И друг път ми се е случвало, но чак толкова сполучливо...
А и този път съвсем целенасочено /но без те да се усетят/ го направих!
Винаги съм мразела сватовниците...
Ех, накодо, накодо...Stranniche написа:Много съм самодоволна. Запознах две самотни и депресирани души и сега ми разправят колко бил хубав животът...
И друг път ми се е случвало, но чак толкова сполучливо...![]()
А и този път съвсем целенасочено го направих!
Щото мразя сватовниците...Remmivs написа:Що не основеш агенция?
Чакай сега - емоциите са си емоции - бизнесът - бизнес. Да не повтарям римляните и техните ъ-ъ такси...Stranniche написа:Щото мразя сватовниците...:rotfl24::rotfl24:
Да, баща от години предлага да направим една изповедалня вкъщи. Перденцата - от него.Remmivs написа:Чакай сега - емоциите са си емоции - бизнесът - бизнес. Да не повтарям римляните и техните ъ-ъ такси...Stranniche написа:Щото мразя сватовниците...:rotfl24::rotfl24:
Браво! Добро дело! Някой хора имат нужда да им се помогне. И покрай нас има такива приятели, ама ние не сме успели да постигнем ефект като при теб.Stranniche написа:Много съм самодоволна. Запознах две самотни и депресирани души и сега ми разправят колко бил хубав животът...

Замислила съм още едно такова дело...сър Айвънхоу написа:Като си почнала, продължи напред, де! Има и други самотни... Огледай се!!!
Ще стискам само, ако и аз участвам в него.Stranniche написа:
Замислила съм още едно такова дело...Стискайте палци!
Само че за целта трябва да те подложа на кръстосан разпит...сър Айвънхоу написа:Ще стискам само, ако и аз участвам в него.Stranniche написа:
Замислила съм още едно такова дело...Стискайте палци!
Няма проблеми. Аз не съм партизанин, ти не си полицай, предполагам. Ще отговарям чинно на всеки твой въпрос!Stranniche написа: Само че за целта трябва да те подложа на кръстосан разпит...:blum:
Да познаваш някой депресиран дядка (по-младичък да е към 96-7г.)без наследници на огромно състояниеStranniche написа:Много съм самодоволна. Запознах две самотни и депресирани души и сега ми разправят колко бил хубав животът...
Заради теб ще си променя мнението!snowprincess написа:и аз съм била сватовница, знам кво е
Майтап, майтап, ама мен веднъж наистина ми направи предложение един дядка - не чак на 96-7, но по-възрастен от баща ми. На младини заминал от БГ, натрупал милиони състояние. "Добре запазен", но самотен. Търсел си млада българка с цел бракdoktorka написа:да бе!Да познаваш някой депресиран дядка (по-младичък да е към 96-7г.)без наследници на огромно състояние?
и после да ме бие мъж ти!
кой каза бизнес рано рано аRemmivs написа:Чакай сега - емоциите са си емоции - бизнесът - бизнес. Да не повтарям римляните и техните ъ-ъ такси...Stranniche написа:Щото мразя сватовниците...:rotfl24::rotfl24:
Двама старци стават начи, за издирване...anhela написа:Да познаваш някой депресиран дядка (по-младичък да е към 96-7г.)без наследници на огромно състояниеStranniche написа:Много съм самодоволна. Запознах две самотни и депресирани души и сега ми разправят колко бил хубав животът...
Винаги съм мразела сватовниците...?
Пфу! Геронтофилки! Да не кажа другото...pocti_bezobidna написа:Двама старци стават начи, за издирване...
Ми нали тъй и тъй ще го кажеш?Remmivs написа:Пфу! Геронтофилки! Да не кажа другото...pocti_bezobidna написа:Двама старци стават начи, за издирване...
Това сега как да го разбирам? М?vyara написа:Ми нали тъй и тъй ще го кажеш?
Кажи го де, аде де, моля ти сееее, кажи го, кажи го, кажииии!!!
Че колко начини има пък?!Remmivs написа:Това сега как да го разбирам? М?vyara написа:Ми нали тъй и тъй ще го кажеш?
Кажи го де, аде де, моля ти сееее, кажи го, кажи го, кажииии!!!:lol:
Интерпретирането е безкрайно множество. Дори да ти дам три възможности от него пак ще си остане безкрайно количество други такива. Затова най-добре кажи ти какво точно искаш. Защото не вярвам да питаш за термина. Наистина.vyara написа:Че колко начини има пък?!
Ади, дай, а, б, в, ... пък аз ще ти кажа как
Абе за термина питам бе!Remmivs написа:Интерпретирането е безкрайно множество. Дори да ти дам три възможности от него пак ще си остане безкрайно количество други такива. Затова най-добре кажи ти какво точно искаш. Защото не вярвам да питаш за термина. Наистина.vyara написа:Че колко начини има пък?!
Ади, дай, а, б, в, ... пък аз ще ти кажа как
Аааааа. Тюх - язък!vyara написа:Абе за термина питам бе!
За другото на геронтофилки, бе.
Ама съм в закачливо настроение и виж какво се получи, на!
Не си усложнявай жувотя, че и моя покрай твоя
Remmivs написа:Аааааа. Тюх - язък!vyara написа:Абе за термина питам бе!
За другото на геронтофилки, бе.
Ама съм в закачливо настроение и виж какво се получи, на!
Не си усложнявай жувотя, че и моя покрай твоя
Некрофилия.
шъ видим след време кат се оженят, народят дечица (до тогава все благодарности) и ... се разведат ...Stranniche написа:Много съм самодоволна. Запознах две самотни и депресирани души и сега ми разправят колко бил хубав животът...
Както казвам "Не се е развел, който не се е оженил" . Вярно е, че вече се не женят хората ... поне така, както предиcaliostro написа:те вече спряха да се развеждат![]()
защото не се и женят
живеят си така
дечица и това и онова и не подписват
ELBI написа: шъ видим след време кат се оженят, народят дечица (до тогава все благодарности) и ... се разведат ...
Stranniche написа:ELBI написа: шъ видим след време кат се оженят, народят дечица (до тогава все благодарности) и ... се разведат ...
ШШШШШШШт!![]()
Ами какво сега, излиза че е по-добре да не опитваме нищо, щото може да се развали работата...
я им кажи да се оженят веднагаStranniche написа:ELBI написа: шъ видим след време кат се оженят, народят дечица (до тогава все благодарности) и ... се разведат ...
ШШШШШШШт!![]()
Ами какво сега, излиза че е по-добре да не опитваме нищо, щото може да се развали работата...
Като приказката за Циндил Пиндил и Джаста Праста.ELBI написа: о, не... до тогава са си щастливи... Винаги съм считал, че няма гаранция за нищо. Но е гарантирано да ти е сив, даже безличен живота, ако не опиташ нещо (макар и рисковано), което изглежда страхотно и се чувстваш красиво и си щастлив !!!