тъй де...Remmivs написа:няма електрони всъщност
ама схванАх..идеята...
ся като се превърна в една ...манекенка...
ох малейййй
Ние сами не съзнаваме каква сила можем да оказваме върху себе си и околния свят. В оня филм Down The Rabbit Hole се казваше например, че човешкото внимание се разсейва на всеки няколко секунди и ако човек е способен да се концентрира, може да увеличи тези си способности.doktorka написа: даааа
тъкмо свърших да чета една книга за квантовата механика.
сиреч...електроните съществуват и като частици и като вълни едновременно и само границите (в кавички) които се поставят от околното естество
определят дали ще са частици или вълни.
а оклното естество на електроните са самите електрони...
значи ние сами можем да определим границите си...
оттам и да променяме себе си,нали така?
защото сме направени от електрони и пр...
звучи много истински,нали?
Гледам, че организират курсове по системата на Норбеков именно за зрението на деца, но не знам дали става по самоучител. Ще поразровя нетя на руски и ще докладвамfrisky lioness написа: Въпросните упражнения могат ли да се прилагат за/от деца? Детето на мойта приятелка е с астигматизъм и доста висок за възрастта си диоптър.
Ето тук пише за детски курс. Може и да си го видяла вече.4avdar4e написа:Гледам, че организират курсове по системата на Норбеков именно за зрението на деца, но не знам дали става по самоучител. Ще поразровя нетя на руски и ще докладвамfrisky lioness написа: Въпросните упражнения могат ли да се прилагат за/от деца? Детето на мойта приятелка е с астигматизъм и доста висок за възрастта си диоптър.
В интерес на истината, аз като спрях да си нося очилите, мислех да си сложа едни обикновени стъкла и да продължа с носенето, щото много се харесвах с цаисите. Такава една одухотворенаRemmivs написа:Хммм наистина ли мога да сваля лупите? Заинтригува ме. Ама няма ли да си загубя чара? Така ПОНЕ изглеждам умен...
Душинка си ти, душинка4avdar4e написа:Гледам, че организират курсове по системата на Норбеков именно за зрението на деца, но не знам дали става по самоучител. Ще поразровя нетя на руски и ще докладвамfrisky lioness написа: Въпросните упражнения могат ли да се прилагат за/от деца? Детето на мойта приятелка е с астигматизъм и доста висок за възрастта си диоптър.