Как го отсвирвате?
"Здрасти..."
"Здрасти..."
Някой непознат Ви нахлува в месинджъра, да си побъбрел...
Как го отсвирвате?
Как го отсвирвате?
- Green Light
Re: "Здрасти..."
Ми при мене има оторизация. Не може да нахлуе.Звеневия написа:Някой непознат Ви нахлува в месинджъра, да си побъбрел...
Как го отсвирвате?
Освен с първо съобщение 90/60/90
Така -Звеневия написа:Някой непознат Ви нахлува в месинджъра, да си побъбрел...
Как го отсвирвате?
Нещо не ти разбирам въпроЗа обаче. То си има начини в сички месинЖъри за отсвирване - на непознати и на познати.
Тъй, сичките се фърлиите да ме насочвате към техническата част!esti написа: Нещо не ти разбирам въпроЗа обаче.
БЛГДР!
Имах питане, как преценявате дали от този трънак няма да скочи заек?
Аха, ясно.Звеневия написа: Имах питане, как преценявате дали от този трънак няма да скочи заек?
Аз ако съм на кеф, говоря малко с въпросния новак, след което ако ми се стори психо или просто скучен го отсвирвам, като също според настроението ми го правя елегантно и възпитано или съответно просташки и без много обяснения.
Но от толкова време не съм имала случай да ми цъфне някой нов непознат, че това сега го пиша по някакви далечни спомени.
de nadaЗвеневия написа:Тъй, сичките се фърлиите да ме насочвате към техническата част!
БЛГДР!
Имах питане, как преценявате дали от този трънак няма да скочи заек?
Вегетарианци сме.
Дай ЮИН на лична да ти оправя малко спомените!esti написа:Но от толкова време не съм имала случай да ми цъфне някой нов непознат, че това сега го пиша по някакви далечни спомени.
Да бе, ама на море ще ходите, нали!Remmivs написа:Вегетарианци сме.
Носим си и вода и пясък. Ко?Звеневия написа:Да бе, ама на море ще ходите, нали!
А чАхкините от де ги зимате?Remmivs написа:Носим си и вода и пясък. Ко?Звеневия написа:Да бе, ама на море ще ходите, нали!
Що, ще ми пращаш някой непознат ли?Звеневия написа:Дай ЮИН на лична да ти оправя малко спомените!esti написа:Но от толкова време не съм имала случай да ми цъфне някой нов непознат, че това сега го пиша по някакви далечни спомени.
Мирси, няма нужда.
Мен познатите ме виждат рядко он, пък кво остава непознати.
Почти не употребявам таквиз работи.
Звеневия написа:А чАхкините от де ги зимате?
Вегетарианци сме, казах ти вече.
Защо говориш в мн. число?Remmivs написа:Звеневия написа:А чАхкините от де ги зимате?
Вегетарианци сме, казах ти вече.
Ние - кралят!vyara написа:Защо говориш в мн. число?
Какви въпроси само, Лейди Вяра!!!
Викам да не би да си упълномощен да говориш от нечие име, ама щом е така, добреRemmivs написа:Ние - кралят!vyara написа:Защо говориш в мн. число?
Какви въпроси само, Лейди Вяра!!!:blink::blum:
абсолютен игнорЗвеневия написа:Някой непознат Ви нахлува в месинджъра, да си побъбрел...
Как го отсвирвате?
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали? Щото на мен преди година така и не ми даде пърмишън за ICQ-то:mad::evil:esti написа:Аха, ясно.Звеневия написа: Имах питане, как преценявате дали от този трънак няма да скочи заек?
Аз ако съм на кеф, говоря малко с въпросния новак, след което ако ми се стори психо или просто скучен го отсвирвам, като също според настроението ми го правя елегантно и възпитано или съответно просташки и без много обяснения.
Но от толкова време не съм имала случай да ми цъфне някой нов непознат, че това сега го пиша по някакви далечни спомени.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Remmivs написа:Ние - кралят!vyara написа:Защо говориш в мн. число?
Какви въпроси само, Лейди Вяра!!!:blink::blum:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Лейди Латрев (Remmivs bows and smiles)latrevw написа::rotfl24::rotfl24:
Егати! Така ли направих????frisky lioness написа: Нали? Щото на мен преди година така и не ми даде пърмишън за ICQ-то:mad::evil:Пъм коя група следва да се пиша, а? Или съм скучно психо, а?:mad::evil:
Аз дори не помня....пълно ку-ку съм.
Обещавам да се поправя, макар че наистина мнооого рядко и много за малко съм он.
260420887 - туй е с което разполагам и което пускам понякога.
Тук психари няма, затова не се опасявам, че ще ме налазят, след като го пускам в ефир (за да си спестя писане на биляжка), па ако ме налазят тъкмо ще видят как Ести отсвирва непознати.
ПП. Как ще си скучно психо ма!:mad:
Кат ми додеш наесен пак щи кажа аз.....
- snowprincess
не му даваш оторизация или ставаш "невидим"Звеневия написа:Някой непознат Ви нахлува в месинджъра, да си побъбрел...
Как го отсвирвате?
- сър Айвънхоу
Честно си признавам, че досега непознати са ме "нападали" само от братската руска страна... След 2-3 лафа, обикновено, си обират крушите. Все пак горките търсят съвсем друг таргет, а не прошляи като мен...
Обикновено аз си давам номера на кю..........
Обикновено аз си давам номера на кю..........
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мен в Скайпа все искаха да ме адднат разни черни и индийци, затова като "език" написах българския. Тогава пък почнаха да ме "включват" в някакви тъпи български конференции:mad:. Нова смяна - написах като език "испански" и си сложих снимка със сватбената рокля, но въпреки нея сега ме "нападат" разни испанци или латино мъже. Просто ги диклайнвам. 
Не искам да налагам забрана за непознати, защото може някой познат да се опита да се свърже.
Не искам да налагам забрана за непознати, защото може някой познат да се опита да се свърже.
Мда... привлекателно... Такива има много - рускини, украйнки...Green Light написа:Ми при мене има оторизация. Не може да нахлуе.Звеневия написа:Някой непознат Ви нахлува в месинджъра, да си побъбрел...
Как го отсвирвате?
Освен с първо съобщение 90/60/90
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хайде, давай пърмишъна!esti написа: Обещавам да се поправя, макар че наистина мнооого рядко и много за малко съм он.
.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.