Вече съм ненужен
Вече съм ненужен
при вадене на паспорти, за декларации за разни пътувания, по банки и седянки (за последните от доста време съм ненужен)...
Щото големият навърши 18 ... И голям кеф. Твърди, че е като на 17, но му думам, че е по-така...
Хем е дете (на мен), хем вече не е. Освен сам да се разправя с имоти, банки и решения къде, кога и с какво, може и да гласува и ... бе вече е в категорията "възрастни".
Странно. Не, всъщност - човек го знае още при раждане, но този момент е ... в природата е толкова по-рано, а ние ги държим под крилата си (опитвах се да не е така, но дали е станало - той да каже) дълго след като са проходили...
Наздраве!!!
Щото големият навърши 18 ... И голям кеф. Твърди, че е като на 17, но му думам, че е по-така...
Хем е дете (на мен), хем вече не е. Освен сам да се разправя с имоти, банки и решения къде, кога и с какво, може и да гласува и ... бе вече е в категорията "възрастни".
Странно. Не, всъщност - човек го знае още при раждане, но този момент е ... в природата е толкова по-рано, а ние ги държим под крилата си (опитвах се да не е така, но дали е станало - той да каже) дълго след като са проходили...
Наздраве!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Вече съм ненужен
Наздраве!
Дано бъде мъдър в решенията си, породени от тази "свобода"...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мда. Днес си мислех за това покрай котето ми. Взех го сукалче онзи ден от майка му и веднага се научи да си ходи в котешката тоалетна, да се мие и т.н. Даже котешка храна не беше яло, но и това се научи от първия път 
И си викам "Брей, моите деца само за да ходят на гърне, трябваше да минат две години, пък туй - родено научено"
Аз трудно ще преживея ненужността си един ден, Елби,
Отсега си го знам...
И си викам "Брей, моите деца само за да ходят на гърне, трябваше да минат две години, пък туй - родено научено"
Аз трудно ще преживея ненужността си един ден, Елби,
- snowprincess
Дай Боже!!! До тук бе добър и "мъдър" синковеца. И прилично щур и неразумен на моменти.сър Айвънхоу написа:Наздраве!
Бе ... почва живота - давайте купони, али бали ... вече съм на линия ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Опитай се да започваш да свикваш, защото ако му мислиш доброто е добре да го научиш да лети... т.е. да го изриташ в подходящия момент от гнездото...vyara написа:Мда. Днес си мислех за това покрай котето ми. Взех го сукалче онзи ден от майка му и веднага се научи да си ходи в котешката тоалетна, да се мие и т.н. Даже котешка храна не беше яло, но и това се научи от първия път
Аз трудно ще преживея ненужността си един ден, Елби,Отсега си го знам...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
защо имам чувството, че бащата по-щур от синаELBI написа:Дай Боже!!! До тук бе добър и "мъдър" синковеца. И прилично щур и неразумен на моменти.сър Айвънхоу написа:Наздраве!
За мен по-голям шок бе, когато ми каза преди време (скоро беше) "Тати, взел съм ти онези дънки и ще ги нося тези дни..."vyara написа:Мда. Днес си мислех за това покрай котето ми. Взех го сукалче онзи ден от майка му и веднага се научи да си ходи в котешката тоалетна, да се мие и т.н. Даже котешка храна не беше яло, но и това се научи от първия път
И вече няма разлика в дънки, ризи, обувки - всичко е взаимозаменяемо.
Даже го измерих - 0.5 см е по-висок от мен. Мамка му стара... Вярно, че се смалявам, но все още съм висок мъж... (не за волейболни/баскет стандарти, де...)
Такива ми ти работи...
Не прекрасни - трудните преживявания са като ви взимат дрехите (на вас и гримове и други работи) и като се връщат по малките часове или кат хич не се връщат. И ти е едно ... особено, но като знам,че са добре и здрави - лесно ги преживявах и тези моменти.snowprincess написа:и аз:(vyara написа:
Сега съм по-любопитен как ще си поеме на практика отговорностите... И как ще ми е кеф да не трябва да ходя да се обяснявам за това и онова вместо него... Сигурно винаги ще ходя, като трябва, но ... има един особен момент - самостоятелен по закон си е вече...
Мерси друже - знам,че искаш щерка, но и син е гот да имаш. Вервай ми. Има едно готино, безмълвно разбиране по много неща/въпроси/теми... хубаво усещане... кат карате кола (скоро ще взима книжка, въпреки проблемите с крака), кат гледате мачове... кат си пиете биричката...Remmivs написа:Да ти е жив и здрав! И съм сигурен, че покрай такъв баща ще е един, макар и "възрастен", но чудесен син! Винаги!
Наздраве!
Наздраве - като се върна ще черпя...
Мда.. малкия се е метнал на мен в това отношение...snowprincess написа:защо имам чувството, че бащата по-щур от синаELBI написа:Дай Боже!!! До тук бе добър и "мъдър" синковеца. И прилично щур и неразумен на моменти.сър Айвънхоу написа:Наздраве!
А аз съм си един хрисим, иначе...може би си чувала...
Вече си още по-нужен!
Да е здрав, толерантен, щедър!
"Ако не си се чувал скоро с роднините - значи всичко е наред!"
Да е здрав, толерантен, щедър!
"Ако не си се чувал скоро с роднините - значи всичко е наред!"
хехе... изброих за кои случаи4avdar4e написа:Аз пък знам, че винаги ще съм нужна, макар и дискретно. И не го преживявам.vyara написа: Аз трудно ще преживея ненужността си един ден, Елби,Отсега си го знам...
Нека растат, нека летят, нека падат... и пак да литват:-)
я наздраве - как е бебо? Разходки? Да го зърна на живо?
Не ме закачай. На няколко пъти обещавах вече третото да е момче. Обаче си знам, че ще е момиче. Явно и кралицата го знае и засега имам вето.ELBI написа:Мерси друже - знам,че искаш щерка, но и син е гот да имаш. Вервай ми. Има едно готино, безмълвно разбиране по много неща/въпроси/теми... хубаво усещане... кат карате кола (скоро ще взима книжка, въпреки проблемите с крака), кат гледате мачове... кат си пиете биричката...
Наздраве - като се върна ще черпя...
Сигурен съм, че е прекрасно да имаш синове, да са ти живи и здрави още веднъж и на теб и на всички родители дечицата!
Имам някои бегли наблюдения върху отношенията един път от следващото поколение - почти от първа ръка (двама племенника) и втори път от нашето - от съвсем първа и даже лична ръка (двама сина на баща ми).
наздраве, да ти е жив и здрав!ELBI написа: Наздраве!!!
ако много вземе да ти липсва някой да има нужда от тебе... винаги можеш да си направиш още едно бебе!:winkw:
just perfect
И аз така мисля. И даже ще се радвам на все по-дискретната нужда от мен.4avdar4e написа:Аз пък знам, че винаги ще съм нужна, макар и дискретно. И не го преживявам.vyara написа: Аз трудно ще преживея ненужността си един ден, Елби,Отсега си го знам...
Нека растат, нека летят, нека падат... и пак да литват:-)
Обаче така мисля сега, нали?
Елби, да ти е жив и здрав!
Panta rhei...
Винаги съм се опитвал да не повтарям нещата, които не са ми харесвали около мен, а да повтарям хубавите примери, които виждах в реалността или по книгите/филмите... и не знам какво се получи, но сякаш освен трудните, имаха и много моменти на усмивки, щастие... много изпълнени желания и мечти... вероятно нещо съм пропуснал, но не съм го знаел в момента. Дали ще ми го кажат някой ден? Пък и е тъпо да е самодоволен човек. Макар и от един разказ за училище, като го зърнах разпечатан да ми стана така мило... беше точно за нуждата от бащите...в смисъл бащата да не е само източник на пари и строгост... както и да е. Вече е самостоятелен. Пък и аз от доста време преди да вляза в стаите им чукам, а като ще правим нещо ги питам...а не го налагам. Все пак си е особено усещане. Но не е страшно - приятно е.Remmivs написа:....- от съвсем първа и даже лична ръка (двама сина на баща ми).
хехе.. направи си сам...не може...bead_ написа:наздраве, да ти е жив и здрав!ELBI написа: Наздраве!!!
ако много вземе да ти липсва някой да има нужда от тебе... винаги можеш да си направиш още едно бебе!:winkw:
Малейййй, Елби, че ти вече дядо можеш да станешELBI написа:
хехе.. направи си сам...не може...Пък и май ще си дам няколко години почивка и повече танци, а след това - внуците ще са си добро занимание
Нали?
ми, де да знам?!?!? още нямам внуци... въпреки, че явно създавам такова измамно впечатление (докато пише това с едната ръка с другата бийд рови енергично в чантата си за телефона на пластичния си хирург да му тегли една майна...)ELBI написа: а след това - внуците ще са си добро заниманиеНали?
just perfect
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=59592#59592ELBI написа:Винаги съм се опитвал да не повтарям нещата, които не са ми харесвали около мен, а да повтарям хубавите примери, които виждах в реалността или по книгите/филмите... и не знам какво се получи, но сякаш освен трудните, имаха и много моменти на усмивки, щастие... много изпълнени желания и мечти... вероятно нещо съм пропуснал, но не съм го знаел в момента. Дали ще ми го кажат някой ден? Пък и е тъпо да е самодоволен човек. Макар и от един разказ за училище, като го зърнах разпечатан да ми стана така мило... беше точно за нуждата от бащите...в смисъл бащата да не е само източник на пари и строгост... както и да е. Вече е самостоятелен. Пък и аз от доста време преди да вляза в стаите им чукам, а като ще правим нещо ги питам...а не го налагам. Все пак си е особено усещане. Но не е страшно - приятно е.
о, с твоя вид на 23 годишна, който явно ще си запазиш още поне 10-тина години... просто знам добре за мъдростта ти, та от там въпроса...bead_ написа:ми, де да знам?!?!? още нямам внуци... въпреки, че явно създавам такова измамно впечатление (докато пише това с едната ръка с другата бийд рови енергично в чантата си за телефона на пластичния си хирург да му тегли една майна...)ELBI написа: а след това - внуците ще са си добро заниманиеНали?
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАbead_ написа:ми, де да знам?!?!? още нямам внуци... въпреки, че явно създавам такова измамно впечатление (докато пише това с едната ръка с другата бийд рови енергично в чантата си за телефона на пластичния си хирург да му тегли една майна...)ELBI написа: а след това - внуците ще са си добро заниманиеНали?
- сър Айвънхоу
bead_ написа:ми, де да знам?!?!? още нямам внуци... въпреки, че явно създавам такова измамно впечатление (докато пише това с едната ръка с другата бийд рови енергично в чантата си за телефона на пластичния си хирург да му тегли една майна...)ELBI написа: а след това - внуците ще са си добро заниманиеНали?
ХАХАХАХАХА
Bella Ciao
Bella Ciao
ELBI написа:
о, с твоя вид на 23 годишна, който явно ще си запазиш още поне 10-тина години... просто знам добре за мъдростта ти, та от там въпроса...
еееее, казанова пасти да яде! много яко замазваш нещата... ама, "москва не вярва на сълзи". дълбоко съм обидена и огОрчена от явния намек, че имам внуци! и то отправен в публичното пространство.
p.s. такъв гаф се измива поне с 2 маргарити. не такива
just perfect
С какво се измивал граф?bead_ написа:p.s. такъв гаф се измива поне с 2 маргарити. не такивамаргарити.
Това ще да е нова мода и явно повлияна от ъ-ъ магарешкото мляко на ъ-ъ Клеопатра. Не точно нейното де.
Глей сега, нямам време да търся Казанова да го черпя с пасти. Щот може и да не може да си купи.bead_ написа: еееее, казанова пасти да яде! ....
p.s. такъв гаф се измива поне с 2 маргарити. не такивамаргарити.
Гаф няма. Ти си ... хм... много повече от 2 маргарити... ще е удоволствие за мен един тир с маргарити...
я да видя колко точно е ипотеката на жилището ми...
ELBI написа:
ееее, ипотека!
just perfect
скоковете са в зависимост от прекрасността на човека, чийто поглед кара повечето мъже да се чувстват бездомни...bead_ написа:ELBI написа:
ееее, ипотека!откога толкова е скочила текилата?
бинго! повечето си грабват шапка, хващат най-скорошния самолет и - в странство. забравят и къща, и родина... единствената им утеха е, че не съм ги схрускала в алигаторската си паст.ELBI написа:
скоковете са в зависимост от прекрасността на човека, чийто поглед кара повечето мъже да се чувстват бездомни...
just perfect