Ние вчера с чавдарчето си мерихме................ точилкитеРжевски написа:
Е как кво? Вие жените кво си мерите?:)
Нели ли се казвала.... ооо, перверзно звучи!
На теб пука ли ти?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Абе ти се радвай,

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Ржевски
Да бе, да. То заради туй е силно развита пластичната иругия, заради мъжете4avdar4e написа:Миии, мерим си ... (на) мъжетеРжевски написа: Е как кво? Вие жените кво си мерите?:)
Нели ли се казвала.... ооо, перверзно звучи!
Други работи мерите вие, другииии...
Re: На теб пука ли ти?
Ми ето, значи и германският народ не е умен.Anonymous написа:И защо да не е умен народа? Нашето нищо не е - в Германия примерно Хитлер е дошъл на власт с огромно мнозинство. И с неманипулирани, демократични избори.Мнемозина написа: Ако изобщо се стигне до там, че той се окаже заедно с Господина на втори тур, значи народът не е много умен.
Са ли седесарите народът, а? :eekdance:
А дето обиждаш на интелектуалци -![]()
![]()
![]()
Седесари, бесепари, сидерови - сички сме народа. Това е положението. И за Сидеров няма да гласува само лумпенпролетариата - вервай ми. Ще има и интелектуалци.
Ама ние сега за нашия говорехме.
Между другото, знаеш ли, че ако след втората световна война Хитлер е бил жив, е щял да спечели евентуални избори в Германия? Само не ме питай откъде го знам, защото не помня.
Panta rhei...
Да бе, да. То заради туй е силно развита пластичната иругия, заради мъжете
[/quote]
ааа, Ржевски...
дай да се разберем...
пластичната хирургия и разните "измервания" важат в най-висока степен за мъжете..;)
има различни размери импланти...,ако ме разбираш...
:

ааа, Ржевски...
дай да се разберем...
пластичната хирургия и разните "измервания" важат в най-висока степен за мъжете..;)
има различни размери импланти...,ако ме разбираш...
: