frisky lioness написа: да извадим бутилките
Браво, Звеневи! Ти си майстор!Звеневия написа:frisky lioness написа: да извадим бутилките
Вадете!

Звенчо, позволих си да ресайзна малко Прокопиевите снимки, че ми е малък монитора за тва дето беше пуснал.Звеневия написа:Контракции
Житената Питка написа:... в случай, че не помниш, че вчера беше у нас.
Превърнете завистта в 3 кг и нещо красиво творение - каквито са родителите Грийлайтови...Green Light написа:Честито! Ура! И Браво! Абе вие ги произвеждате вече попрастнали. Тва е издание без колики и олимпийско спокойствие, така като гледам. Специални поздрави на Чавдарчето. Късмет, щастие и само весели моменти на чавдарската фамилия. Завист идва откъм грийнлатови.
Въображението ми рисува картини на барбекю. Помните ли че имахне такива планове за нашият двор след като го реставрирахме? Грийнчавдар Юнайтед, тигрите на седемте морета, ужаса на следобедния сън, кошмара на наштастрийт.
До края на лятото трябва да го направим! А?
мда... ще стискам палци и за Ремови да черпят по такъв повод ... ама много...Remmivs написа:Що ме дразните сега пак, а? Не ми стигат Данчо, Чавето и Звеневия ами и вие!!! Безсърдечни и нагли хора, ей!!!
Кога ще ги изписват, махнаха ли кислородната палатка?Звеневия написа:НП!Green Light написа:До края на лятото трябва да го направим! А?
Отивам да го пиша гражданин на републиката!
(Прокопиъ шсъ нарича Йордан!)
Пак НАЗДРАВЕ!