И като започна да изброявам, какво се е случило, от нищо се превръща в нещо.
Много или малко
Много или малко
Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
Пък кво толкоз, некви си 12 месеца. И уж скоро, пък сякаш преди 12 години.
Re: Много или малко
Уф, питаш ли ме мене...Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
И като започна да изброявам, какво се е случило, от нищо се превръща в нещо.Пък кво толкоз, некви си 12 месеца. И уж скоро, пък сякаш преди 12 години.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

аха...[unknown] написа:Уф, питаш ли ме мене...Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
И като започна да изброявам, какво се е случило, от нищо се превръща в нещо.Пък кво толкоз, некви си 12 месеца. И уж скоро, пък сякаш преди 12 години.
питам....
Ми, запознах се с една докторка, която обещаваше, че ще раздава целувки...doktorka написа:аха...[unknown] написа:Уф, питаш ли ме мене...Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
питам....

[unknown] написа:Ми, запознах се с една докторка, която обещаваше, че ще раздава целувки...doktorka написа:аха...[unknown] написа:Уф, питаш ли ме мене...Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
питам....![]()
добро утро....
п.с.
видях ножовете.аз какви имам от баща миии...т.е. те са на синовете подаръци.
Пусни снимки, ще ми е интересно.doktorka написа: видях ножовете.аз какви имам от баща миии...т.е. те са на синовете подаръци.

като снимам -ще пусна.[unknown] написа:Пусни снимки, ще ми е интересно.doktorka написа: видях ножовете.аз какви имам от баща миии...т.е. те са на синовете подаръци.
снимки ,де...
Извинявай, аз чета избирателно...doktorka написа:
-ще пусна.

"ковбой!"*[unknown] написа:Извинявай, аз чета избирателно...doktorka написа:
-ще пусна.![]()
* виж клипа за Верочка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Пожелавам ти догодина по това време да имаш много хубавини да изброиш!!!Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
ми тази година 200 а догодина 400
както са казвали древните
зависи какво си преживяла, от какво не си заспивала, колко пъти си била усмихната... Понякога има безлични 12, понякога има такива, които са сякаш 120...Niya написа:Една година назад, миналото лято. Е, какво толкова, нищо време. Сякаш вчера бяхме на концерта на Депеш, после се запознах с първите представители на 3о4о. Нищо, ама не съвсем. Тогава имахме осем месечно бебе, а сега тичащо детенце.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.