За кое точно учреждение на Фриски, щото на мен вече ми е трудно да проследявам мащабните и бизнес хрумвания.Semiramis написа: ето така си представям написан профила на кандидатките при Фриски...
Добре дошъл на zoidss!!!!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Като се замисляesti написа:За кое точно учреждение на Фриски, щото на мен вече ми е трудно да проследявам мащабните и бизнес хрумвания.Semiramis написа: ето така си представям написан профила на кандидатките при Фриски...
АГЕНЦИЯ за запознанства
брачна АГЕНЦИЯ
консултантска АГЕНЦИЯ
адвокатска АГЕНЦИЯ (щот кантова е много изтъркано:lol::lol:)
АГЕНЦИЯ за недвижими имоти
погребална АГЕНЦИЯ
сигурно пропускам някоя, ама....
така че, съм си АГЕНТКА отсекъде

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Щом настоявашМнемозина написа:Ще рисуваш ли?

Има тройна аналогия масообмен, топлообмен и обмен на момента (инерционността). Разни хора като Рейнолдс, Прандтл и други имена, които ми навяват студентски спомени ми щукват из празната и бездруго (и съответно безмасна, безмоментна, а вероятно и безтопла) тиква.
Лошото е, че май тези аналогии важаха само за системи, в които няма триене...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Рем, знаеш,че съвременната наука е измислила безброй средства за намаляване на коефициента на триене...Remmivs написа:Щом настоявашМнемозина написа:Ще рисуваш ли?
Има тройна аналогия масообмен, топлообмен и обмен на момента (инерционността). Разни хора като Рейнолдс, Прандтл и други имена, които ми навяват студентски спомени ми щукват из празната и бездруго (и съответно безмасна, безмоментна, а вероятно и безтопла) тиква.
Бе докато не открият читав метод за намаляване на съпротивлението при стандартни условия (25 'C, 101 килопаскала - общо взето условията на морския бряг лятно време къмто 10 ч.bibilyana написа:Рем, знаеш,че съвременната наука е измислила безброй средства за намаляване на коефициента на триене...
Мммммм, сексииии!Remmivs написа:Щом настоявашМнемозина написа:Ще рисуваш ли?
Те са го измислили беRemmivs написа:Бе докато не открият читав метод за намаляване на съпротивлението при стандартни условия (25 'C, 101 килопаскала - общо взето условията на морския бряг лятно време къмто 10 ч.bibilyana написа:Рем, знаеш,че съвременната наука е измислила безброй средства за намаляване на коефициента на триене...) нищо не им признавам и на науките и на чудото!
:blum:
Палми, сянка, голяяям хамак, хавайка номер 1 - вее с голямо полмово листо, бира - 3 C, хавайка номер 2 по евино облекло до теб лежи и ти прави хубави неща.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А в ролята на хавайка номер 3 жена ти прави такаinj написа:Те са го измислили беRemmivs написа:Бе докато не открият читав метод за намаляване на съпротивлението при стандартни условия (25 'C, 101 килопаскала - общо взето условията на морския бряг лятно време къмто 10 ч.bibilyana написа:Рем, знаеш,че съвременната наука е измислила безброй средства за намаляване на коефициента на триене...) нищо не им признавам и на науките и на чудото!
:blum:
Палми, сянка, голяяям хамак, хавайка номер 1 - вее с голямо полмово листо, бира - 3 C, хавайка номер 2 по евино облекло до теб лежи и ти прави хубави неща.
.....и се събуждаш:lol::lol:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да де, номера е как се стига до тази система с тези/това съпротивления/ние...inj написа:Те са го измислили бе
Последно промяна от Remmivs на 09.07.07, 16:35, променено общо 1 път.
Не бе! Ако ми говорят директно за секс, ме отблъскват.Remmivs написа:На теб човек и теоремата за континуума на Кантор да ти покаже (vyara написа:Мммммм, сексииии!) ти пак ще си мислиш за окръжности, допирателни и перпендикуляри! Аман!
Обаче като ми заговорят за неща, дето не ги разбирам, коренно различни от секса, мммм...
Ето ти една формула по горното ми съждениеvyara написа:Не бе! Ако ми говорят директно за секс, ме отблъскват.Remmivs написа:На теб човек и теоремата за континуума на Кантор да ти покаже (vyara написа:Мммммм, сексииии!) ти пак ще си мислиш за окръжности, допирателни и перпендикуляри! Аман!
Обаче като ми заговорят за неща, дето не ги разбирам, коренно различни от секса, мммм...

Тъкмо щях да питам къде да застана да ме стигате всички, но ести ме приземи преди да отскочаSemiramis написа: внимавай
тука има едни ..с майчински инстинкт...
ести ще те придърпа да те гушка веднага
а други можем и по двете...
празно няма![]()
М...какво му има на бельото ти?esti написа: Дръж се прилично, не флиртувай с мен, не споменавай бельото ми и няма да имаш проблеми
Прощавайте че отговарям тъй избирателно, ама има неща които силно приковават... разбирате ме... то човещинка...
Дребен, черен и роден на село
http://marfieta.files.wordpress.com/200 ... 8_orig.jpg
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Напълно подкрепям! Не за друго, горещините...frisky lioness написа:Нищо му НЯМАzoidss написа:М...какво му има на бельото ти?
![]()
там е работата:lol::lol::lol:
:rotfl24:
Дребен, черен и роден на село
Напомни ми следващия път, като се видим да си сваля панталона и да ти покажа, че ИМАМ!:lol:frisky lioness написа:Нищо му НЯМАzoidss написа:М...какво му има на бельото ти?
![]()
Ама после...иди доказвай, че нямаш сестра.
Ще се наложи да правиш нова агенция - Ева и Ева.
Що, бе- ще го документираме. Аз ще си нося фотоапаратчето...esti написа: Напомни ми следващия път, като се видим да си сваля панталона и да ти покажа, че ИМАМ!:lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

нимой
аз съм по целуфффките и си го казвам..zoidss написа:Е сега вече спекох!
а и ги раздавам..нали бе, мъже?
- Stranniche
- Обратна връзка:
И как, да те питам, ще докажеш, че действителността, която ще се разкрие, не е само сън? Какво доказателство, че дадеш, че на всички не са се присънили твоите гащи?esti написа:Напомни ми следващия път, като се видим да си сваля панталона и да ти покажа, че ИМАМ!:lol:frisky lioness написа:Нищо му НЯМАzoidss написа:М...какво му има на бельото ти?
![]()
А снимките на Незнайния може да са майсторски монтажирани...
Нищо сигурно няма на този свят! /Освен акта на съмнение - според св. Августин./
Викаш да не се напъвам да доказвам, каквото и да било...Stranniche написа:
И как, да те питам, ще докажеш, че действителността, която ще се разкрие, не е само сън? Какво доказателство, че дадеш, че на всички не са се присънили твоите гащи?
А снимките на Незнайния може да са майсторски монтажирани...
Нищо сигурно няма на този свят! /Освен акта на съмнение - според св. Августин./
Ми добре, няма.
Нека сънуват хората, а Сноу ще им тълкува сънищата.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Недей, че хората ще почнат да говорят:lol::lol::winkw:esti написа:Напомни ми следващия път, като се видим да си сваля панталона и да ти покажа, че ИМАМ!:lol:

- snowprincess
- snowprincess
) ти пак ще си мислиш за окръжности, допирателни и перпендикуляри! Аман!