Елате вие, за другото не бери грижа :)Remmivs написа:ВА
Я вижте там набирете някое заведение, че другата седмица сме при вас.
Още емотикони
- сър Айвънхоу
Поне на половина съм скорпи... Що питаш???Semiramis написа:
да обясня ли и защо в случая
ти скорпион ли беше? хм...
П.П. И, да!, обасни ми защо? Днес съм особено тъп и не вдявам!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
по две причинисър Айвънхоу написа:Поне на половина съм скорпи... Що питаш???Semiramis написа:
да обясня ли и защо в случая
ти скорпион ли беше? хм...
П.П. И, да!, обасни ми защо? Днес съм особено тъп и не вдявам!
за двете успоредни линии, по които писахте.
по 1: по онова за кредитната карта съм Жена
по 2: за У. - също
по 3: скорпионите са похотливи...много ги разбират комбинациите, но са и потайни и усещат конспирации веднага, по-добре да замълчи човек=жена
я, те повече станаха причините
но понеже сте Рицаръ ще спра до тук
уморена съм, петък ми е и ми се пие нещо - това за оправдание на разхвърлената мисъл
ей, такива жени харесвамSemiramis написа:в контерста на вчерашното ти "няма проблеми"latrevw написа:и на мен ми се пие, ама т.2 как да я разбирамSemiramis написа: за двете успоредни линии, по които писахте.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
До С: Няма защо да се крием повечеlatrevw написа:ей, такива жени харесвамSemiramis написа:в контерста на вчерашното ти "няма проблеми"latrevw написа:и на мен ми се пие, ама т.2 как да я разбирамSemiramis написа: за двете успоредни линии, по които писахте.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
няма!Wishes написа:До С: Няма защо да се крием повечеlatrevw написа:ей, такива жени харесвамSemiramis написа:в контерста на вчерашното ти "няма проблеми"latrevw написа:и на мен ми се пие, ама т.2 как да я разбирамSemiramis написа: за двете успоредни линии, по които писахте.
тръгвай към Речната Администрация веднага, че съм тръгнала на кафе с приятелки уж
среща на Петолъчката
Бе да питам, понеже за кодове си говорите, морските ползват ли онзи смях на овенните - Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot?Wishes написа:Ти не си наясно сега с кодовете4avdar4e написа:Оная в Сливен, ли?Semiramis написа: среща на Петолъчката
Забравих да напиша! До: Wiskey India Sierra Hotel Echo Sierra (знам, че сте в хотел Ехо пиете индийско уиски и сте с един форд сиера видя ли сега
Remmivs написа:Бе да питам, понеже за кодове си говорите, морските ползват ли онзи смях на овенните - Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot?Wishes написа:Ти не си наясно сега с кодовете4avdar4e написа:Оная в Сливен, ли?Semiramis написа: среща на Петолъчката
Забравих да напиша! До: Wiskey India Sierra Hotel Echo Sierra (знам, че сте в хотел Ехо пиете индийско уиски и сте с един форд сиера видя ли сега)
- сър Айвънхоу
Супер анализ! Шапка свалям!Semiramis написа:
по две причини
по 3: скорпионите са похотливи...много ги разбират комбинациите, но са и потайни и усещат конспирации веднага, по-добре да замълчи човек=жена
но понеже сте Рицаръ ще спра до туки разчитам да ми простите
уморена съм, петък ми е и ми се пие нещо - това за оправдание на разхвърлената мисъл
П.П. Простено да Ви е, мадам! Днес съм и великодушен...
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Супер анализ! Шапка свалям!Semiramis написа:
по две причини
но понеже сте Рицаръ ще спра до туки разчитам да ми простите
- сър Айвънхоу
Semiramis написа:
Супер анализ! Шапка свалям!
Охххх, егати осмукването!
Bella Ciao
Bella Ciao
Ползват се, да, те при военните са дошли от търговското мореплаванеRemmivs написа: Бе да питам, понеже за кодове си говорите, морските ползват ли онзи смях на овенните - Alpha, Bravo, Charlie, Delta, Echo, Foxtrot?
Забравих да напиша! До: Wiskey India Sierra Hotel Echo Sierra (знам, че сте в хотел Ехо пиете индийско уиски и сте с един форд сиера видя ли сега)
Щото не са се разбирали добре навремето и са губели пари от грешките
А така всичко е ясно с кодовете
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Oscar KiloWishes написа:Ползват се, да, те при военните са дошли от търговското мореплаване
Щото не са се разбирали добре навремето и са губели пари от грешките
А така всичко е ясно с кодовете
То не съм си и мислел, че са го измислили военните.
А целта е ясна, еле пък за финикийските знаци и техните оператори.
-
zvezdichka