ЗВЕЗДИЧКА
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ЗВЕЗДИЧКА
е изгряла точно днес на (фаталния за някои хора) 13-ти:-)
Добре си ни дошла, звездичке и много весели моменти с компанията ти пожелавам:-):winkw:
Добре си ни дошла, звездичке и много весели моменти с компанията ти пожелавам:-):winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Както е казал един мъдър философ "Колкото повече-толкова повече"Мнемозина написа:Варненската... как да се изразя... група нараства застрашително.
Добре дошла и от мен!
Привет и от мен!
Дребен, черен и роден на село
http://marfieta.files.wordpress.com/200 ... 8_orig.jpg
http://marfieta.files.wordpress.com/200 ... 8_orig.jpg
- snowprincess
Re: ЗВЕЗДИЧКА
здрасти, звездичке, добре си дошла и дано да ти хареса тукfrisky lioness написа:е изгряла точно днес на (фаталния за някои хора) 13-ти:-)
- сър Айвънхоу
-
zvezdichka
- snowprincess
- Глас в пустиня
И аз ще ходя по нудистки плажове, кво. На Русе кой ще вдига рейтингаsnowprincess написа:ти затова ли се уплаши (от вдигнати рейтинги) и реши да заобиколиш отдалеч варна:lol:vyara написа:Ти пък публикувай снимки от нудисткия и ще ви се вдигне рейтингаКент написа: да ама шопиянци се събират на свирки
пък варненци ...не:roll:
- snowprincess
хахахаvyara написа:И аз ще ходя по нудистки плажове, кво. На Русе кой ще вдига рейтингаsnowprincess написа:ти затова ли се уплаши (от вдигнати рейтинги) и реши да заобиколиш отдалеч варна:lol:vyara написа:Ти пък публикувай снимки от нудисткия и ще ви се вдигне рейтингаКент написа: да ама шопиянци се събират на свирки
ако идваш към варна, дрънни един телефон, ще се радвам да се видим
Ок, имам телефона на Латрево, ще се намерим...snowprincess написа:хахахаvyara написа:И аз ще ходя по нудистки плажове, кво. На Русе кой ще вдига рейтингаsnowprincess написа:ти затова ли се уплаши (от вдигнати рейтинги) и реши да заобиколиш отдалеч варна:lol:vyara написа:Ти пък публикувай снимки от нудисткия и ще ви се вдигне рейтингаКент написа: да ама шопиянци се събират на свирки
ако идваш към варна, дрънни един телефон, ще се радвам да се видим
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
-
zvezdichka
-
zvezdichka
- сър Айвънхоу
Много хубаво се усмихваш... Ако пък и така хубаво пишеш...zvezdichka написа:БоЕВ написа:Ха добре душла!zvezdichka написа:благодаря за топлото посрещане! пиша го за втори път, а не се виждам във форума:(
Споко, виждаш се,...то такава ярка звезда може ли да не се вижда...
П.П. Закачам се...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
и наметки.