Още емотикони
Старо, но златно
добър е превода, а и това с иконките придава свежест на нещата. Но поуката си остава същата...
Re: Старо, но златно
Remmivs написа:добър е превода, а и това с иконките придава свежест на нещата. Но поуката си остава същата...
Това беше на русенски диалектvyara написа:ам ей тъз иконка виждаш ли га?
Да го преведа ли?
Последно промяна от Wishes на 13.07.07, 13:58, променено общо 1 път.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Виждам още. Не съм ходил в тоалетната.vyara написа:ам ей тъз иконка виждаш ли га?
Това само показва, че съм още по-прав, уви.
- сър Айвънхоу
Re: Още емотикони
Мдааам... продължението на това нещо е мъдростта:
"Жена с кредитна карта в магазин е, като луд с картечница."
"Жена с кредитна карта в магазин е, като луд с картечница."
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
И то отдавна...Remmivs написа:Бе ти мани,latrevw написа:ами такава слава му се носи из Варнатаи в София се чу вече...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
То пак"морско", ама е плаж/кей и други подобни...latrevw написа:
знаех си аз, само ме лъже, че до Морска администрация ходи
П.П. Пич, сорри, ама... нямаше как да не кажа...
Bella Ciao
Bella Ciao
Точно, че са от Софето и затуй инфото им не е Relevant. Пък аз ползвам и агентки баби клюкарки. Тъй че - печеляяяяяяяlatrevw написа:на кои мъжове да вярвам сега
инж, сори, пич, ама те са двама и са от Софето, по-добра информация от device-а имат, тези електроники все се издънват:-)
Малиии колко сладолед щи има да ям
брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:inj написа:
Точно, че са от Софето и затуй инфото им не е Relevant. Пък аз ползвам и агентки баби клюкарки. Тъй че - печеляяяяяяя:rotfl24::rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Мен друго ме съмнява... да не би двамцата заедно да се движат... по "морските"...latrevw написа:
брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
latrevw написа:брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:inj написа:
Точно, че са от Софето и затуй инфото им не е Relevant. Пък аз ползвам и агентки баби клюкарки. Тъй че - печеляяяяяяя:rotfl24::rotfl24:
не знам дали ми разбихте илюзиите или подхранихте други
сори за офф-топика, продължавайте..интересно отстрани
latrevw написа:брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:inj написа:
Тиху, че и баби парижанки имам като агентки. Да не извадя Парижките сводки за теб. Айфеловата кула не е това, за което я мислиш
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:latrevw написа:брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:inj написа:
сори за офф-топика, продължавайте..интересно отстрани
Bella Ciao
Bella Ciao
Сър, пак сте по-мъдър от менсър Айвънхоу написа:Мен друго ме съмнява... да не би двамцата заедно да се движат... по "морските"...latrevw написа:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- сър Айвънхоу
Ползвате презервати ли??? Или само един...inj написа:Няма доказателства за горното твърдениесър Айвънхоу написа:Мен друго ме съмнява... да не би двамцата заедно да се движат... по "морските"...latrevw написа:
брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:Погрижил съм се да няма
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мърдър е второто ми име!latrevw написа:Сър, пак сте по-мъдър от менсър Айвънхоу написа:Мен друго ме съмнява... да не би двамцата заедно да се движат... по "морските"...latrevw написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Semiramis написа:latrevw написа:брех, тоя Уишес да не ти дължи пари, че толкова го защитаваш:lol:inj написа:
сори за офф-топика, продължавайте..интересно отстраниИскам да отбележа, че аз(!!!) писах точно по темата, ама кой да ме чете мен!!!!
![]()
нямам коментар по това, което ТИ пишеш...
- сър Айвънхоу
А, такаааа... КазАха ми го в очите (пардон написАха), че съм безкрайно безинтересен... та не стававам за коментар...Semiramis написа:
нямам коментар по това, което ТИ пишеш...
Bella Ciao
Bella Ciao
бре, тъкмо се зарадвах, че най-накрая чужд мъж ме кани на бира, а то пак със свидетели щяло да бъдеinj написа:Latrevw, аз предлагам да обсъдим доказателствата и евентуалното споразумение на бира с Wishes и Bibilyana, за да има свидетели де (че после как ще обяснявам и на двамата кво съм правил с теб на "бира"):rotfl24:
latrevw написа:бре, тъкмо се зарадвах, че най-накрая чужд мъж ме кани на бира, а то пак със свидетели щяло да бъдеinj написа:Latrevw, аз предлагам да обсъдим доказателствата и евентуалното споразумение на бира с Wishes и Bibilyana, за да има свидетели де (че после как ще обяснявам и на двамата кво съм правил с теб на "бира"):rotfl24:
Тиху деее, то само за пред свидетелите