Цяла седмица изкарах

Все същите
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:Не е само тежести. Кардио три пъти седмично също. Кростренажор на максимална степен натоварване 30 минути интервално каране. Освен това гледам в работните дни (защото ми е по-сгодно с етажите) да правя минимум 30 етажа стълби. Ако ми остане време търкалям и едно ръчно колело за коремна преса.
Ама за какво ти е целия тоя зор?

не те ли притеснява, че а си спрял, а сичко е отишло по дяволите?
Тъй де - някакъв друг спорт няма ли, дето да не натоварва толкова зверски?

И какво е "кардио"? И "корстренажор"?
Аватар
Глас в пустиня

Re: Цяла седмица изкарах

Мнение от Глас в пустиня »

Звеневия написа:
bead_ написа:
Звеневия написа:
bead_ написа:надяваш се да е 200 евро, а?:rotfl24:
тЦЪ, надявах се да е гратис първия месец, един вид "драй-втест" :rotfl24:
гратис са само тъщите. ма на тебе ли точно да ти обяснявам:rotfl24:
Изображение
Тва нямаш ли го по-голямо? Щото нещо номере не се вижда добре.:shy:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

БоЕВ написа: Тва нямаш ли го по-голямо? Щото нещо номере не се вижда добре.:shy:
За неразбралите:
Вася - 3-75-61 :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа: За неразбралите:
Вася - 3-75-61 :grin:
Класика!!! Письмо: В деревню, дедушке :rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Ама за какво ти е целия тоя зор?

Три! Егати! Вчера поне бяхме само двама...:evil:

Кардио идва от упражнения за сърдечния мускул (тичане, плуване, колоездене, скачане на въже и мн. други). Всъщност не само на него, разбира се, сърдечния мускул е един от най-малко нуждаещите се от упражнения. :grin: Наред с масетерите (дъвкателните мускули). :grin: Кардиото е неизменна част от една добре планирана и поддържана система за контрол на теглото, нивото на мазнините и прочее. А и ако няма кардио може човек да има мускули на бик, но няма да има кой да ги види, защото ще са без релеф от повърхностните мазнини.

Кростренажор е това:

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Ама за какво ти е целия тоя зор?

Три! Егати! Вчера поне бяхме само двама...:evil:
Три какво?

Все по-неприятен започва да изглежда тоя фитнес. А колко скучеееен...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Три какво?

Грации, как какво?

Сега, за да ти/ви продължа содомитния уклон от другата тема трябва ли да ти спомена какво казала кучето преди да си оближе аналното отвърстие? :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа:Три какво?

Грации, как какво?

Сега, за да ти/ви продължа содомитния уклон от другата тема трябва ли да ти спомена какво казала кучето преди да си оближе аналното отвърстие? :cool:
:shocked::shocked::shocked:!!!
Изтървал си рицарското възпитание във фитнеса тази сутрин :blum::-)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Звеневия написа:
bead_ написа:
Звеневия написа:
bead_ написа:надяваш се да е 200 евро, а?:rotfl24:
тЦЪ, надявах се да е гратис първия месец, един вид "драй-втест" :rotfl24:
гратис са само тъщите. ма на тебе ли точно да ти обяснявам:rotfl24:
Изображение
още едно доказателство, че безплатните неща - кучета ги яли!
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа::shocked::shocked::shocked:!!!
Не, смея да твърдя, че не съм. Вероятно сте пропуснала вчерашния епизод с Лейди Бийд, Елби и моя милост, Лейди Почти от рода на Безобидните. Което е напълно нормално, но пречи на комуникацията в онзи контекст, вината разбира се, остава моя, за насочването му натам без основателна причина за това.

Колкото до финеса и фитнеса, понякога цинизма (киник-куче нова връзка :grin:) е по-възпитан от красивите думи. Но не това е случая, просто го споменавам и аз не знам точно защо. Сличаят е, че ми се видя подходяща кукичката за конете и немския им. А, да - и основния извод от пикантната история за Бау-Бау, а именно, че красотата е в очите (или езика, простете невъзпитаното ми напомняне за копрофагията на канис фамилиарис) на гледащия (ближещия). :cool:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа:
Не, смея да твърдя, че не съм. Вероятно сте пропуснала вчерашния епизод с Лейди Бийд, Елби и моя милост, Лейди Почти от рода на Безобидните. Което е напълно нормално, но пречи на комуникацията в онзи контекст, вината разбира се, остава моя, за насочването му натам без основателна причина за това.

Колкото до финеса и фитнеса, понякога цинизма (киник-куче нова връзка :grin:) е по-възпитан от красивите думи. Но не това е случая, просто го споменавам и аз не знам точно защо. Сличаят е, че ми се видя подходяща кукичката за конете и немския им. А, да - и основния извод от пикантната история за Бау-Бау, а именно, че красотата е в очите (или езика, простете невъзпитаното ми напомняне за копрофагията на канис фамилиарис) на гледащия (ближещия). :cool:
боже!!! как го спретна това, тотално ми се оплете мозъка или е по-точно да кажа - изглади :eek:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
pocti_bezobidna написа::shocked::shocked::shocked:!!!

ДобрО де, шегувах се за възпитанието (али сложих иконка, да?) Све си е нОрмално....:lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа: Не, смея да твърдя, че не съм. Вероятно сте пропуснала вчерашния епизод с Лейди Бийд, Елби и моя милост, Лейди Почти от рода на Безобидните. Което е напълно нормално, но пречи на комуникацията в онзи контекст, вината разбира се, остава моя, за насочването му натам без основателна причина за това.
Ти да не би да си изкарал някоя и друга стотачка без знанието на жена ти???
Защото, като гледам как два дни тука се раздаваш да черпиш/самоглобяваш наред с всички дами в клуба...:grin:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:боже!!! как го спретна това, тотално ми се оплете мозъка или е по-точно да кажа - изглади :eek:
Дървен философ 6-ти разряд! :grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:ДобрО де, шегувах се за възпитанието (али сложих иконка, да?) Све си е нОрмално....:lol:
Keine Probleme :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Ти да не би да си изкарал някоя и друга стотачка без знанието на жена ти???
Защото, като гледам как два дни тука се раздаваш да черпиш/самоглобяваш наред с всички дами в клуба...:grin:
Чакай, че ме хвърли в дълбок потрес и френетичен размисъл и се чета и препрочитам отново и отново, щото, драги, и жена ми чете тук, нищо, че не пише. :grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:
сър Айвънхоу написа:Ти да не би да си изкарал някоя и друга стотачка без знанието на жена ти???
Чакай, че ме хвърли в дълбок потрес и френетичен размисъл и се чета и препрочитам отново и отново, щото, драги, и жена ми чете тук, нищо, че не пише. :grin:
:shy: Оппаааа... в едната тема май скарах едно варненско семейство... тука май едно софийско напът... егати деня сплетнически заформих...:shy:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа:

каза ти истината човека в очите, ти сега на невинен се правиш :grin:

да налея и аз малко масло :blum:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
annonymus

Мнение от annonymus »

latrevw написа:
Remmivs написа:

боже!!! как го спретна това, тотално ми се оплете мозъка или е по-точно да кажа - изглади :eek:
Нали?
аз го прочетох веднъж-дваж, нищо не сФанах и така...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Нали?
Ти затова ли предложи да пушим лулата на мира така бързо, м? :blum:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа:
ти като си отвориш устата и всички лягаме бързо-бързо, то може ли да издържи човек (или да устои) :grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа: ти като си отвориш устата и всички лягаме бързо-бързо, то може ли да издържи човек (или да устои) :grin:
Туй направо като в оня виц: Ей, Иванчо, веднага ме нави :rotfl24:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

latrevw написа:
Remmivs написа:
ти като си отвориш устата и всички лягаме бързо-бързо, то може ли да издържи човек (или да устои) :grin:
Тц, тц, тц.....
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:каза ти истината човека в очите, ти сега на невинен се правиш :grin:

да налея и аз малко масло :blum:
Днес сте особено лъчезарна и убийствено ефективна, Лейди Латрев! Като една съща валкирия! Може би дори като самата Фрея! Уповавам се само на надеждата, че паднал достойно в лютата битка, душата ми ще бъде отнесана във Валхала. Може би дори вероятно от Вас. Макар, че в този случай може да е направо в Сесрюмнир. :cool:
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:
Че аз съм си миролюбива по душа :-)
Такива завързани спорове не обичам он-лайн да водя - много е бавно. Докато се рабзере кой какво имар НА В предвид... Друго си е на маса:grin:

Обаче все пак фитнеса си е самоиздевателство. Пък!:grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

Wishes написа:
latrevw написа:
Remmivs написа:
Тц, тц, тц.....
Ами упражнявай се де.
С труд и постоянство и ти ще можеш като него!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

pocti_bezobidna написа:Обаче все пак фитнеса си е самоиздевателство. Пък!:grin:
Жена :blum: :flower:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: Днес сте особено лъчезарна и убийствено ефективна, Лейди Латрев! Като една съща валкирия! Може би дори като самата Фрея! Уповавам се само на надеждата, че паднал достойно в лютата битка, душата ми ще бъде отнесана във Валхала. Може би дори вероятно от Вас. Макар, че в този случай може да е направо в Сесрюмнир. :cool:
стига де, нави ма, дет вика Чавето

:lol::lol::lol:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

pocti_bezobidna написа:
Ами упражнявай се де.
С труд и постоянство и ти ще можеш като него!
Имам си аз други дарби :grin:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
АВе
Обратна връзка:

Ъхъм!

Мнение от АВе »

"И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! "

Т.нар. "мускулна радост".

Много е готино. Завиждам ти!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Хехехе, друже!

Знаеш ли какъв майтап се върти из фитнеса. За мускулите наречени еректори. Както казва един зевзек оттам - Ей, това еректорите са голяма работа бе! Откъде започват и къде свършват...

PS
За любознателните ина връзкъ на Инглиш - Erector Spinae
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!

Ей! Внимавайте! Песента на железата ще дойде да е като песента на сирените! Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...:shocked::blink::shocked:

Добро утро и от мен, банда!
Блазе ти :-)!

Наистина води до пристрастяване. Допреди 4 години ходех на фитнес - след дерзаенето по уредите и курсовете сядахме по масажните столове и накрая - в сауната. Комплексът беше на последния етаж на един шопинг мол, а най-долу най-долу имаше огромен супермаркет, където после слизахме добре огладнели и си купувахме всякаква морска храна. После на връщане с колелата трябваше да катерим едни баири... :-)

Откак спрях да спортувам почнаха болежките... :crying:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Remmivs написа:с фитнес сутрин - преди работа. И се чувствам прекрасно! Иде ми да нося планини! Егати! Ще излезе, че съм си сбъркал амплоато и вместо интелектуален многобоец е трябвало да стана просто един обикновен щангист!

Ей! Внимавайте! Песента на железата ще дойде да е като песента на сирените! Вече четох някъде, че фитнеса водел до пристрастяване...:shocked::blink::shocked:

Добро утро и от мен, банда!
ще те познаем ли след толкова фитнес :blum:
Публикувай отговор