Ей! Внимавайте! Песента на железата ще дойде да е като песента на сирените! Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...
Добро утро и от мен, банда!
така е. колкото повече, толкова повече. блъскаш - адреналин. ако спреш - торба с картофи.Remmivs написа: Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...:blink::shocked:
Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!
Ей! Внимавайте! Песента на железата ще дойде да е като песента на сирените! Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...:blink::shocked:
Казваш, че съм Мечо Пух, така ли?!? Точно ти!?! Егати!!! А после намекваш, че съм и торба с картофи освен това! ЕГАТИ!!!bead_ написа:така е. колкото повече, толкова повече. блъскаш - адреналин. ако спреш - торба с картофи.
затова ти желая с неспирен ентусиазъм да се грижиш за тялото. като храм на душата.
ние с кирпичените параклисчета ще се оправдаваме с хроничен, но благороден мързел...
Вече се притеснявам, че нещо не ми е наред. И към фитнеса не мога да се пристрастя. От няколко месеца не съм стъпвала в залата, освен миналата седмица, но се отбих само за да пия кафе с дружките там.Remmivs написа:Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...:blink::shocked:
Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!
Ей! Внимавайте! Песента на железата ще дойде да е като песента на сирените! Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...:blink::shocked:
Погрознява се, не четеш ли!Semiramis написа:хъх
нещо подобно ми се въртеше в главата сутринта
станах в 5.30 и до 6.30 обикалях квартала да търся кафе
за по-бързо, че пред входа имаме автомат уж, а ако не работи - наблизо още един, като и той не работи...на май**си *** открих че има ...
като порасна мечтая и аз така да мога, целенасочено ..
не се ли поумняваше от фитнеса?
и още подухва навън...
да, бе, с тез две деца искам да те видя как ще плуваш два часа и ще играеш волейболvyara написа:Завиждат бе, завиждат. И аз завиждамRemmivs написа:
И ти ли, Бруте!?!
Брутални сте днес!!!
:blum:
Ся като отида на морето по два часа ще плувам и волейбол ще играя, да видиш!
Remmivs написа:
Казваш, че съм Мечо Пух, така ли?!? Точно ти!?! Егати!!! А после намекваш, че съм и торба с картофи освен това! ЕГАТИ!!!
Веднага ще си поискам парите от фитнеса обратно!!! И ще се опитам да събера остатъците от разбитото на милиони невидими частички радостно усещане за крилато самочувствие и успешна промяна! И да започна отначало!
Remmivs написа:Погрознява се, не четеш ли!Semiramis написа:хъх
нещо подобно ми се въртеше в главата сутринта
станах в 5.30 и до 6.30 обикалях квартала да търся кафе
за по-бързо, че пред входа имаме автомат уж, а ако не работи - наблизо още един, като и той не работи...на май**си *** открих че има ...
като порасна мечтая и аз така да мога, целенасочено ..
не се ли поумняваше от фитнеса?
и още подухва навън...
Очевидно наистина се поумнява!
Казваш това, което казвам, че казваш, защото не се четеш ти, а те чета аз!bead_ написа:казвам това, което казвам и то не е това, което ти казваш, че казвам.
че си мечо пух не ми е минало и през ума - кой нормален левскар ще носи противното му червено потниче?!?!? предупредих, че като си стигнал едно ниво натоварвания трябва да го спазваш в дългосрочен план, иначе - торбата с кореноплодните и т.н.
радвам се най-искрено за добрата ти форма и за усещането на лекота, което ти създава. да уважаваш тялото ти е качество, което ценя изключително високо.
та - радвам ти се. ей ме на как се радвам!!!
Доколкото съм учил биология, клетките имат определен брой деления, след което спират да се делят.Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!
Мммм. Аз съм и биолог, друже. Да ти кажа, ако това беше истина, никой от нас нямаше да преживее и няколко месеца. Не помня точно, а и ме мързи и да правя справка, но някъде там е животът на еритроцитите ни. А произвеждаме такива очевидно цял живот или поне докато сме живи. И това е само един възможен пример.сър Айвънхоу написа:Доколкото съм учил биология, клетките имат определен брой деления, след което спират да се делят.
Колкото повече се натоварва един организъм, толкова по-бързо се делят клетките... Сети се как се движи кривата на живота на един активно спортуващ, спрмо един нормално живуркащ си човек...![]()
Инак да се чувстваш окрилен е хубаво нещо... Ама все пак не прекалявай със железата! Нали знаеш, че и водата е вредна... когато стигне до носа...
Remmivs написа: И освен това не съм левскар!
Да ви подам кърпичка, Лейди Бийд! Заповядайте! Нещо Ви е влязло в окото.bead_ написа: :eek::eek::eek:
с това разбиващо признание: разплака ме - глей как ревъ
това не може да е истина -откогато цесекарите са ми симпатични?!?! нещо съм си изгубила усета...
преминаваме към хладни дипломатически взаимоотношения!
Тази тезаа ме изхвърлии директно в тъча, сър!сър Айвънхоу написа:Доколкото съм учил биология, клетките имат определен брой деления, след което спират да се делят.Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!
Колкото повече се натоварва един организъм, толкова по-бързо се делят клетките... Сети се как се движи кривата на живота на един активно спортуващ, спрмо един нормално живуркащ си човек...![]()
Инак да се чувстваш окрилен е хубаво нещо... Ама все пак не прекалявай със железата! Нали знаеш, че и водата е вредна... когато стигне до носа...
бе, така кажи, човече!!!! знаеш как се притесних!!!!?????!!!!!!????Remmivs написа:
Не съм цесекар.
Нямам предпочитания. Ако трябва да кажа от кой български отбор съм все пак ще отговоря - националния.
Може би, много лесно се влияя. Покрай Мъжж- контакти в работата ми и едно място край течаща вода, което стана често посещаван отддушник, покрай Сет, Боев и Ънноун оръжията, а покрай тебе фитнеса. И аз се пристрастих, макар че два пъти седмично, засега, ме спасява от абстинентни кризи.Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!
Колко е месечния абонамент?Green Light написа:П.П. Бе някой не ходи ли по жени?
надяваш се да е 200 евро, а?:rotfl24:Звеневия написа:Колко е месечния абонамент?Green Light написа:П.П. Бе някой не ходи ли по жени?
Remmivs написа:Мммм. Аз съм и биолог, друже. Да ти кажа, ако това беше истина, никой от нас нямаше да преживее и няколко месеца. Не помня точно, а и ме мързи и да правя справка, но някъде там е животът на еритроцитите ни. А произвеждаме такива очевидно цял живот или поне докато сме живи. И това е само един възможен пример.сър Айвънхоу написа:Доколкото съм учил биология, клетките имат определен брой деления, след което спират да се делят.
Не прекалявам. Надявам се.
тЦЪ, надявах се да е гратис първия месец, един вид "драй-втест"bead_ написа:надяваш се да е 200 евро, а?:rotfl24:
гратис са само тъщите. ма на тебе ли точно да ти обяснявам:rotfl24:Звеневия написа:тЦЪ, надявах се да е гратис първия месец, един вид "драй-втест"bead_ написа:надяваш се да е 200 евро, а?:rotfl24:
Споделям по-голяма част от мнението ти.БоЕВ написа:Давай друже, разбирам те напълно! Не ги слушай какво ти говорят, само се пази от травми. Аз, като възпитаник на спортно школо, смело мога да заявя, че няма нищо по-хубаво от спорта, а душевната красота съчетана с физическа такава е направо върхът. И тук не става въпрос за културизъм и напомпани добичета, а за атлетичност, грация и финес..."Торбата с кореноплоди" обикновенно е последствие на неразумни диети и употребата на химия, докато чистият фитнес или самото активното движение са напълно здравословни и за предпочитане. Въпреки че, наближавам горната граница на клуба още съм курназ и не се давам на разни пишлемета от 20-30, та и по-горе.
Възхищавам се на постоянството ти.
Не, жените обикновенно ходят по редовно посещаващите фитнес зали.Green Light написа:
П.П. Бе някой не ходи ли по жени?
тушБоЕВ написа:Не, жените обикновенно ходят по редовно посещаващите фитнес зали.Green Light написа:
Ма те си имат и баща беlatrevw написа:да, бе, с тез две деца искам да те видя как ще плуваш два часа и ще играеш волейболvyara написа:Завиждат бе, завиждат. И аз завиждамRemmivs написа:
И ти ли, Бруте!?!
Брутални сте днес!!!
:blum:
Ся като отида на морето по два часа ще плувам и волейбол ще играя, да видиш!
Съгласен на 100%, точно за това са фитнес залите и добрите инструктори, които да ти изработят пълноценна програма.сър Айвънхоу написа:
П.П. То, честно казано, май всичко е според съответната физика на човека, обяната на вещеставата и други подобни, т.е. за някои е препоръчително бягане, за други ходене, за трети щанги...
Благодаря ти, друже! Единственото, за което съжалявам е, че не съм прогледнал по-рано като теб. Но както е казано - по-добре късно, отколкото никога. Чист фитнес и никаква химия! Това е, което наистина кара тялото ти да пее. А за травмите си прав - пазя се. То затова и започнах с 8 месеца личен треньор. Щото бях пълен гьон в физкултурата. Сега съм само гьон.БоЕВ написа:Давай друже, разбирам те напълно! Не ги слушай какво ти говорят, само се пази от травми. Аз, като възпитаник на спортно школо, смело мога да заявя, че няма нищо по-хубаво от спорта, а душевната красота съчетана с физическа такава е направо върхът. И тук не става въпрос за културизъм и напомпани добичета, а за атлетичност, грация и финес..."Торбата с кореноплоди" обикновенно е последствие на неразумни диети и употребата на химия, докато чистият фитнес или самото активното движение са напълно здравословни и за предпочитане. Въпреки че, наближавам горната граница на клуба още съм курназ и не се давам на разни пишлемета от 20-30, та и по-горе.
Възхищавам се на постоянството ти.
БоЕВ написа:Не, жените обикновенно ходят по редовно посещаващите фитнес зали.Green Light написа:
Точно! Фитнесът не е само железа, а чаша таниново червено вино дневно е най-добрият антиоксидант. За всичко си има време и място.Remmivs написа:Не е само тежести. Кардио три пъти седмично също. Кростренажор на максимална степен натоварване 30 минути интервално каране. Освен това гледам в работните дни (защото ми е по-сгодно с етажите) да правя минимум 30 етажа стълби. Ако ми остане време търкалям и едно ръчно колело за коремна преса.
Иначе се прав за долче фар ниенте. Сладко е да. Опитвал съм го дълги години. Аз само казвам, че според мен към тези удоволствия можеш да добавиш и други, които не само ще усилят първите (е вярно алкохола минава на заден план, но за сметка на другото), но и ще ти дадат възможност да им се радваш доста по-дълго време.
Никога не е късно за каквото и да било. При мен се случи така, че просто забих в другата крайност и сега се оптвам да наваксам пропуските.Remmivs написа:
Благодаря ти, друже! Единственото, за което съжалявам е, че не съм прогледнал по-рано като теб. Но както е казано - по-добре късно, отколкото никога. Чист фитнес и никаква химия! Това е, което наистина кара тялото ти да пее. А за травмите си прав - пазя се. То затова и започнах с 8 месеца личен треньор. Щото бях пълен гьон в физкултурата. Сега съм само гьон.
bead_ написа:гратис са само тъщите. ма на тебе ли точно да ти обяснявам:rotfl24:Звеневия написа:тЦЪ, надявах се да е гратис първия месец, един вид "драй-втест"bead_ написа:надяваш се да е 200 евро, а?:rotfl24: