Утре като се поокопитя, ще пиша повече.
Благодарско на всички за милите пожелания

Неееее. Следващия път ще са минимум 3 накуп. Па а дано поне едно да е момиче[unknown] написа:Кога друг път, бе? С четвъртото ли...Мнемозина написа: И друг път толкова да не ни караш да чакаме!
Абе спрете се малко, оставете момичето да се съвземе поне малко сега, не ви ли е срам!maggot написа:Неееее. Следващия път ще са минимум 3 накуп. Па а дано поне едно да е момиче[unknown] написа:Кога друг път, бе? С четвъртото ли...Мнемозина написа: И друг път толкова да не ни караш да чакаме!
Така и предполагах.Remmivs написа:Добре, че не каза девици.Мнемозина написа:А за какво друго?![]()
Момичета в какъв смисъл всъщност?
Ние сме си едни девойки по душа, нищо че сме раждали средно по два пъти.
Обаче аз за малки, сладки, любвеобвилни, нежни, грацилни, лъчезарни, възхитителни, прекрасни и страхотни момиченца питах...
Еееее, с един ход да стигнеш до женската същност на Бога - това е вече малко свръх.Remmivs написа:Слагам го, ето - varium et mutabileМнемозина написа:Така и предполагах.
По всички правила на изкуството девойка и девица би трябвало да е едно и също уж.![]()
Обърках се.
Абе ego sum qui sum и толкова - сложи го сам в множествено число.
Здравей!4avdar4e написа:Само да се отчета, че съм си дома... Пълен шаш, щото уж до петък... Дрън-дрън... В 12,50 научихме, че ме изписват до 14,00. Всяка заповед е предпоследна, явно ми е съдено да съм генерал

Здрасти жено:-) Как си? Бебока как е? Радвам се, че вече си сред нас:-)4avdar4e написа:Само да се отчета, че съм си дома... Пълен шаш, щото уж до петък... Дрън-дрън... В 12,50 научихме, че ме изписват до 14,00. Всяка заповед е предпоследна, явно ми е съдено да съм генерал