На теб пука ли ти?

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
4avdar4e

Re: Сервус, Рем

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Абе и на мен на плакатите на Симеон ми мяза.
Кофти изпълнение на печата според мен.
Аз съм го виждала само по ТВ-то. Но имам същото вчепетление. Те даже и говорят в един и същ архаичен стил :evil:
annonymus

Re: Сервус, Рем

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
pocti_bezobidna написа: Абе и на мен на плакатите на Симеон ми мяза.
Кофти изпълнение на печата според мен.
Аз съм го виждала само по ТВ-то. Но имам същото вчепетление. Те даже и говорят в един и същ архаичен стил :evil:
Рекламната им кампания като цяло не струва. Нищо ново, пълна кука.
На парламентарните избори Надка поне тръгна с хитър ход. А сега кво?
Фикуси разни. Хем си плащат да им правят кампаниите...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Замислих се, начи, каква е разликата между това да гласувам за някой явен лузър и това да не гласувам? Или пък да пусна бюлетина без избран кандидат и с голямо написано не ви ща президенто отдолу? Тогава ще ли съм показал ангажираност? Как ще преброят такъв глас?
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Гаспод написа:Замислих се, начи, каква е разликата между това да гласувам за някой явен лузър и това да не гласувам? Или пък да пусна бюлетина без избран кандидат и с голямо написано не ви ща президенто отдолу? Тогава ще ли съм показал ангажираност? Как ще преброят такъв глас?
Не знам точно как става, обаче негласувалите се преразпределят в крайна сметка така, че водещите да спечелят още повече.
Така гласуваш, гласуваш със сигурност за този, когото най-много не искаш. :secret:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Гаспод написа:Замислих се, начи, каква е разликата между това да гласувам за някой явен лузър и това да не гласувам? Или пък да пусна бюлетина без избран кандидат и с голямо написано не ви ща президенто отдолу? Тогава ще ли съм показал ангажираност? Как ще преброят такъв глас?
Не знам точно как става, обаче негласувалите се преразпределят в крайна сметка така, че водещите да спечелят още повече.
Така гласуваш, гласуваш със сигурност за този, когото най-много не искаш. :secret:
Е, бива ли ся тъй, зарад некви си избори да съ изпишът цели УСЕМ страници... :lol: :lol: :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

[unknown] написа:
Мнемозина написа:
Е, бива ли ся тъй, зарад некви си избори да съ изпишът цели УСЕМ страници... :lol: :lol: :lol:
Можеш да ги броиш отзад напред, ще ти се видят по-малко. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
[unknown] написа:
Мнемозина написа:
Можеш да ги броиш отзад напред, ще ти се видят по-малко. :lol:
Осем, седем.......... три, две, едно! ..... ИЗЛИТАНЕ!!!! :P :D

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

[unknown] написа: Осем, седем.......... три, две, едно! ..... ИЗЛИТАНЕ!!!! :P :D
:lol: :lol: :lol:
Сетих се за "Емигранти" - Шпера ли беше, дето излиташе в банята.
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
[unknown] написа: Осем, седем.......... три, две, едно! ..... ИЗЛИТАНЕ!!!! :P :D
:lol: :lol: :lol:
Сетих се за "Емигранти" - Шпера ли беше, дето излиташе в банята.
Аз пък не се сещам. :huhthink:

Изображение
Ржевски

Re: На теб пука ли ти?

Мнение от Ржевски »

Кат гледам ква е станала темата по обем, ма човърка от вътре пак да изокам по нея.
И ще е дълго, ама нека ви, кат ма провокирате когиш съм болен! :)
Тия дето не гласували, не били агитирали другите, както другите били агитирали негласуващите да гласуват а?!
Друг път!
Ей сегинка такваз агитация ша ви дръпна, че свят ша ви са завий! :) :wink:

И тъй, за кандидатите, ама не по ред на бюлетините, щото не им ги знам, а по ред според соц-проучванията. То и сите кандидати не ги знам, ама за тез за които знам.

1. Нумеро уно дет се вика на турски - господинът Първанов.
Скъпи ми другарки и другари!
До кога ще гласувате за дясна партия бре! А?
Не разбрахте, че БСП е таква? Ми вижте им действията по НЕП-а. Вижте им дечурлигата на бившите другари дето сега ни го градят пустия му капитализъм, който много добре са изучили едно време в часовете по политикономика в АОНСУ и ВИИ "Карл Маркс" (Някои даже и в Москва)
Няма да ме разберете.... то на майка ми не мога да го втълпя това (дето даже никога не е била партиен член, ама кат се зададат избори и развява червения байрак, та кажи речи до караници стигаме с нея), кво остава за чужди хора.

2. Секундо - партайгеносе Сидеров (хайл!)
Уууу, голем страх!
Сички 'нтелектуалци много ги е страх, щото народеца бил тъп видиш ли и като такъв щял да гласува за Воленчо.
Споко бе господа философи - народът не е чак толкоз тъп. Щом дори заклети седесари обясняват, че ако на втория тур се окаже той заедно с Господина по-горе, ще идат да гласуват "с отвращением" за "червен" кандидат, значи не сме чак толкоз зле, и не всичко е загубено. Ей туй последното е единственото което ме кефи в тия избори да ви кажа. Оказа се, че макар и бавно (близо 20-тина годинки ни трябваха) нещата в съзнанието на хората се нормализират. Че стените падат. Ако има някаква полза от тях - това ще е.

3. Терцо Неделчо.
Абре, Валяк, разбра ли най-сетне що те отлюспи Костов едно време а?
Знам, че няма как да ме прочетеш тук, ама ша обясня на госпожите и господата дето четат.
Щото капична мавзолея копеле тъпо!
Ако не го беше направил, сега тоз "ваш" кандидат ако спечели изборите моеше да консервирате президентството, че барем на него да не му плащаме разходите по поддръжка. Нали сте дясна партия и се борите за съкращаване на държавната администрация! Само требаше да погребете старата мумия и да натамъните новата на нейно място.
Викаш немало да стане, щото тая дишала. Споко бре - квато е приказлива, и разчупена, нема и да се разбере даже кога ще премине от дишащо в недишащо състояние.
По тоз повод ша цитирам един участник от форума на в.Сега (участникът се казва "олезатвориочички"):

Неделчо Беронов се покачи на подиума от пластмасови щайги и сковано се поклони. Посрещнаха го вяли ръкопляскания от страна на неколцината присъстващи пенсионери, дошли да се запознаят с кандидата. Събирането се провеждаше в селската кръчма и на масите в дъното на помещението придремваха няколко мърляви, брадясали индивида на средна възраст, може би останали от предната вечер. Неделчо понечи да започне словото си, но един дядо от предните редове вдигна ръка и без да чака отговор се понадигна:
— Наборе, как ще ни защитиш от ония разбойници, министрите и депутатите?
— Уважаеми граждани, ще направя всичко възможно в рамките на правомощията на президентската институция, описани в конституцията на Република България, да спомагам за реда и законността в държавата, както и за спокойствието на нейните граждани.
Дядото помисли задълбочено няколко секунди и пак задудна:
— А за нас, наборе, за нас, селяните, какво ше направиш? Ти може и да си рекъл, ама аз малко недочуем... Я по-високо говори...
— Както казах, моите действия ще са в рамките на правомощията ...
— Ти зависим ли си, Неделчо? — прекъсна го грачещ глас от масите в дъното.
— Аз съм зависим само от своята съвест, законодателството и доверието, оказано ми от гражданите на Република България...
— А селяните? — пак се включи дядото.
— Уважаеми граждани ... — опита се да отговори Неделчо.
— Зависим е! — гракна се отново — от оня вампир Костов!
— ... и селяни ... — неуверено продължи кандидатът.
— Ти кого ше наричаш селянин бе!? — включи се още един и в кръчмата настана лека суматоха.
Неделчо Беронов реши, че е време да се изсули.
— Пожелавам ви приятен и ползотворен ден... — замрънка той и забързано се заизмъква от кръчмата.
Вече навън, кандидатът за президент извади кърпичка от джоба си и взе да бърше запотените си очила. "Започвам да уважавам г-н Първанов, как успява да ги издържа тия..."

От де го измъкнахте тоя кандидат?!?!?!
Ама пък ви подхожда на рекламната кампания - все същите мухлясали антикомунистически приказки, каквито пеете от 20-тина години насам, все същите муцуни, даже същите песни - аз не съм комунист.....
Не разбрахте ли, че комунизъм у нас няма, няма да има (освен ако не ни го внесат я от Брюксел я от Вашингтон) и никога не го е имало? Не разбрахте ли, че настройвате половината народ срещу вас по тоя начин? Писна им на хората от агресия бе! Даже вашия електорат ще иде да гласува за Първанчо на втория тур. Туй нещо не ви ли подсказва? И ако не, това, че процентът ви парламентарно представяне в скоро време ще добие отрицателни стойности също ли нищо не ви говори? Сбъркана работа мамамустара! Социалистическата партия дясна (в скоро време сичкия бизнес за нея ще почне да гласува даже), а в дясното пространство - болшевик до болшевика ако съдим по държане и действия. Засрамете се бре! Даже бившите комунисти се промениха и станаха дясно мислещи бизнесмени, вие не можахте!
И стига с тия приказки, че само бабичките по селата гласували за червените. По селата вече хора не останаха, па и тия дето са там не се различават много-много по политическите си убеждения от гражданята, т.е. има почитатели на всичките партии, разпределени в проценти почти колкото и тези по градовете.
Измислете най-сетне нещо с което да ме накарате да ида и да гласувам за вас. Ама после земете и го направете. Ама надали.... нали сте и вие от АОНСУ и ВИИ.....

4.5.6.... Магистрати, учЕни.... консерва до консервата. Само некваа руса готина мадама имало разбрах, актриса ли била ква била.... Ако наистина е готина (щот не съм я виждал) и ми пусне - ще си наруша табиета и ще ида да гласувам за нея!

Е те зат'ва нема да гласувам.

А това, че негласуващите не ни пукало щото сме се канели след 1.1.07 да се изнасяме нейде - да имате да вземате! Ще си останем тук, за да не гласуваме и на следващите избори! И на по-следващите! :P
Докато най-накрая вземат и се оправят нещата.
Щото се видя, че с гласуване не става!

Ако трябва да съм сирьозен, фаворитът на тия избори за мен е Първанов.
Просто десният кандидат е избран нарочно такъв за да загуби. Не знам кви игрички и защо играят в "дясно" ама....
Въпреки липсата на някакви политически пристрастия у мен не си падам некрофил, Беронов нищо съществено не е казал, няма никаъв чар, дори изглежда отблъскващо и последно - аман от юристи из властта.
А агентът Гоце има два огромни плюса - умерен е това първо (не можех да търпя изцепките на оня пловдивския кон дето беше преди него и който щеше да е сега президент, ако беше малко по-адекватен, и беше разбрал овреме, че олицитворява надпартийна институция) и второ - за първи път нашенски президент показа на няколко пъти, че президентската институция има достатъчно власт и механизми да въздейства на простотиите на народното събрание. Вярно, има и много минуси, ама той е единственият от кандидатите който има и плюсове.

И последно:

АНАРХИЯ МУ Е МАЙКАТА! :D

П.С. Някой да е виждал де съм си забутал черното знаме:) :wink:
Пенчо съм

Мнение от Пенчо съм »

Dark написа:т.е. ще гласувате ли?

ПП / по повод гривните и значките с надпис "На мен ми пука" приканващи към избирателна активност

ППП / днес ми връчиха флаери за ДМ и Дюран партита 8) как си бях костюмирана, стана ми хубаво 8)
Ми, аз искам, но не мога този път. И на предните президентски не можах, и на - Първанов спечели....Тъй че и сега така.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ржевски написа:Кат гледам ква е станала темата по обем, ма човърка от вътре пак да изокам по нея.
Ржевски, твоя съм, земвай ме :lol:

Ей, цял ден туй се опитвам да кажа с накъсани реплики!!! А ти си го формулирал стройно и мъдро. Може ли да се подпиша под твойта кандидатура???

Поздрави и оздравявай!! :D
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

И последно:

П.С. Някой да е виждал де съм си забутал черното знаме:) :wink:[/quote]

Ей, Ржевски яко и то много.... Анархия Мать Порядка, то се знай......ма нямаме си Дуррути за свян тук..пък и никой не чета за Кропоткин, нито знаят... :oops: /под сурдинка казано и аз смятам , че Гоцето е целесообразен от целия паноптикум за Ел президенте.....доколкото въобще има такъв в тази .....ма...супер странна седмИца/ :twisted:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Kent написа:И последно:

Ей, Ржевски яко и то много.... Анархия Мать Порядка, то се знай......ма нямаме си Дуррути за свян тук..пък и никой не чета за Кропоткин, нито знаят... :oops: /под сурдинка казано и аз смятам , че Гоцето е целесообразен от целия паноптикум за Ел президенте.....доколкото въобще има такъв в тази .....ма...супер странна седмИца/ :twisted:
Монархия 8)

Власт на едного. :wink:
Memento mori.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Set написа:

Монархия 8)

ohooooo...
a nie shte me manekenkite....
aide i az shte razveia bajriaka za monarhiata....

uraaaa!
Ржевски

Мнение от Ржевски »

4avdar4e написа: Ржевски, твоя съм, земвай ме :lol:

Ей, цял ден туй се опитвам да кажа с накъсани реплики!!! А ти си го формулирал стройно и мъдро. Може ли да се подпиша под твойта кандидатура???

Поздрави и оздравявай!! :D
Нали виде кво съм писал за кандидатката - ша са изрусиш ли? :D :wink:
Земвам та даже и да не си русо! :) Нали си ми слабост.... :)

Провокира ме за писане тоя оле. Нали лежа из дома и даже вестник не си земвам, та чета в нет-а... много гот ги пише пича. Той и за другите кандидати писал, ама не можах да намеря къде. :)
Гост

Мнение от Гост »

Ей, Ржевски яко и то много.... Анархия Мать Порядка, то се знай......ма нямаме си Дуррути за свян тук..пък и никой не чета за Кропоткин, нито знаят... :oops: /под сурдинка казано и аз смятам , че Гоцето е целесообразен от целия паноптикум за Ел президенте.....доколкото въобще има такъв в тази .....ма...супер странна седмИца/ :twisted:[/quote]

Ееее, чак па Кропоткин. Няма ги вече тез интелктуалци дет четяха таквиз неща. Сега на мода е бигбрадъра, Азис... :)

Целесъобразен викаш за Гоцето... и на мен туй ми беше мисълта, ама ти си употребил точната думичка - ашколсун!
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Anonymous написа:И последно:

Ееее, чак па Кропоткин. Няма ги вече тез интелктуалци дет четяха таквиз неща. Сега на мода е бигбрадъра, Азис... :)

Целесъобразен викаш за Гоцето... и на мен туй ми беше мисълта, ама ти си употребил точната думичка - ашколсун!
[/quote]

Тфу! Ржевски бях....
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Монархия 8)

Сете, никва монархия! Просто "зона свободна от демокрация". Нали помниш оня разговор във ВИП-а? :D :D :D Йоско ли го рече тва, купъра солиден ли беше.... за телените заграждения и неоновия надпис на КПП-то отгоре? :D :wink:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Ржевски написа:

Монархия 8)

Сете, никва монархия! Просто "зона свободна от демокрация". Нали помниш оня разговор във ВИП-а? :D :D :D Йоско ли го рече тва, купъра солиден ли беше.... за телените заграждения и неоновия надпис на КПП-то отгоре? :D :wink:
Бате Ваньо - Мюфтийство.

Аз съм демократичен. :wink:

Аз и Елби писахме трактат с идеи.

Апропо с Копер-Солидовото поселище ще скрепим пакт за ненападение, договор за военна взаимопомощ и тренировки в трудови лагери на провинилите се при нас крепостни, нежелаещи да ринат сняг.

Виж, за харема, ще работим с мюсюлманския канон :lol:
Memento mori.
Аватар
поручик Ржевски

Мнение от поручик Ржевски »

Set написа:
Ржевски написа:

Монархия 8)

Бате Ваньо - Мюфтийство.

Апропо с Копер-Солидовото поселище ще скрепим пакт за ненападение, договор за военна взаимопомощ и тренировки в трудови лагери на провинилите се при нас крепостни, нежелаещи да ринат сняг.

Брях! Де го тоз трактат да се изагитирам и аз?
Купъра ли беше тогаз? И Йоско развиваше идеята май....
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

поручик Ржевски написа:
Set написа:
Ржевски написа:

Монархия 8)

Бате Ваньо - Мюфтийство.

Брях! Де го тоз трактат да се изагитирам и аз?
Купъра ли беше тогаз? И Йоско развиваше идеята май....
В стария форум някъде :wink:
Memento mori.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Ржевски написа:
И последно:

Ржевски, ти мъ уби :lol: :lol: :lol: Ни пиши повичи, че му накарваш да съ размислювам, пък тва най го мразим-да мислим :wink:

П.П.Сполай ти за хубавите думи :)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ржевски написа:Кат гледам ква е станала темата по обем, ма човърка от вътре пак да изокам по нея.
Тия дето не гласували, не били агитирали другите, както другите били агитирали негласуващите да гласуват а?!
Друг път!
Ха така. Бравус. УРА и да живее международното положение. Който си го има си го има... за дар-слово ми е думата. И добре, че играе в нашия отбор :D :D
Лошото сега е, че аз вече се отказах от Наташка при един преден пост на поручика... и сега от кво да се отказвам, а? :D

А това за тъпия народ така ме вбесява, че няма повече накъде. Що да сме тъп народ бе? Другите народи по- ли са стока? Хората са едни и същи на всякъде... само че на някои места има порядки и те се спазват... и затова на външен вид изглежда като да са по-разумни народите. А колко са умни и цивилизовани другите народи се вижда като отидат някъде, дето порядки няма или са пожелателни. Ма кво да си говорим - вижте цвета на ЕнтелЕгенцията, черешката на тортата на културата, представители на една от най-културните нации - английските футболни запалянковци. Пфуй...

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Друг път!

И последно:

Абе не си съвсем прав, ама много хубаво си го написал. :lol:

Особено ей тука: 2. Секундо - партайгеносе Сидеров (хайл!)
Уууу, голем страх!
Сички 'нтелектуалци много ги е страх, щото народеца бил тъп видиш ли и като такъв щял да гласува за Воленчо.
Споко бе господа философи - народът не е чак толкоз тъп. Щом дори заклети седесари обясняват, че ако на втория тур се окаже той заедно с Господина по-горе, ще идат да гласуват "с отвращением" за "червен" кандидат, значи не сме чак толкоз зле, и не всичко е загубено.

Ако изобщо се стигне до там, че той се окаже заедно с Господина на втори тур, значи народът не е много умен.
Са ли седесарите народът, а? :eekdance:

А дето обиждаш на интелектуалци - Изображение :lol: :lol: :lol:
Panta rhei...
Аватар
Ireto

Мнение от Ireto »

[unknown] написа:
frisky lioness написа:
vyara написа:
Има уловка във въпроса ти.
На мен ми пука, но обикновено не гласувам. От началото на "демокрацията" съм гласувала само два пъти :oops: Че и тогава даже не бях убедена в избора си. Най-често не виждам достоен за доверието ми. Дано не започнете да ми обяснявате къде отивал гласа ми, когато не избирам. :oops:
Но винаги можеш да избереш по-малкото зло, нали? :wink:
Да. Затова ще гласувам. Най- вече за да събере Сидеров по- малко гласове.
И за мен това е единствената причина да ми пука. Този път ще гласувам!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Хехехе. Яко! :good:

Браво, поручик!

Нямаш ли чувството, че ни се подиграват с тези избори?
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Гаспод написа: А това за тъпия народ така ме вбесява, че няма повече накъде. Що да сме тъп народ бе? Другите народи по- ли са стока? Хората са едни и същи на всякъде... само че на някои места има порядки и те се спазват... и затова на външен вид изглежда като да са по-разумни народите. А колко са умни и цивилизовани другите народи се вижда като отидат някъде, дето порядки няма или са пожелателни. Ма кво да си говорим - вижте цвета на ЕнтелЕгенцията, черешката на тортата на културата, представители на една от най-културните нации - английските футболни запалянковци. Пфуй...
Има две тези, дето ни ги повтарят от как се е зора зазорила и които наистина ме изкарват от търпение.
Едната е, че сме народец прост. За нея и ти си писал, ама не виждам с кво сме по-прости от другите. Да не би западняците да си нямат Хайдер и Льо Пен а? Или оня там скандинавския ненормалник, не помня как му беше името. Националисти, крайно леви и крайно десни има навсякъде. По тоз повод - оня ден в Джърманито осъдили някакъв търговец за АНТИНАЦИСТКА пропаганда. Щото продавал значки със зачертана (като на пътен знак) свастика. По закон видиш ли не можело да се показва свастика където и да е, дори и зачертана. Тъпанари!
Всъщност, даже е добре, че си имаме Волен. Аз съм за! Щото това е един вид имунизация.
Ама народа обичал ракийка със салатка - ми кво да обича бе! (Онова говедо Е.Дайнов ако ми падне в ръчичките собственоръчно ша го удуша, в следствие на което ще повдигна с поне 1% общата култура на нацията). Шампанско със сьомга в сметана ли да обичаме? Това си ни е националното ядене и пиене, и не яденето, и пиенето ни определят като манталитет, и акъл. Да, ще има такива, които ще гласуват за Сидеров. И слава богу, че ще ги има!

Другата теза която ме вбесява даже повече е, че видиш ли сме били бедни, щото не работим, па там на запад се скъсват от бачкане. По 48 часа в денонощието работят едва ли не. Глупости на търкалета. Нали работя редовно със западняци - бачкат много по-малко от нас, офлянкват се, никой не бачка извън работно време, съобта и неделя не ги търси. А нашего брата си скапва задника да груха на поне 2 места, че да може да си плати парното и тока, и да остане за хляб. И не знам кво е събота и неделя в продължение на месеци. Ай ДГД!
Гост

Мнение от Гост »

Мнемозина написа: Ако изобщо се стигне до там, че той се окаже заедно с Господина на втори тур, значи народът не е много умен.

И защо да не е умен народа? Нашето нищо не е - в Германия примерно Хитлер е дошъл на власт с огромно мнозинство. И с неманипулирани, демократични избори.
Седесари, бесепари, сидерови - сички сме народа. Това е положението. И за Сидеров няма да гласува само лумпенпролетариата - вервай ми. Ще има и интелектуалци.

П.С. Добре, че не си турила и едни белезници на тия емотикончета най-отдолу - щях да та заподозра в перверни мисли :D :P :wink:
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Anonymous написа:
Мнемозина написа: Ако изобщо се стигне до там, че той се окаже заедно с Господина на втори тур, значи народът не е много умен.

И защо да не е умен народа? Нашето нищо не е - в Германия примерно Хитлер е дошъл на власт с огромно мнозинство. И с неманипулирани, демократични избори.
Седесари, бесепари, сидерови - сички сме народа. Това е положението. И за Сидеров няма да гласува само лумпенпролетариата - вервай ми. Ще има и интелектуалци.

П.С. Добре, че не си турила и едни белезници на тия емотикончета най-отдолу - щях да та заподозра в перверни мисли :D :P :wink:
Аз бях.
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Remmivs написа:

Хехехе. Яко! :good:

Браво, поручик!

Нямаш ли чувството, че ни се подиграват с тези избори?
Другарю РЕМ (Революция, Енгелс, Маркс :D :D :D ), аз имам чувството, че ми се подиграват с тия избори още от 90-та година на миналия век. Затуй не гласувам. Щото ми пука! :)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ржевски написа:
Има две тези, дето ни ги повтарят от как се е зора зазорила и които наистина ме изкарват от търпение.
Едната е, че сме народец прост. За нея и ти си писал, ама не виждам с кво сме по-прости от другите. Да не би западняците да си нямат Хайдер и Льо Пен а? Или оня там скандинавския ненормалник, не помня как му беше името. Националисти, крайно леви и крайно десни има навсякъде. По тоз повод - оня ден в Джърманито осъдили някакъв търговец за АНТИНАЦИСТКА пропаганда. Щото продавал значки със зачертана (като на пътен знак) свастика. По закон видиш ли не можело да се показва свастика където и да е, дори и зачертана. Тъпанари!
Всъщност, даже е добре, че си имаме Волен. Аз съм за! Щото това е един вид имунизация.
Ама народа обичал ракийка със салатка - ми кво да обича бе! (Онова говедо Е.Дайнов ако ми падне в ръчичките собственоръчно ша го удуша, в следствие на което ще повдигна с поне 1% общата култура на нацията). Шампанско със сьомга в сметана ли да обичаме? Това си ни е националното ядене и пиене, и не яденето, и пиенето ни определят като манталитет, и акъл. Да, ще има такива, които ще гласуват за Сидеров. И слава богу, че ще ги има!

Другата теза която ме вбесява даже повече е, че видиш ли сме били бедни, щото не работим, па там на запад се скъсват от бачкане. По 48 часа в денонощието работят едва ли не. Глупости на търкалета. Нали работя редовно със западняци - бачкат много по-малко от нас, офлянкват се, никой не бачка извън работно време, съобта и неделя не ги търси. А нашего брата си скапва задника да груха на поне 2 места, че да може да си плати парното и тока, и да остане за хляб. И не знам кво е събота и неделя в продължение на месеци. Ай ДГД!
Ржевски, тази втората тема и на мен ми е любима. Просто тук беше зачекната другата. Нямам кво да кажа повече - ти отново си го казал така, както и аз го мисля. Направо се чудя, ако някой ден се запознаем с теб (покрай някоя стрелба, примерно) ще ли има кво да си кажем... май ще стане да мълчим и да си кимаме на мислите :D Не, че е лошо де - така устата ще е свободна за по-важна дейност (и "наздраве" от време на време :D :D )

Проблема идва от това, че на хората им е по-лесно да не мислят, а да приемат наготово някои "всеизвестни факти" и прочие мъдрости. А пък на управниците им отърва народа да не мисли много много... щото така по-лесно се манипулира. И хоп - готово... Бедни сте - ми вий сте си виновни, щото не работите достатъчно... пък вижте на запад... Или референдум ли - не ви трябва, вие сте прост народ... не можете сами да мислите за себе си... оставете ги ония на запад... и т.н. и т.н. А мислещите са малцинство. И все по малко стават. Щото това е целенасочена политика, според мен. Целта е по-лесна за манипулиране маса от консуматори. Промиване на мозъка. Аз затуй, както не веднъж съм казвал и тук, смятам за най-важно да науча децата си да мислят. Да се съмняват. Да търсят причините. Да не се задоволяват с очевидното. Не знам дали успявам...
И най-лошото е, че това не е пряко свързано с интелигентността. Т.е. може и да е интелигетнен човека, и пак да не си дава труд да се замисли и да не иска да види нищо различно от това, което му казват по телевизия, радио, вестници. Спорил съм с разни западняци... пишело там нещо си в техните вестници... и се получава като с шопа - гледат жирафа и викат " е те такова животно няма". Интелигентни уж хора. Но не научени да си правят собствени изводи... Убеждаваш го, говориш логично, той сам вижда, че си прав... и вика - не може да е вярно... щом са го писали във вестника те са го проверили... те знаят по-добре...

Отплеснах се пак :D

Накратко, исках да кажа само :good: :friends:

Ржевски

Мнение от Ржевски »

Гаспод написа: Ржевски, тази втората тема и на мен ми е любима. Просто тук беше зачекната другата. Нямам кво да кажа повече - ти отново си го казал така, както и аз го мисля. Направо се чудя, ако някой ден се запознаем с теб (покрай някоя стрелба, примерно) ще ли има кво да си кажем... май ще стане да мълчим и да си кимаме на мислите :D Не, че е лошо де - така устата ще е свободна за по-важна дейност (и "наздраве" от време на време :D :D )

Проблема идва от това, че на хората им е по-лесно да не мислят, а да приемат наготово някои "всеизвестни факти" и прочие мъдрости. А пък на управниците им отърва народа да не мисли много много... щото така по-лесно се манипулира. И хоп - готово... Бедни сте - ми вий сте си виновни, щото не работите достатъчно... пък вижте на запад... Или референдум ли - не ви трябва, вие сте прост народ... не можете сами да мислите за себе си... оставете ги ония на запад... и т.н. и т.н. А мислещите са малцинство. И все по малко стават. Щото това е целенасочена политика, според мен. Целта е по-лесна за манипулиране маса от консуматори. Промиване на мозъка. Аз затуй, както не веднъж съм казвал и тук, смятам за най-важно да науча децата си да мислят. Да се съмняват. Да търсят причините. Да не се задоволяват с очевидното. Не знам дали успявам...
И най-лошото е, че това не е пряко свързано с интелигентността. Т.е. може и да е интелигетнен човека, и пак да не си дава труд да се замисли и да не иска да види нищо различно от това, което му казват по телевизия, радио, вестници. Спорил съм с разни западняци... пишело там нещо си в техните вестници... и се получава като с шопа - гледат жирафа и викат " е те такова животно няма". Интелигентни уж хора. Но не научени да си правят собствени изводи... Убеждаваш го, говориш логично, той сам вижда, че си прав... и вика - не може да е вярно... щом са го писали във вестника те са го проверили... те знаят по-добре...

Отплеснах се пак :D

Накратко, исках да кажа само :good: :friends:
Ще си мълчим и ще си стреляме.... :D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

днес мернах в един отворен вестник сите кандидати и ръста им в см :lol:

стана ми смешно
Ржевски

Абе ти се радвай,

Мнение от Ржевски »

Dark написа:днес мернах в един отворен вестник сите кандидати и ръста им в см :lol:

стана ми смешно
че други неща не са им мерили.... :D
Аватар
vyara

Re: Абе ти се радвай,

Мнение от vyara »

Ржевски написа:
Dark написа:днес мернах в един отворен вестник сите кандидати и ръста им в см :lol:

стана ми смешно
Те другите неща нонстоп си ги мерят :wink:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ржевски написа: че други неща не са им мерили.... :D
А на твойта любимка Нели Топалова кво ще й мерят??? :lol: Боже, сетих се за Дюи от "Малкълм", как си мереше главата на един кантар, за да види колко му тежи мозъка :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Ржевски написа:

стана ми смешно
Те другите неща нонстоп си ги мерят :wink:
да, може би само не са се строявали един до друг

утре ще се возя отново в трамвая и ще очаквам да видя в отворените вестници измервания на вицетата :lol:
Ржевски

Мнение от Ржевски »

4avdar4e написа:
Ржевски написа: че други неща не са им мерили.... :D
А на твойта любимка Нели Топалова кво ще й мерят??? :lol: Боже, сетих се за Дюи от "Малкълм", как си мереше главата на един кантар, за да види колко му тежи мозъка :rotfl24:
Е как кво? Вие жените кво си мерите? :wink: :)
Нели ли се казвала.... ооо, перверзно звучи! :D
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ржевски написа: Е как кво? Вие жените кво си мерите? :wink: :)
Нели ли се казвала.... ооо, перверзно звучи! :D
Миии, мерим си ... (на) мъжете :lol:
Публикувай отговор