За крехкото нещо наречено "доверие"
- Dark Angel
За крехкото нещо наречено "доверие"
и яркия проблясък как те правят на маймуна
отвратително нали? и почваш да внимаваш, да се вслушваш, да се вглеждаш и работата отекла.....
отвратително нали? и почваш да внимаваш, да се вслушваш, да се вглеждаш и работата отекла.....
Re: За крехкото нещо наречено "доверие"
Ама после пак вярваш, нали? Докато пак те излъжат... Вярвам в доброто у хората :)Dark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна
- Dark Angel
вярвам да.Гаспод написа:
Ама после пак вярваш, нали? Докато пак те излъжат... Вярвам в доброто у хората :)
внимавам по принцип, но вярвам.
къде без вяра...
И аз съм същата уфца. Все чакам на другия да му дойде акъла и да оправдае доверието, вместо да го заслужи.Гаспод написа:Ама после пак вярваш, нали? Докато пак те излъжат... Вярвам в доброто у хората :)Dark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна
В крайна сметка не си навличам аз отрицателните емоции - хвърлям го на неговата съвест.
Аз за себе си говорех :)Dark написа:вярвам да.Гаспод написа:
Ама после пак вярваш, нали? Докато пак те излъжат... Вярвам в доброто у хората :)
къде без вяра...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
При все НЕлюбовта ми към хората, вярвам в това, че като змисъл и в по-голямата си част са добри. Вярвам, защото така ми е по-лесно да живея..Иначе трябва да се преселя на планетата на маймунитеDark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Пише се УФСЪ, ма, Верчеvyara написа: И аз съм същата уфца. Все чакам на другия да му дойде акъла и да оправдае доверието, вместо да го заслужи.
В крайна сметка не си навличам аз отрицателните емоции - хвърлям го на неговата съвест.
Аз пък или вярвам, или не. Много трудно се доверявам... Ако някой не му е дошъл акъла, чакай ти..от умрл писмо. Абе изобщо в отношенията се движа дълго "вокруг да около"
- Dark Angel
знам че за себе си говориш, реторични въпроси един видГаспод написа:Аз за себе си говорех :)Dark написа:вярвам да.Гаспод написа:
къде без вяра...
ама пълна съвместимост в моя случай :)
като предполагам че моят отговор става и за теб :)
Ей как си личи липсата на образование4avdar4e написа:Пише се УФСЪ, ма, Верчеvyara написа: И аз съм същата уфца. Все чакам на другия да му дойде акъла и да оправдае доверието, вместо да го заслужи.
В крайна сметка не си навличам аз отрицателните емоции - хвърлям го на неговата съвест.![]()
Аз пък или вярвам, или не. Много трудно се доверявам... Ако някой не му е дошъл акъла, чакай ти..от умрл писмо. Абе изобщо в отношенията се движа дълго "вокруг да около"
И двете сте сбъркали единствената четирибуквена дума, в която може да се направят 5 грешки
Пише се УФТСЪ
Запомнете, да не се излагате пак
Поправка. 6. Можеш (и трябва) да сбъркаш и ударението - Уфтсъ!Гаспод написа:Ей как си личи липсата на образование
И двете сте сбъркали единствената четирибуквена дума, в която може да се направят 5 грешки
Пише се УФТСЪ
![]()
-
Ржевски
Ааа, и в уфсъ са си 5 грешките - няма дума в българския език, която да завършва на "Ъ" :)Гаспод написа:Ей как си личи липсата на образование4avdar4e написа:Пише се УФСЪ, ма, Верчеvyara написа: И аз съм същата уфца. Все чакам на другия да му дойде акъла и да оправдае доверието, вместо да го заслужи.
В крайна сметка не си навличам аз отрицателните емоции - хвърлям го на неговата съвест.![]()
Пише се УФТСЪ
![]()
- Dark Angel
това с уфсътъ
бас че го знаете от татковци/мами 
Re: това с уфсътъ
Присети меDark написа:бас че го знаете от татковци/мами
- Dark Angel
с баткото гледаме някакви супер спортни обувки в нета - леле какви "балистични" обувки4avdar4e написа:Присети меDark написа:бас че го знаете от татковци/мамиБаткото в края на първи клас, на класно беше писал: убувам си обувките
После като го питам: Що, бе човек, нали един и същи корен?, отговаря: Ми де да знам...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Dark написа:- леле какви "балистични" обувки

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
6Ржевски написа: Ааа, и в уфсъ са си 5 грешките - няма дума в българския език, която да завършва на "Ъ" :)
Аз пък съм офтца със собствено мнение и ша си блея къкто си щъ пъкГаспод написа:Ей как си личи липсата на образование4avdar4e написа:Пише се УФСЪ, ма, Верчеvyara написа: И аз съм същата уфца. Все чакам на другия да му дойде акъла и да оправдае доверието, вместо да го заслужи.
Пише се УФТСЪ
![]()
Аз се доверявам.Dark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна
Ако тръгна всики път да мисля няма ли да ме излъжат до никъде няма да го докарам...
- Dark Angel
цитирамfrisky lioness написа:Dark написа:- леле какви "балистични" обувки
![]()
![]()
Отде ги вадят тези бе?!
-----
Май да ти пратим кутия блондор а?
ПП / това пак е на нашия "батко"
ППП / горките естествени блондинки. абсурда е, че познавам блестящи, направо гениални светли жени. 2 от най-големите тъпанарки дето съм срещала са натурални брюнетки. ама тъпи. нямате на идея просто. да се изринеш
Ахат - Черната овцаvyara написа: Аз пък съм офтца със собствено мнение и ша си блея къкто си щъ пък
Бавно ни залива морето
от сиви , тягосни дни
умът не слуша сърцето ,
а вечно смята и бди .
Падаме в калта , затъваме до шия в нея
виновни търсим , за да успеем
невинни в калта да заспим .
Хората сега са глупави стада ,
водещи борба за власт и за трева ,
стискайки зъби подават си ръка .
Не , аз не мога да спя сега .
Аз сам си избрах тази съдба
вечната черна овца .
Всяка глупост има си време
да стане малка правда дори ,
щом овчарят може да дреме ,
а стадото да точи зъби .
Злото ви поглъща с грозната си мъст ,
никой не посмя да чуе моя глас .
Не , аз не мога да съм като вас .
вечната черна овца .
Сложил бях на карта сетния си час
Черен съм сега и в профил и в анфас .
Не , аз не мога да съм като вас !
вечната черна овца .
П.П. Забележи правописа!!! Така го копнах и нема да го оправям
- Dark Angel
вярата в доброто и човекаpocti_bezobidna написа:Аз се доверявам.Dark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна
Ако тръгна всики път да мисля няма ли да ме излъжат до никъде няма да го докарам...
заложена в нас
Ееее! Супер песен. Пускам си я!4avdar4e написа:Ахат - Черната овцаvyara написа: Аз пък съм офтца със собствено мнение и ша си блея къкто си щъ пък
Бавно ни залива морето
от сиви , тягосни дни
умът не слуша сърцето ,
а вечно смята и бди .
Падаме в калта , затъваме до шия в нея
виновни търсим , за да успеем
невинни в калта да заспим .
Хората сега са глупави стада ,
водещи борба за власт и за трева ,
стискайки зъби подават си ръка .
Не , аз не мога да спя сега .
вечната черна овца .
Всяка глупост има си време
да стане малка правда дори ,
щом овчарят може да дреме ,
а стадото да точи зъби .
Злото ви поглъща с грозната си мъст ,
Не , аз не мога да съм като вас .
вечната черна овца .
Сложил бях на карта сетния си час
Черен съм сега и в профил и в анфас .
Не , аз не мога да съм като вас !
вечната черна овца .
П.П. Забележи правописа!!! Така го копнах и нема да го оправям
Маймуната всъщност не си ти. Докато те правят на такава не си. Когато започнеш да качваш другите по клоните тогава ставаш нещо човекоподобно.Dark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна
Доверието е базово.
- Dark Angel
маймуната съм си баш аз, щото запленена от гледката на светлото бъдеще съм се оставила да ме окичат с аксесоари и да ме сложат на най-високата палмаRemmivs написа: Маймуната всъщност не си ти. Докато те правят на такава не си. Когато започнеш да качваш другите по клоните тогава ставаш нещо човекоподобно.
Доверието е базово.
Е, и? Щеше ли да си повече себе си, да си по-щастлива ако беше качила друг ти там?Dark написа:маймуната съм си баш аз, щото запленена от гледката на светлото бъдеще съм се оставила да ме окичат с аксесоари и да ме сложат на най-високата палма
- Dark Angel
зависи. ама ме мързи да пишаRemmivs написа: Е, и? Щеше ли да си повече себе си, да си по-щастлива ако беше качила друг ти там?
Вземи зависито и го пални с огъня всеизгарящ на твоето най-съкровено аз. После разрови пепелта и ми кажи какво остава.Dark написа:зависи. ама ме мързи да пишаRemmivs написа: Е, и? Щеше ли да си повече себе си, да си по-щастлива ако беше качила друг ти там?
Начи, кат си вида печатните грешки в последствие и ми иде да си шибна кофата у масата!!Dark написа:вярата в доброто и човекаpocti_bezobidna написа:Аз се доверявам.Dark написа:и яркия проблясък как те правят на маймуна
заложена в нас
Пфу!
Рем предложи да инсталира спел-чек. Ако кажеш, ще го помолим дружноpocti_bezobidna написа: Начи, кат си вида печатните грешки в последствие и ми иде да си шибна кофата у масата!!
Пфу!
П.П. Пускай си първо преглед засега
- Dark Angel
сетих се за Бернхард, как изяде рохкото яйце на птицата ФениксRemmivs написа:Вземи зависито и го пални с огъня всеизгарящ на твоето най-съкровено аз. После разрови пепелта и ми кажи какво остава.Dark написа:зависи. ама ме мързи да пишаRemmivs написа: Е, и? Щеше ли да си повече себе си, да си по-щастлива ако беше качила друг ти там?
Пускай, пускай...4avdar4e написа:Рем предложи да инсталира спел-чек. Ако кажеш, ще го помолим дружноpocti_bezobidna написа: Начи, кат си вида печатните грешки в последствие и ми иде да си шибна кофата у масата!!
Пфу!![]()
П.П. Пускай си първо преглед засега
Просто все бързам и така...
Небрежна съм понякога
Култова книга!Dark написа:сетих се за Бернхард, как изяде рохкото яйце на птицата Феникс![]()
![]()
- Stranniche
- Обратна връзка:
Пък аз съм една УФФФФФФФФФФФФтсък!!! Понякога...Гаспод написа:Ей как си личи липсата на образование4avdar4e написа:Пише се УФСЪ, ма, Верчеvyara написа: И аз съм същата уфца. Все чакам на другия да му дойде акъла и да оправдае доверието, вместо да го заслужи.
Пише се УФТСЪ
![]()
Горките хорица дето живеят все в страх, че някой ще ги измами или в преживят как някой ги е измамил.
Не мога да си спомня кога са ме мамили /освен политиците, на които това им е професия, и "Топлофикация"/ - или не съм злопаметна, или не се е случвало... Със сигурност се е случвало, но не помня... И по-добре...
Иначе малко премерена предпазливост не вреди
-
АюмиАши
- Глас в пустиня
доверието
е грешка на еволюцията...( или на тези ,които си правят експерименти с нас)БоЕВ написа:Това ме подсети за един доста често срещан надпис в селските магазини - "Доверие всекиму - вересия никому!"
Често си задавам тоя въпрос - аз ли изглеждам наивен или хората ме мислят за такъв. Де да знам роден съм под знака на маймуната, може пък да има нещо общо!
в природата НЯМА доверие.
"There is always a bigger fish"*
*...Яяяя...някой ще се сети ли откъде е..тази умнотия...
- Dark Angel
Re: доверието
т.е. да плувам маскирана като рибка-кротушка, а всъщност да съм акула-гранде??doktorka написа: е грешка на еволюцията...( или на тези ,които си правят експерименти с нас)
Re: доверието
Тц...Dark написа:т.е. да плувам маскирана като рибка-кротушка, а всъщност да съм акула-гранде??doktorka написа: е грешка на еволюцията...( или на тези ,които си правят експерименти с нас)
"there is always a bigger fish"
Куай гон на Оби уан докато пътуваха към Падме под водата...