Покажи си ... задника, плийз
Re: Покажи си ... задника, плийз
ммм..сладко...Zmeu написа: 10000 euro50 X 200
има много готини мъжки ...
до кога е срока за включване на участници?
ПП
Силно препоръчвам който се гласи за кмет, общински съветник и други подобни да се въздържа и от участие и от гласуване
Офф или по-скоро ъраунд
Чудя се дали измежду фенките на българските волейболисти, които вчера сразиха бразилиеросите, има толкова отдадени, като тези тук на националните си гарнитури:
http://www.rascott.com/Blog%20Archive/v ... lide06.jpg (червена точка)
А дали, ако има такива, имаме сечение на множеството им с това на множеството на представителите на нежния пол тук?
И дали могат да ни покажат такива разлики в ъ-ъ тена си?

http://www.rascott.com/Blog%20Archive/v ... lide06.jpg (червена точка)
А дали, ако има такива, имаме сечение на множеството им с това на множеството на представителите на нежния пол тук?
И дали могат да ни покажат такива разлики в ъ-ъ тена си?
Ами нали това е тест "открийте разликата" - там винаги се гледа разликата на нещо, дето е некъде си там в картинката...Wishes написа:Ама то и вентилатор имало...ELBI написа:
има разлика между 2-рата и 3-тата перка на вентилатора... Трудно се забелязва, но като погледнете по-фнимателно...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
мойто, мойто, щот аз за един министър го отглеждах, пък той така и не дойде да го види! А аз вече и първа кючекиня станах!Zmeu написа: 10000 euro50 X 200
Е, верно, на един ведомствен купон същият ми пречи да се развихря по дансинга, ма нъл не съм нахална, не се снимах с минисърот! За разлика от некои колежки
нито нещо казаanhela написа: мойто, мойто, щот аз за един министър го отглеждах, пък той така и не дойде да го види! А аз вече и първа кючекиня станах!
Е, верно, на един ведомствен купон същият ми пречи да се развихря по дансинга, ма нъл не съм нахална, не се снимах с минисърот! За разлика от некои колежки
нито нещо показа