Дълго е и може да ви се стори гадничко.
Предупредих.
Дълго е и е досадно. Но го прочетох.

И аз не го изчетох цялото. По-късно може би, но нещо не ми се вързва със сутришното кафе

Да не бъркаш мухите с бръмбарите?caliostro написа:заниманията с мухи са в раздел интелектуални занимания![]()
мухата трябва да е голяма и едричка
да има тяга![]()
и като и вържеш един конец на краченце малко
започва дресирането на мухата

много злоба и надменност.
Аз пък се чудя, дали ако прочета Кама Сутра това ще бъде достатъчно да се фукам, че съм голяма работа в сех-а?:lol:caliostro написа:не разбирам защо трябва да знаят всички вера мутафчиева
специално на мен това име ми звучи познато
вероятно съм я чел но е точно сега нищо не ми говори
и квооооооо
да си отрежа главата ли или щооооооо
Сетих се пак за онази притча, в която един мъдрец на края на живота си струпал всичките си книги на двора и ги изгорил.esti написа: Аз пък се чудя, дали ако прочета Кама Сутра това ще бъде достатъчно да се фукам, че съм голяма работа в сех-а?:lol:
Та и с другите книги така....
Ми да земе той да я прочете бе, егати...bead_ написа:кво се чудиш?!? земи я прочети. със сигурност мъжа ти няма да е против:winkw:esti написа: Аз пък се чудя, дали ако прочета Кама Сутра това ще бъде достатъчно да се фукам, че съм голяма работа в сех-а?:lol:
Та и с другите книги така....
Минах го по диагонала.
Чак пък гадно... И той, човекът не знае къде е, какво мисли и защо...
pocti_bezobidna написа:Минах го по диагонала.
Не знам какво да кажа. Аз също питам какво напарви поколението преди нас, интелектуалците, моралния коректив на нацията? И какво направи след 89та? Много гръмогласни станаха след това. А ей на - почна да се оказва, че цената на чистата съвест и морала е доста ниска - длъжност в научен институт, командировка някаква, апартамент...
Контактувам с разни хлапета чат-пат, гледам ги - нахъсани, амбициозни, любопитни. Не са боклуци и не са копеуета. вярно, малката част от тях. ама то при всички поколения е така.
ПС. Не бих се учудила, ако статията е вдъхновена я от някаква награда, я от нещо друго, дето Беров е бил в пряка конкуренция с Карбовски и му е дишал праха.
Тц - ще направя най-последен опит да те оставя в правия път...esti написа:Що?ELBI написа:обади се 2 или 1 ден преди това... плийз...esti написа:Чудя се, кога ли ще тръгна по жени....
Ще ми търсиш подходящи партньорки ли?:lol:
айде сега пък ти...Мнемозина написа:Извинявайте.
Мислех да отговарям на всеки и да си поговорим, обаче няма да стане. Поне не и при тази посока на разговора.
За мен това нещо - макар и да не ми харесва как е написано - е много искрено.
Когато човек като Иво Беров (доколкото го познавам от текстовете му) пише по този начин , това е някакво самоубийствено себеразголване.
Осъзнавайки това... май не съм способна да продължа този разговор.
Не трябваше да го пускам.
Да, така е. Въпрос на сила и търпение... и желание.ELBI написа:
айде сега пък ти...
Разговорите тук почти винаги тръгват в неочаквани посоки. Ако имаш силата и търпението да дочакаш каквото желаеш, ще стане...
Кажи сега кой е този Иво