Котето ми бере душа!
Котето ми бере душа!
Стискайте палци да преживее тази нощ! Вече ми е трудно да преценя дали диша,ма се надявам ,че е яка перничанка! Преживях трудно един мини-хамстер, не ми се реве и за котка! И пазете домашните си любимци от поглъщане на каквото и да било освен храна, щото мойта Маги е изяла някаква капса метална и след 3 часа операция на червата няма гаранция!
- сър Айвънхоу
Re: Котето ми бере душа!
Стискам палци! Дано се оправи!
Въпреки че мразя котки... все пак - живинка е!
П.П. Една позната раздава котета... Не, че нещо, ама да кажа....
П.П.П. Ама и заглавието на темата едно такова... двуяко... направо ме разби, да знаеш!!!
П.П.П. Ама и заглавието на темата едно такова... двуяко... направо ме разби, да знаеш!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ти пусни повечко вицове,че цяла сутрин само рева!сър Айвънхоу написа:Стискам палци! Дано се оправи!
Не реви! А тичай и грабвай първото коте, което ти е пред очите!anhela написа:...че цяла сутрин само рева!
Така ще пренесеш обичта и тъгата ще отшуми.
- Piqndurnik
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря!vyara написа:
Знам какво ти е, миличка...
Боев, аз в понеделник имам уговорка да взема котенце от едно място. Непременно ще ви кажа като стане.
Анхела, най-искрени съчувствия
Преживях го вече мъничко! Дъщеря ми пък толкова леко и философски ги приема тия неща, че чак ми служи за пример! на нейната възраст!
Преди 6-7 месеца хамстерът даде фира, малко по-раничко от традиционните около 2,5 години живот! Та преди да го предадем теломнабоклука иказвам:"Хайде , кажи последно сбогом на Мишанко!" А тя ми казва: "Мамо,не плачи,бе, такъв е животът!" И на мен очите ми плувват пак в сълзи.
Тоя ден пък се случи да изпращаме шефа в пенсия,та сме се събрали 50 човека, подарявамему сувенири за спомен, той държи реч и не щеш ли изтърсва следното: "Много ми е мъчно да се разделя с вас , но такъв еживота" и т.н., и т.н. Някои от колежките са просълзени, а аз, чувайки ключовата фраза, като ревнах! Седях половин час в тоалетната да се успокоя, щото иди обяснявай, че рева за мини хамстера!
Та предложенията за друго коте се отхвърлят, щото щерката отсече:" Ми трябва да си вземем нещо-кученце!" Щото това и е мечтата!
Удивително е как децата се оказват в такива моменти по-подготвени от нас... Ние приемаме всяка загуба много по-навътре и надълбоко, а те сякаш истинктивно знаят, че ... такъв е животът.anhela написа: Преживях го вече мъничко! Дъщеря ми пък толкова леко и философски ги приема тия неща, че чак ми служи за пример! на нейната възраст!
П.П. Пример от нашто семейство. Зв. донася /въпреки мен!!!/ малки бели хамстерчета, да угоди на детето (най-голямото, тогава единствено, на около 5). По същото време имаме котка, която току-що е родила. През нощта тя успява да свали похлупака на аквариума, в който са хамстерите, и да ги изяде:shocked: На другия ден намираме котката мъртва, оказва се, че хамстерчетата са били болни. Останахме с едни 4 котешки бебета (в гардероба, щото там ги роди и там ги гледаше). Та детето най-философски прие цялата ситуация, а ние се притеснявахме да не страда.
Мила ми Анхелоу,
И аз го преживявам по-тежко от децата ми. а пък за тях съм се загрижила.anhela написа:Благодаря!vyara написа:
Боев, аз в понеделник имам уговорка да взема котенце от едно място. Непременно ще ви кажа като стане.
Преживях го вече мъничко! Дъщеря ми пък толкова леко и философски ги приема тия неща, че чак ми служи за пример! на нейната възраст!
Преди 6-7 месеца хамстерът даде фира, малко по-раничко от традиционните около 2,5 години живот! Та преди да го предадем теломнабоклука иказвам:"Хайде , кажи последно сбогом на Мишанко!" А тя ми казва: "Мамо,не плачи,бе, такъв е животът!" И на мен очите ми плувват пак в сълзи.
Тоя ден пък се случи да изпращаме шефа в пенсия,та сме се събрали 50 човека, подарявамему сувенири за спомен, той държи реч и не щеш ли изтърсва следното: "Много ми е мъчно да се разделя с вас , но такъв еживота" и т.н., и т.н. Някои от колежките са просълзени, а аз, чувайки ключовата фраза, като ревнах! Седях половин час в тоалетната да се успокоя, щото иди обяснявай, че рева за мини хамстера!
Та предложенията за друго коте се отхвърлят, щото щерката отсече:" Ми трябва да си вземем нещо-кученце!" Щото това и е мечтата!
Времето всичко лекува, за добро или за лошо...
Мнда. Аз затова се отказах да гледам хамстери - много малко живеят...anhela написа:Благодаря!vyara написа:
Вземете кученце, щом щерката иска.
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Много съжалявам за котето:(anhela написа:Та предложенията за друго коте се отхвърлят, щото щерката отсече:" Ми трябва да си вземем нещо-кученце!" Щото това и е мечтата!
Не знам какво да кажа, за да те успокоя, защото едва ли е възможно, но....
Щом имате сили наистина е добре да си вземете друго животинче. Коте или пък куче...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.