Редовно да ви просълзяват, но само от радост и гордост.
Весел и щур празник на децата ни днес!
БЛГДР!esti написа:Да са ви живи и здрави синчетата!

А ти що се скатаваш??esti написа:Да са ви живи и здрави синчетата!
Днес съм дежурна и по кухня, щото по някое време ще трябва да изхранвам банда пубери с ненаситет апетит, мутиращи гласове и набождащи мустаци.vyara написа:Ести, ти да не си дежурна по рожденните дни?
Всъщност, добре че си ти
Да са живи и здрави децата на Чавето, Звеневия и Елби!
![]()
![]()
Бе той Рема затова ли вика троен купон. Верно ли, Ести?4avdar4e написа:А ти що се скатаваш??esti написа:Да са ви живи и здрави синчетата!
Ако правилно си спомням, и ти имаш повод за празнуване
![]()

Имам бе, не се скатавам.4avdar4e написа:А ти що се скатаваш??esti написа:Да са ви живи и здрави синчетата!
Ако правилно си спомням, и ти имаш повод за празнуване
![]()
Благодаря!vyara написа: Да ти е жив и здрав и твоя син в такъв случай.![]()
esti написа:Благодаря!vyara написа: Да ти е жив и здрав и твоя син в такъв случай.![]()
От мен да мине днес няма да разказвам историята с родилните ми приключения.
А НЕ! Така не може!esti написа:От мен да мине днес няма да разказвам историята с родилните ми приключения.
Благодаря ти Звеневи!Звеневия написа:Да е здрав, ведър и търпелив!esti написа:... щото по някое време ще трябва да изхранвам банда пубери с ненаситет апетит, мутиращи гласове и набождащи мустаци.![]()
ПП При вазе няма ли пицарии? Че ти да робуваш пред котлоните в дЖегата!?
...не мога дЪ ги лъзбелъ тез жени, един път мълдай - длуг път не мълдайvyara написа:На Звеневия само първата снимка ми се отваря, ама нищо.

Ма това моя приятел сладуркото, бе. Аз мислех, че най-големия е рожденник. Да го настискате и да го нацелувате. И да му купите хубави подаръциЗвеневия написа:...не мога дЪ ги лъзбелъ тез жени, един път мълдай - длуг път не мълдайvyara написа:На Звеневия само първата снимка ми се отваря, ама нищо.
hit.bg -вижда![]()
![]()
data.bg - не вижда...
![]()
Ето:
vyara написа: И да му купите хубави подаръци:lol:
Бравос, бравос. Весел празник на мъникаЗвеневия написа:vyara написа: И да му купите хубави подаръци:lol:
Сапьорска лопата, (хандрет пърсент риъл)
Арбалет (деЦки)
Писта с кУлички
шапки
гирлянди
торти
сУещи
балони...
Арбалета, ако му натегна тетивата, дал ще гътне ********** ?
Много здраве и късмет на съкровищата ви!esti написа:Да са ви живи и здрави синчетата!

Мерси много ести!!! И ти да си жива и здрава.. точно се чудех дали да не пусна отделна темичка... щото на всички ще ви дойде подобен ден скоро...esti написа:Да са ви живи и здрави синчетата!