Защо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Защо
...човек трябва да заспива малко преди часа за ставане:blink::shocked::(:crying::mad::evil:
...иначе утрото е прекрасно. Прохладно, свежо, спокойно и тихо:-)
Добро утро и успешен ден:-)
...иначе утрото е прекрасно. Прохладно, свежо, спокойно и тихо:-)
Добро утро и успешен ден:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Утрото си е супер. Ставането е гадно...caliostro написа:кво ми хвалиш тва ставане бре![]()
утрото за да е някакво утро човек не трябва да спи![]()
всичко друго е демо версия
Питаш ли ме как живея?! Аз съм ако не нощна, то поне вечерна птица. Всяко ставане преди 10-11 ч. е неприлично рано за мен

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти да не пишеш легнал?caliostro написа:а стига с това ставане
не ме травмирай рано рано
Не виждаш ли клуба какъв е заспал. Трима души сме тук и само двамата се опитваме да се разсъним като дращим някакви глупости

Re: Защо
По-гадно е да заспиш малко След часа за ставане.frisky lioness написа:...човек трябва да заспива малко преди часа за ставане
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Защо
Так точноesti написа:По-гадно е да заспиш малко След часа за ставане.frisky lioness написа:...човек трябва да заспива малко преди часа за ставане
Това за щастие никога не ми се е случвало

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз работех близо година на влак (caliostro написа:ебаси майката![]()
ходих 8 месеца на работа с влак
ад![]()
изпусна ли влака не ходех на бачкане