Това за индианеца и пишещата машина е доста остаряло схващане - днес индианците скачат по компютрите, отправят покани по Skype /май съм сбъркала, като съм вписала испански език някъде в профила или анфаса си
Напоследък обаче най-голямата кутия, която познавачите на историята отнасят към архаиката на 90-те, мига на парцали и кара всички, които й обръщат малко по-продължително време внимание, да гледат кръвнишки...
И тук идва моята непосилна задача:huh?:. Трябвало да купя нов "монитор"... Поне 19". Като станеш от стола след продължителна работа, очите ти не бивало да блестят като звездата на Кремъл и да привличат бикове... /на възражението ми, че в София няма бикове отговориха, че говеда все пак имало:lol:/. При това трябвало да си трезвен като цяла дузина членове на въздържателско дружество.
И така, иска ми се да помоля за ПОМОООЩ!!! Какво трябва да се гледа при покупката на монитор?
Извинявайте за глупавия въпрос, но...
и за готовността на Звеневия да дойде с мен - не му се обадих, защото не исках да го занимавам точно в момента на най-голямото очакване