да благодарим на природата, че не те е направила многоядна... макар и кой знае (щото нямам телефона Му) колко различни днка проби ще може да извадим от ангелската ти усмивка...bead_ написа:бинго! повечето си грабват шапка, хващат най-скорошния самолет и - в странство. забравят и къща, и родина... единствената им утеха е, че не съм ги схрускала в алигаторската си паст.ELBI написа:
скоковете са в зависимост от прекрасността на човека, чийто поглед кара повечето мъже да се чувстват бездомни...
Вече съм ненужен
Re: Вече съм ненужен
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
много.ELBI написа: колко различни днка проби ще може да извадим от ангелската ти усмивка...
и всички на хора, дето са се направили на ударени и не са поръчали маргаритите навреме.
just perfect
Е те тук вече такива асоциации направих, че ме е срам да ги напишаELBI написа: да благодарим на природата, че не те е направила многоядна... макар и кой знае (щото нямам телефона Му) колко различни днка проби ще може да извадим от ангелската ти усмивка...
за кръв става въпрос, не за семенна течност.... май...4avdar4e написа:
Е те тук вече такива асоциации направих, че ме е срам да ги напиша
just perfect
явно са били ударени така яко, че не им са останали центове за по една маргарита...bead_ написа:много.ELBI написа: колко различни днка проби ще може да извадим от ангелската ти усмивка...
и всички на хора, дето са се направили на ударени и не са поръчали маргаритите навреме.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
За ДНК, принципноbead_ написа:за кръв става въпрос, не за семенна течност.... май...4avdar4e написа:
Е те тук вече такива асоциации направих, че ме е срам да ги напиша
И двете се разграждат сравнително бързо. По-скоро е частички от нещастните им кокали ако питате мен, макар че едва ли ме питате де.bead_ написа:за кръв става въпрос, не за семенна течност.... май...
както е в оня виц "Нещата в природата не съответстват на женските фантазии, колежке..."4avdar4e написа:Е те тук вече такива асоциации направих, че ме е срам да ги напишаELBI написа: да благодарим на природата, че не те е направила многоядна... макар и кой знае (щото нямам телефона Му) колко различни днка проби ще може да извадим от ангелската ти усмивка...
Или казано в още по-прав текст: Гладна кокошка....ELBI написа: както е в оня виц "Нещата в природата не съответстват на женските фантазии, колежке..."
напротив. обикновени последователи на чичо скрудж. масовка.ELBI написа:
явно са били ударени така яко, че не им са останали центове за по една маргарита...
just perfect
Най-правата линия е тази, която е успоредна на партийната...4avdar4e написа:Или казано в още по-прав текст: Гладна кокошка....ELBI написа: както е в оня виц "Нещата в природата не съответстват на женските фантазии, колежке...":rotfl24:
Масов лидер си?bead_ написа:напротив. обикновени последователи на чичо скрудж. масовка.ELBI написа:
явно са били ударени така яко, че не им са останали центове за по една маргарита...
Аз се каня да излизам да ви видя, а ти още пишеш... почти 18 часа е... кога тръгвате?4avdar4e написа:Или казано в ....:rotfl24:
Че бийд май ми обърка стъпките и не знам какви ще ги редя тази вечер...
Ами до и половина вероятно ще сме там, още събирам такъмите и чакам Зв. с детенце от градина...ELBI написа:
Аз се каня да излизам да ви видя, а ти още пишеш... почти 18 часа е... кога тръгвате?
Аз тръгвам натам и до и половина ще съм на НДК с такъмите си. Ако ви няма, ще ви гледам друг ден...4avdar4e написа:Ами до и половина вероятно ще сме там, още събирам такъмите и чакам Зв. с детенце от градина...ELBI написа:
Аз се каня да излизам да ви видя, а ти още пишеш... почти 18 часа е... кога тръгвате?
- Green Light
-
slunchogled
Изпитвам голяма доза страх, че децата ми порастват прекалено бързо...дъщеря ми е вече на 13 и не само започна да ми носи дрехите...ми...ми..не е онова малко момиченце , на което му връзвах панделки...не мога да я гушна щото си е вече по-едричка и от мен...замислям се дали да не си родя още едно бебе докато е време..не мога да си представя живота без децата...наистина не мога:shy:ELBI написа:при вадене на паспорти, за декларации за разни пътувания, по банки и седянки (за последните от доста време съм ненужен)...
Щото големият навърши 18 ... И голям кеф. Твърди, че е като на 17, но му думам, че е по-така...
Хем е дете (на мен), хем вече не е. Освен сам да се разправя с имоти, банки и решения къде, кога и с какво, може и да гласува и ... бе вече е в категорията "възрастни".
Странно. Не, всъщност - човек го знае още при раждане, но този момент е ... в природата е толкова по-рано, а ние ги държим под крилата си (опитвах се да не е така, но дали е станало - той да каже) дълго след като са проходили...
Наздраве!!!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Честно казано, до този момент като си говорил за сина си, представях си малко момчеELBI написа:при вадене на паспорти, за декларации за разни пътувания, по банки и седянки (за последните от доста време съм ненужен)...
Щото големият навърши 18 ... И голям кеф. Твърди, че е като на 17, но му думам, че е по-така...
Хем е дете (на мен), хем вече не е. Освен сам да се разправя с имоти, банки и решения къде, кога и с какво, може и да гласува и ... бе вече е в категорията "възрастни".
Странно. Не, всъщност - човек го знае още при раждане, но този момент е ... в природата е толкова по-рано, а ние ги държим под крилата си (опитвах се да не е така, но дали е станало - той да каже) дълго след като са проходили...
Наздраве!!!
Да ти е жив, здрав и късметлив!
А ако си подходил правилно към него, а ти си го направил, ще му бъдеш нужен - като някой, с когото да поговори, да се посъветва при случай, или да изпие една бира в приятна компания и т.н.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Как не влязох по-рано днес във форума да прочета това и да ви сполетя!4avdar4e написа:Ами до и половина вероятно ще сме там, още събирам такъмите и чакам Зв. с детенце от градина...ELBI написа:
Амиииии, аз затова 3 през средно 6 години.slunchogled написа: Изпитвам голяма доза страх, че децата ми порастват прекалено бързо...дъщеря ми е вече на 13 и не само започна да ми носи дрехите...ми...ми..не е онова малко момиченце , на което му връзвах панделки...не мога да я гушна щото си е вече по-едричка и от мен...замислям се дали да не си родя още едно бебе докато е време..не мога да си представя живота без децата...наистина не мога:shy:
П.П. Пожелавам ти бебе, голяма радост е!!!
- Green Light
С ръка на сърцето и мене ме е страх. Моите са на 8 и 4 има още време. Освен това се чуствам важен заради самия мене си и така нататък, обаче ни връзват жестоко със желязно въже, хишни малки момчета, страшни малки мъже... хич не мога да си предсатвя как ще е да могат без мене. ЕЛБИ пише, че е повече хубаво отколкото страшно. Thath is "to give you a fucking hope".slunchogled написа: Изпитвам голяма доза страх, че децата ми порастват прекалено бързо...дъщеря ми е вече на 13 и не само започна да ми носи дрехите...ми...ми..не е онова малко момиченце , на което му връзвах панделки...не мога да я гушна щото си е вече по-едричка и от мен...замислям се дали да не си родя още едно бебе докато е време..не мога да си представя живота без децата...наистина не мога:shy:
Елби, да ти е живо и здраво момчето. На мен той ми изглеждаше истински мъж още миналата година - сериозен, уравновесен, чувствителен, истински!
много целувки му пращам
и успех във всяко начинание!
много целувки му пращам
и успех във всяко начинание!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Грийне, снощи гледах Тити Папазов - не знам защо, но много ми напомня на теб или на моята представа за теб и за отношението ти към децата и жените.Green Light написа: С ръка на сърцето и мене ме е страх.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Мойто си е по- хуваво от на Тити Папазов. Тити Папазов ряпи да яде. Ха!latrevw написа:Грийне, снощи гледах Тити Папазов - не знам защо, но много ми напомня на теб или на моята представа за теб и за отношението ти към децата и жените.Green Light написа: С ръка на сърцето и мене ме е страх.
Неговото какво е?
абе по-хубавото е твоето ъф корс, нали си ни най-невероятния и въздействащ клубарGreen Light написа: Мойто си е по- хуваво от на Тити Папазов. Тити Папазов ряпи да яде. Ха!
Неговото какво е?
въпреки че то тука колкото невероятни сте се събрали ...
ама и той ме кефи, много е естествен, спонтанен и с готино чувство за хумор