Понеже...
Понеже...
като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
Re: Понеже...
Пускай, бе, стига да не ми искаш номера на банковата сметка в швейцарската банка ..ppi написа:като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
4avdar4e написа:Пускай, бе, стига да не ми искаш номера на банковата сметка в швейцарската банка ..ppi написа:като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
не, аз ще ти дам моята с точни указания колко да превеждаш:-)
Бе тя е друг тип преводач бе!ppi написа:не, аз ще ти дам моята с точни указания колко да превеждаш:-)
Иначе, аз не любя да попълвам такива анкети, по принцип не любя анкетите. Но обещавам поне да я прочета. И един въпрос. Тя само за женени ли е или и за омъжени?
за партнъориRemmivs написа:Бе тя е друг тип преводач бе!ppi написа:не, аз ще ти дам моята с точни указания колко да превеждаш:-)
Иначе, аз не любя да попълвам такива анкети, по принцип не любя анкетите. Но обещавам поне да я прочета. И един въпрос. Тя само за женени ли е или и за омъжени?
- сър Айвънхоу
А ние, разбракуваните, да пишем ли, или не ни броиш?ppi написа:като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Уф! Това сега анкета ли ще е или конфешън, че както е тръгнало напоследък...ppi написа:за партнъорибрачни и безбрачни
сър Айвънхоу написа:А ние, разбракуваните, да пишем ли, или не ни броиш?ppi написа:като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
Че ний сме най-читавите
Накрая ще има - я дай 200? в тая сметка, че иначе инфото отива при отсрещната половинка.Remmivs написа:Уф! Това сега анкета ли ще е или конфешън, че както е тръгнало напоследък...ppi написа:за партнъорибрачни и безбрачни
- сър Айвънхоу
ppi написа:
Че ний сме най-читавите
Bella Ciao
Bella Ciao
хехехехеinj написа:Накрая ще има - я дай 200? в тая сметка, че иначе инфото отива при отсрещната половинка.
ще питам татко дали имам друг брат:blum:сър Айвънхоу написа:ppi написа:
Че ний сме най-читавитеНаздраве, побратиме/посестриме! (:shy: извниявам се, ама не знам от кой "лагер" си)...
жена съм
ppi написа:като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
кажи какви отговори ти трябват и ще ги имаш
каквото кажеш това мислим
иначе сме 100% съвършени, знаеш
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали? Виж аз, като не съм си плАтила (ам то и никой не ми поиска пари:blum::winkw:) как ми изтипосаха мръсното бельо някои другари и другарки. Добре, че мъж ми беше на спИвката, та му е известно кви съм ги творилаinj написа:Накрая ще има - я дай 200? в тая сметка, че иначе инфото отива при отсрещната половинка.Remmivs написа:Уф! Това сега анкета ли ще е или конфешън, че както е тръгнало напоследък...ppi написа:за партнъорибрачни и безбрачни
(ДУшинката ми златна...колко много си го обичам)
Абе, вие тук цял ден пак ли само за пари и за.....
Разбрах, че калиосто ни напуска до на есен, сега да не настане някакъв хаУс с касата?:blink::?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аааа, не, и за сръбска музика си говорихмеfrisky lioness написа: Абе, вие тук цял ден пак ли само за пари и за.....си говорите, а?
Къде бе?4avdar4e написа:Аааа, не, и за сръбска музика си говорихмеfrisky lioness написа: Абе, вие тук цял ден пак ли само за пари и за.....си говорите, а?
:rotfl24:
Panta rhei...
Абе, никъде, просто се присетих за една логическа редичка, описваща човешките отношения: бой, сръбска музика и ...Мнемозина написа: Къде бе?
Та и при нас така: пари, .... и ??? сръбска музика
Сръбската музика винаги е накрая на списъка, моля, моля. Може би защото присъства винаги и е всъщност фон. 1, 2 и сръбска музика.4avdar4e написа:Абе, никъде, просто се присетих за една логическа редичка, описваща човешките отношения: бой, сръбска музика и ...
Аааа, това ли било?4avdar4e написа:Абе, никъде, просто се присетих за една логическа редичка, описваща човешките отношения: бой, сръбска музика и ...Мнемозина написа: Къде бе?
Защото мен от снощи ми напира да ви пусна един линк, обаче трябва да изгоните децата от стаята.
Panta rhei...
- snowprincess
сега е времето да пускашМнемозина написа:Аааа, това ли било?4avdar4e написа:Абе, никъде, просто се присетих за една логическа редичка, описваща човешките отношения: бой, сръбска музика и ...Мнемозина написа: Къде бе?
Защото мен от снощи ми напира да ви пусна един линк, обаче трябва да изгоните децата от стаята.
- сър Айвънхоу
Мммм, така ли??? Значи не само си свободна, а и умна?! Това ми харесва...ppi написа: ще питам татко дали имам друг брат:blum:
жена съм
Bella Ciao
Bella Ciao
- Stranniche
- Обратна връзка:
Какво домашно? Аз мога ли да ти задам този въпрос най-напред?ppi написа:като гледам повечето сте семейно тук имате ли нещо против да ви пусна един въпросник в понеделник? Щото трябва да си напиша домашното:-)
ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Мммм, така ли??? Значи не само си свободна, а и умна?! Това ми харесва...ppi написа: ще питам татко дали имам друг брат:blum:
жена съм
- сър Айвънхоу
Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
- сър Айвънхоу
Ти май не ме четеш, както трябва...ppi написа:А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
П.П. Нали съм измислен герой, бре! Значи не съм човек!!
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Ти май не ме четеш, както трябва...ppi написа:А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
На мен ли ми се струва или е така, май днес си "неразбран" и "нечетен":blum:
пп нали има "неживи" и "неумрели", за туй и "нечовек":winkw:
не се сърди много
- сър Айвънхоу
Явно днес (то от вчера така) съм неразбран и нечетен... Има и такива дни...ppi написа:сър Айвънхоу написа:Ти май не ме четеш, както трябва...ppi написа:А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
не се сърди много
П.П. Кой с сърди?? Нали лаф да става!
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Явно днес (то от вчера така) съм неразбран и нечетен... Има и такива дни...ppi написа:сър Айвънхоу написа:Ти май не ме четеш, както трябва...ppi написа:А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
не се сърди много
Ми да те черпя, че да отциклиш
- сър Айвънхоу
Мерси! Наздраве!ppi написа:сър Айвънхоу написа:Явно днес (то от вчера така) съм неразбран и нечетен... Има и такива дни...ppi написа:сър Айвънхоу написа:Ти май не ме четеш, както трябва...ppi написа:А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
не се сърди много
Ми да те черпя, че да отциклиш
Айде сега и по една от мен!
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:Мерси! Наздраве!ppi написа:сър Айвънхоу написа:Явно днес (то от вчера така) съм неразбран и нечетен... Има и такива дни...ppi написа:сър Айвънхоу написа:Ти май не ме четеш, както трябва...ppi написа:А ти си нечовек може бисър Айвънхоу написа:Аз съм разбран... щях да кажа "човек"...ppi написа:Може и да се разберем:rotfl24:сър Айвънхоу написа:Аз, понеже не съм човек, не се плаша...ppi написа: ми кво да направя като умността плаши хората:rotfl24:
не се сърди много
Ми да те черпя, че да отциклиш![]()
Айде сега и по една от мен!
- сър Айвънхоу
1. Какво да почвамесър Айвънхоу написа:Давай да почваме не чистоppi написа:
2. Не разбрах на мръсно или на чисто:winkw:
3. Тия правоъгълници не ти ли харесват
- сър Айвънхоу
Абе, кой ти гелда в тая жега???ppi написа:1. Какво да почвамесър Айвънхоу написа:Давай да почваме не чистоppi написа:
Карай нататък и не се занимавай с глупости и подробности.
Bella Ciao
Bella Ciao
ОК, тръгвамсър Айвънхоу написа:Абе, кой ти гелда в тая жега???ppi написа:1. Какво да почвамесър Айвънхоу написа:Давай да почваме не чистоppi написа:
- сър Айвънхоу
Альооо на къде?? Я чакай малко, че съм по-трудно подвиженppi написа:ОК, тръгвамсър Айвънхоу написа:Абе, кой ти гелда в тая жега???ppi написа:1. Какво да почвамесър Айвънхоу написа:Давай да почваме не чистоppi написа:
Bella Ciao
Bella Ciao