Добре дошъл на zoidss!!!!
Re: Пиф
ZOIDS
taka si i мислех.
ама снощи не проработи Нет-а...,та не можах да покажа
колко съм ги сглобявала покрай големия ми син!
добре дошъл!
taka si i мислех.
ама снощи не проработи Нет-а...,та не можах да покажа
колко съм ги сглобявала покрай големия ми син!
добре дошъл!
- snowprincess
Re: Добре дошъл на zoidss!!!!
здрасти и добре дошъл 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Добре дошъл на zoidss!!!!
Добре дошъл и от мен:-)bibilyana написа:Айдеее малко прилив на свежаа силаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НАЗДРАВЕЕ!!
аа да си додим на думата - взехте да се разсейвате напоследък!:mad:
Малко със закъснение, но от сърце:-)
Приятно е когато новодошлите пишат:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Благодаря ви отново на всички. 
Не съм се спекъл още...
П.П: Тук всички ли сте семейни? Не че имам конкретни намерения към някой... само питам.
Не съм се спекъл още...
П.П: Тук всички ли сте семейни? Не че имам конкретни намерения към някой... само питам.
Дребен, черен и роден на село
http://marfieta.files.wordpress.com/200 ... 8_orig.jpg
И по-добре недей. Че тука повечето сме редки. Ъъъъ.. образиzoidss написа:Не съм се спекъл още...
zoidss написа:П.П: Тук всички ли сте семейни? Не че имам конкретни намерения към някой... само питам.
И да не сме семейни, сме от едно семейство
Бъзикам те. Не сме, разбира се - хора шарени. Пък и да имаш конкретни намерения, след около 20ина дена вече ще знаем
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Remmivs написа:За неконкретните намерения питай фриски....zoidss написа:Благодаря ви отново на всички.
Не съм се спекъл още...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Немате шансове. За сега се отдавам на воайорство и като такъв не си признавам и с бой. 
П.П: Биби шси мълчиш!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
виртуьорство по-скороzoidss написа:Немате шансове. За сега се отдавам на воайорство и като такъв не си признавам и с бой.
не знам кой няма шансове (даже на знам и за какви точно шансове думаш
тук има оракули по-добри и от делфийските, пророчици по-красиви (красиви ли казах?
така че пердупреден си - Cave canem!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ей сега кат се появи сноу и всичко ще стане ясно:-)vyara написа:Качвам веднага отгоре, ако не си мълчишbibilyana написа:мхъъъ срещу колко:blum:zoidss написа:Немате шансове. За сега се отдавам на воайорство и като такъв не си признавам и с бой.
Говори, Биби, говори...
Тя е огин:-)
За нея няма скрито-покрито

за ясноо не знам....друго да не станее....:eek:frisky lioness написа:Ей сега кат се появи сноу и всичко ще стане ясно:-)vyara написа:Качвам веднага отгоре, ако не си мълчишbibilyana написа:мхъъъ срещу колко:blum:zoidss написа:Немате шансове. За сега се отдавам на воайорство и като такъв не си признавам и с бой.
Говори, Биби, говори...
Тя е огин:-)
За нея няма скрито-покрито:winkw:
Е сега вече спекох! 
а без тияRemmivs написа:Значи вече можеш наистина да се отпуснеш напълно.zoidss написа:Е сега вече спекох!
Спокойно дишай, морски. Свободата е лична и неприкосновена. Тук сме все хора с изчанчени в какви ли не направления, но лично аз мисля, че всички са влюбени в свободата. Айде наздраве!![]()
аз се дистанцирам
мноооо даже съм си нормален аз
заеби ти са тая
Последно промяна от Quid на 09.07.07, 15:03, променено общо 1 път.
То и шамарите влизат в майчинските инстинкти.Semiramis написа: тука има едни ..с майчински инстинкт...
ести ще те придърпа да те гушка веднага
ПП Споко, Zoidss (тъй ли се именуваше?:?) няма да те шамаря....засега.
Здрасти!
Не я слушай Семирамис.
Дръж се прилично, не флиртувай с мен, не споменавай бельото ми и няма да имаш проблеми.
Тези тук палавници само за заигравки мислят.
А съм сИрьозна жена на възраст и разговарям само на сериозни теми, предимно за ядрена физика, политика, глобалното затопляне и топлообмен по време на сек...ъъ...така де, да не досаждам с разни термини.
Приятни часове тук ти желая!:-)
esti написа:То и шамарите влизат в майчинските инстинкти.Semiramis написа: тука има едни ..с майчински инстинкт...
ести ще те придърпа да те гушка веднага:lol:
Здрасти!
Не я слушай Семирамис.
Дръж се прилично, не флиртувай с мен, не споменавай бельото ми и няма да имаш проблеми.
А съм сИрьозна жена на възраст и разговарям само на сериозни теми, предимно за ядрена физика, политика, глобалното затопляне и топлообмен по време на сек...ъъ...така де, да не досаждам с разни термини.
Добре, че не спомена и масообмен...esti написа:То и шамарите влизат в майчинските инстинкти.:lol:
Здрасти!
Не я слушай Семирамис.
PS
Не за друго ама там диференциалните уравнения са къде-къде по-рошави...
esti написа:То и шамарите влизат в майчинските инстинкти.Semiramis написа: тука има едни ..с майчински инстинкт...
ести ще те придърпа да те гушка веднага:lol:
Здрасти!
Не я слушай Семирамис.
хехе
че оляхме темата на странничето, която чистосърдечно е свършила едно добро дело - вярно си е
обаче не мога да се сдържа...
ето така си представям написан профила на кандидатките при Фриски...
Ще рисуваш ли?Remmivs написа:Добре, че не спомена и масообмен...esti написа: А съм сИрьозна жена на възраст и разговарям само на сериозни теми, предимно за ядрена физика, политика, глобалното затопляне и топлообмен по време на сек...ъъ...така де, да не досаждам с разни термини.
PS
Panta rhei...
Аз и други видове обмени спестих, за да не навлизаме в дълбоките дебри на моите интереси.Remmivs написа:
Добре, че не спомена и масообмен...
PS
А Вие Милорд, както винаги правите показно за сериозни и задълбочени разговори, точно такива, каквито аз обичам. Ето и сега - толкова виртуозно насочвате мисълта ми към любимите ми дифер...дифре....айде да не досаждам със сложни термини - за уравненията ми беше думата. Такива раговори обичам аз - без намеци за секс и пр. лековатости!
аа твърдеци може ли да имаа:shy:esti написа:Аз и други видове обмени спестих, за да не навлизаме в дълбоките дебри на моите интереси.Remmivs написа:
Добре, че не спомена и масообмен...
PS
А Вие Милорд, както винаги правите показно за сериозни и задълбочени разговори, точно такива, каквито аз обичам. Ето и сега - толкова виртуозно насочвате мисълта ми към любимите ми дифер...дифре....айде да не досаждам със сложни термини - за уравненията ми беше думата. Такива раговори обичам аз - без намеци за секс и пр. лековатости!