НАЗДРАВЕЕ!!
аа да си додим на думата - взехте да се разсейвате напоследък!:mad:
Хей, здравей!!!zoidss написа:Привет на всички!
Благодарско за посрещането Биби![]()
В момента свежестта и силата ми са като изнасилени, алкохола в последно време не ми понася, въпреки че все по-упорито ме съветват да се напия до забрава. Но аз съм млад юзър и се уча бързо...
Наздраве
Благодаря Странниче!Stranniche написа: Хей, здравей!!!
Разбирам за какво говориш, но поне знаеш, че тези състояния са временни!
Скорошно освежаване!
Наздраве!!!
Тъй както започваш, ще стане зочовек от теб, да знаеш!zoidss написа: Благодаря Странниче!![]()
Много ме радвате тук всички. Вече и симпатии изграждам към отделни хора...
Форумчето носи много свежарски дух, сплотеност... чудесно място. От снощи шаря из темите и мога да кажа, че това което ми казваха за вас не се разминава и на милиметър. Приятно ми е тук... макар и като тих зрител.
Наздраве БоЕВ, сър Айвънхоу и всички останали. Поздравления за таткото с малкото раче. Раците сме хубави хора, стига околните да имат достатъчно нерви
Егати/ебати, видехте още един рак и айдеееее.... ке стане 3о4очовек:rotfl24: А ние с гайдите кво да кажем?? Ще започна да си мисля, че това е форум на водолеите, овните, близнаците и раците. Аз пък няма да ви се дам. Знам и няколко лъвициМнемозина написа: Тъй както започваш, ще стане зочовек от теб, да знаеш!
Привет Чавдарче. :)4avdar4e написа: П.П. Здрасти zoidss. Време е да си обясниш ника, щото повечето тук си знаем генезиса
Здрасти и от менzoidss написа:Привет Чавдарче. :)4avdar4e написа: П.П. Здрасти zoidss. Време е да си обясниш ника, щото повечето тук си знаем генезиса
Преди около 20 години в квартала имахме един чичко, който пътуваше и след всеки рейс ни носеше по няколко бройки от някакво немско списание за роботи, казваше се ZOIDS. Вече не мога да си спомня за какво точно ставаше дума, помня само че въпросните "зоиди" бяха от наще и много ритаха лошите. Комикса беше повече от невероятен, след време някаква компания купи правата на списанието и сега се произвеждат играчки по него. Последното S в ника е защото при регистрация в някой си сайт не ми прие ника толкова къс та добавих го за благозвучие и от там тръгна така по други сайтове и чатове.
М...прекалено подробен ли бях...?![]()
Мдаа, вчера купихме "Феноменалните" и го изгледах на един дъх с тяхRemmivs написа:Здравей, добре дошъл на борда и "Наздраве!", zoidss!
Не знам дали е странно, но аз вчера си мислих за френските списания пиф от нашето детство. Бяха нещо невъобразимо за днешните преситени деца. Но те пък имат други емоции като нета например. Или пък просто и аз не знам какво говоря още в ранни неделни зори. Я да пия едно кафе няколко пъти.![]()
![]()
О! Феноменалните ми е любим и на мен! Заедно с Омагьосаният император и всъщност много други. Но Феноменалните наистина е фоменален както казва малката.vyara написа:Мдаа, вчера купихме "Феноменалните" и го изгледах на един дъх с тяхКви филми правят за малките! Хареса ми.
А пък дъщеря ми нарежда пъзел от 200 части за малката русалка, който го дават за над 8 годишни (пък тя е на 5)
Като й купих първия пъзел за нейната възраст, си викам, тя едва ли ще се справи. Ами! За 10 минути го нареди целия сама!
Тия от Pixar са много добри. Всичко изпипват и го правят с любов явно.Remmivs написа:О! Феноменалните ми е любим и на мен! Заедно с Омагьосаният император и всъщност много други. Но Феноменалните наистина е фоменален както казва малката.vyara написа:Мдаа, вчера купихме "Феноменалните" и го изгледах на един дъх с тяхКви филми правят за малките! Хареса ми.
А пък дъщеря ми нарежда пъзел от 200 части за малката русалка, който го дават за над 8 годишни (пък тя е на 5)
Като й купих първия пъзел за нейната възраст, си викам, тя едва ли ще се справи. Ами! За 10 минути го нареди целия сама!
PS
Тези дни четох програмата на кината и май ми се гледа един детски филм (но той не бил съвсем съвсем детски само де)
http://www.bridgetoterabithia.co.uk/
Той ми беше фаворит по едно времеRemmivs написа:А да, сетих се - "Таласъми ООД" също е техен и също е връх!vyara написа:Тия от Pixar са много добри. Всичко изпипват и го правят с любов явно.
Пропусна зашеметителното количество деви.4avdar4e написа: Егати/ебати, видехте още един рак и айдеееее.... ке стане 3о4очовек:rotfl24: А ние с гайдите кво да кажем?? Ще започна да си мисля, че това е форум на водолеите, овните, близнаците и раците. Аз пък няма да ви се дам. Знам и няколко лъвици
Аз пък единствен Стрелец ли съм се извъдилаа....Мнемозина написа:Пропусна зашеметителното количество деви.4avdar4e написа: Егати/ебати, видехте още един рак и айдеееее.... ке стане 3о4очовек:rotfl24: А ние с гайдите кво да кажем?? Ще започна да си мисля, че това е форум на водолеите, овните, близнаците и раците. Аз пък няма да ви се дам. Знам и няколко лъвици
Не са ми! Егати и самозванците!Мнемозина написа:Изобщо не сте най.
РОЖДЕНИ ДНИ Това преди време го спретна Ънноунаbibilyana написа: Аз пък единствен Стрелец ли съм се извъдилаа....
Rahan. Мда, спомням си го...Remmivs написа:Не знам как се пише на френски

Това не е ли Rahan???Remmivs написа:Не знам как се пише на френски
Отдавна не съм го обновявал. А май доста пропуснах покрай ремонта. Ако някой от новите 3о4овци си каже ден дена, ще го добавя.4avdar4e написа:РОЖДЕНИ ДНИ Това преди време го спретна Ънноунаbibilyana написа: Аз пък единствен Стрелец ли съм се извъдилаа....

PifRemmivs написа:Rahan - да това го помня, така го и намерих, но Пиф не помня как се пишеше.
Култов не ами култов!

Вярно сме мнозинство!4avdar4e написа: РОЖДЕНИ ДНИ Това преди време го спретна Ънноуна
Много любими комикси! Мисля че в старата къща в Казанлък още се пазят всички броеве на Pif и Rahan които съм имал като малък. Колко спомени в тия вехти страници...сър Айвънхоу написа:
Това не е ли Rahan???
Много култов герой от моето детство. Навремето само "Пиф" се намираше в България и то доста трудно...