е кофти и сигурно ужасно на моменти. Все пак си мисля, че някои хора правят повече гафове, други - по-малко.

Апропо, няколко вечери следя да уцеля Новините по БиТиВи, когато Юксел Кадриев ще направи по-малко от 3 грешки в една емисия! Нямам успех, а една вечер стигна до 8 или 9 ... Това се води професионален говорител, който би трябвало да прави по 1-2 грешки годишно... А вероятно прави по 500-1000 годишно...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

[unknown] написа: Стивън Сегал:
- Хората по цял свят ме възприемат като духовен лидер.
Естествено че е тъпо да се говори така, обаче интересно за Стивън Сегал е, че той е далеч по- голяма звезда ала духовен лидер в бойните изкуства. В смисъл че е сенсей 7ми дан айкидо и единствения неазиатец отворил айкидо школа в Япония. Холивудската му кариера е следствие, а не първопричина. Никнейм Таке Шигемичи или Таке сенсей.

П.П. Доколкото съм успял да зърна светките коментари за Парис Хилтън и Ана Никол Смит- цитите приличат на чувство за хумур, а то извадено от контекста никога не може да звучи остроумно. Ама и двете са злобарки и май затва ги недолюбва народа. Аз па май затва им симпатизирам. Трета и май техен сенсей се пада Ивана Тръмп не ли беше тя с лафа- ако ще плача поне да е в Ролс-Ройс. На първо мясо във Форбс. Сигурно се къса от рев.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа: обаче интересно за Стивън Сегал е, че той е далеч по- голяма звезда ала духовен лидер в бойните изкуства. В смисъл че е сенсей 7ми дан айкидо и единствения неазиатец отворил айкидо школа в Япония. Холивудската му кариера е следствие, а не първопричина. Никнейм Таке Шигемичи или Таке сенсей.
Също е и много земен човек по думите на моят шурей, който лично се е срещал с него на семинар (шуреят тренира айкидо)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:
Прав си. Да си все под прицел е кофти и сигурно ужасно на моменти. Все пак си мисля, че някои хора правят повече гафове, други - по-малко.

Апропо, няколко вечери следя да уцеля Новините по БиТиВи, когато Юксел Кадриев ще направи по-малко от 3 грешки в една емисия! Нямам успех, а една вечер стигна до 8 или 9 ... Това се води професионален говорител, който би трябвало да прави по 1-2 грешки годишно... А вероятно прави по 500-1000 годишно...
Това ме сеща за оня виц, дето на един арменец му отказали да стане говорител по радиото.
Той се оплакал в писмо лично на др.Брежнев. Като писал, че не го рпавят говорител по радио "Москва", защото е арменец.
Брежнев го поканил на среща в Кремъл, за да го види що за човек е този кандидат-говорител. Пристига арменеца, здрависва се с Брежнев и ръководителя го пита:
- Кажи сега, защо не те вземат в радиото като говорител?
- Зззззааа-шшшштоооо-то съм аааармееееннннннец...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Публикувай отговор