Здравейте, влечуги!
- сър Айвънхоу
Здравейте, влечуги!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Здравейте, влечуги!
"авторката явно е посещавала онсновно български форуми"
просъсках аз
просъсках аз
Бе кво ти пука-тва не е писано за нашия форум.сър Айвънхоу написа:Не се сърдете, просто така ни описва едно ченге-психолог!
Иначе е вярно, че много злоба се излива в нета. Особено в дира. Списвам в двата мед. клуба и, ако знаеш кви простотии се пишат там, ох майкоооо... Без мародер, който да ги трие- просто не става...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
- Глас в пустиня
Ми кво, прав е човека!:roll:
Ей го на, чак нисък не съм, но съм черничък и живея на село, а колко злоба и завист крия в душата си...чак не е истина. Завиждам на Гриин - че не мога да пиша като него, завиждам на Рем - за лекотата с която се изразява, завиждам на оня граф Калиостро - за дългата отпуска и тънкият му усет към кинтите, на Кент, на Мнемо, на Чаве и Звеневи, на....абе на всички завиждам и злобея, ама толкова много злобея, та чак ми иде да ви удавя...в подбрани и изтънчени питиета на голяма софра под дебела сянка.
пп Баси, явно още има хора за които интернет е мръсна дума.
Ей го на, чак нисък не съм, но съм черничък и живея на село, а колко злоба и завист крия в душата си...чак не е истина. Завиждам на Гриин - че не мога да пиша като него, завиждам на Рем - за лекотата с която се изразява, завиждам на оня граф Калиостро - за дългата отпуска и тънкият му усет към кинтите, на Кент, на Мнемо, на Чаве и Звеневи, на....абе на всички завиждам и злобея, ама толкова много злобея, та чак ми иде да ви удавя...в подбрани и изтънчени питиета на голяма софра под дебела сянка.
пп Баси, явно още има хора за които интернет е мръсна дума.
Добра съм, да.snowprincess написа:добра душа си, той тъ мрази, щото си форумен клубар, пък ти - горкичкиятМнемозина написа:Горкичкият!
Като се стигне до черно и бяло и най-вече до черно...
Ей сега ще го поздравя човека с нещо, дето онзи ден ужасно ме разсмя, ама през сълзи направо (не знам дали не бяха горчивички) и дето от тогава се чудя да ви го тресна ли тук или не.
Обаче това тук ми се струва подходящ повод.
Ние наистина си живеем малко извън света, да ви кажа.
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Наистина много злоба има - някои хора не знаят как по друг начин да се "облекчават". Не ми е понятно откъде черпят толкова "вдъхновение", но това си е техен проблем[unknown] написа: Бе кво ти пука-тва не е писано за нашия форум.
Иначе е вярно, че много злоба се излива в нета. Особено в дира. Списвам в двата мед. клуба и, ако знаеш кви простотии се пишат там, ох майкоооо... Без мародер, който да ги трие- просто не става...
Хубавото е, че има и уютни и добронамерени интернет местенца
Последно промяна от Stranniche на 14.07.07, 11:19, променено общо 2 пъти.
То наистина да се смееш ли, да плачеш ли...Мнемозина написа: Ние наистина си живеем малко извън света, да ви кажа.
Ами аз повече се посмях, отколкото плаках, да си призная.vyara написа:То наистина да се смееш ли, да плачеш ли...Мнемозина написа: Ние наистина си живеем малко извън света, да ви кажа.
Смехът е път към оцеляването.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Stranniche
- Обратна връзка:
Смях се, смях се, но сега цял ден ще ми бръмчи тази песен в главата!Мнемозина написа:Ами аз повече се посмях, отколкото плаках, да си призная.vyara написа:То наистина да се смееш ли, да плачеш ли...Мнемозина написа: Ние наистина си живеем малко извън света, да ви кажа.
Смехът е път към оцеляването.
Аааа, не.БоЕВ написа:И на крачка от гюбекЪт!Мнемозина написа: Смехът е път към оцеляването.
Ква е тая ерес бе Мнемо?:shocked:
пп Опитвам се да я изгледам, коментара след малко.
Моят смях е крачка в други посоки.
Ми всякакви неща има под слънцето. Ако не ти го бях показала, щеше да си останеш неосведомен.
Panta rhei...
Наистина много злоба има - някои хора не знаят как по друг начин да се "облекчават". Не ми е понятно откъде черпят толкова "вдъхновение", но това си е техен проблем
.
. Освен тук понякога поглеждам и в един тематичен форум и там също хората са много свестни и чудесни.
[/quote]
има много злоба насякъде около нас
не само в дира
3о4о е оазис
засега
нещо като северно-американската република от средата до края на 18-ти век /тая на Дж.Ф.Купър, де
/
или пиратската република - остров Либерталия
или като града на Слънцето - на Кампанелла Томазо
след 250 лазарника и тук ще изтъпее и иззлобее
сигурно
да му мислят потомците:twisted:
има много злоба насякъде около нас
не само в дира
3о4о е оазис
засега
нещо като северно-американската република от средата до края на 18-ти век /тая на Дж.Ф.Купър, де
или пиратската република - остров Либерталия
или като града на Слънцето - на Кампанелла Томазо
след 250 лазарника и тук ще изтъпее и иззлобее
сигурно
да му мислят потомците:twisted:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
- snowprincess
То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Наистина се чудя дали да се смея защото е смешно и жалко или да плача защото е истина.
Наистина се чудя дали да се смея защото е смешно и жалко или да плача защото е истина.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Статията на ченгето е от по-рано... от "24 часа"...maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Bella Ciao
Bella Ciao
Все тая. Дали от конкретния линк или нещо подобно. Важното е, че влечугите имаме малко повече IQ от пишещите на Марица и малко по-широк мироглед. Ако да сме дребни, черни, космати павиани с комлекс за селска малоценностсър Айвънхоу написа: Статията на ченгето е от по-рано... от "24 часа"...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Едно стихотворение за мълчанието:maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Златотърсачески валс
Отдавна големи сме станали
и момчешки игри не играем,
и да ходим сме вече престанали
за богатства на остров незнаен;
ни във студ, ни във палещо лято,
ни със катер… там нейде си, значи.
Но понеже, мълчиш ли, е злато,
ние също сме златотърсачи.
Замълчи и богат ще си ти!
Замълчи, замълчи, замълчи!
И очите си свели безлично,
разум, чувства приели за басни,
колко пъти мълчахме различно,
но мълчахме на всичко съгласни.
Де сте днеска, витии, печалници?
Отшумяло, изчезнало ято…
А мълчалите - те са началници.
Защото, мълчиш ли, е злато.
Замълчи и напред ще си ти!
И когато сме с първите вече
ни обзема за глас суета.
Но под всичките бисерни речи
се просмуква петно-немота.
Нека други крещят в отчаяние,
от обида, от болка, когато
ние знаем - добре е с мълчание.
Защото, мълчиш ли, е злато!
Колко просто - богат ще си ти!
Колко просто - напред ще си ти!
Колко просто - палач ще си ти!

Александър Галич4avdar4e написа: Док, чие е стихотворението?
Хареса ти, нали?
В оригинал:
СТАРАТЕЛЬСКИЙ ВАЛЬСОК
Мы давно называемся взрослыми
И не платим мальчишеству дань,
И за кладом на сказочном острове
Не стремимся мы в дальнюю даль,
Ни в пустыню, ни к полюсу холода,
Ни на катере... к этакой матери.
Но поскольку молчание - золото,
То и мы, безусловно, старатели.
Промолчи - попадешь в богачи!
Промолчи, промолчи, промолчи!
И не веря ни сердцу, ни разуму,
Для надёжности спрятав глаза,
Сколько раз мы молчали по-разному,
Но не "против", конечно, а "за"!
Где теперь крикуны и печальники?
Отшумели и сгинули смолоду...
А молчальники вышли в начальники,
Потому что молчание - золото.
Промолчи - попадешь в первачи!
И теперь, когда стали мы первыми,
Нас заела речей маета,
Но под всеми словесными перлами
Проступает пятном немота.
Пусть другие кричат от отчаянья,
От обиды, от боли, от голода!
Мы - то знаем - доходней молчание,
Потому что молчание - золото!
Вот как просто попасть в богачи,
Вот как просто попасть в первачи,
Вот как просто попасть в палачи:

В същият сайт са и другите му стихотворения4avdar4e написа:

- Глас в пустиня
Това не е истина - нали! Кажи, че не е!:shocked:maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
- сър Айвънхоу
За съжаление е истинаБоЕВ написа:Това не е истина - нали! Кажи, че не е!:shocked:maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Bella Ciao
Bella Ciao
6-то....дори и 7-то ми чувство подсказва, че това е просто пиар някакъв. Или параноя.сър Айвънхоу написа:За съжаление е истинаБоЕВ написа:Това не е истина - нали! Кажи, че не е!:shocked:maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Не вярвам да има нещо вярно в цялото това безкрайно писание, което разбира се не изчетох до края.
- сър Айвънхоу
Мдаааам... Това е момче, което все още не е разбрало, че идеалите са хубаво нещо, но не се защитават по идеален начин. Все още е заблудено и мисли, че може да промени света с вълшебна пръчка (поне така предполагам).esti написа: 6-то....дори и 7-то ми чувство подсказва, че това е просто пиар някакъв. Или параноя.
Не вярвам да има нещо вярно в цялото това безкрайно писание, което разбира се не изчетох до края.
А, инак,... ще свържа тази тема с една друга... Един от "водачите" (смятай подстрекателите) на глупавата (и незаконна) проява е "великият" Щурец, бат' ви Кирчо, наречен Маричков... (гнусното педале)...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Да! Кофти.сър Айвънхоу написа:За съжаление е истинаБоЕВ написа:Това не е истина - нали! Кажи, че не е!:shocked:maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Всичко е металокерамика, не се ли вижда...esti написа:Не бе, доказваш, че дори и шебек да станеш пак ще си поддържаш здрави и бели зъбките.[unknown] написа:
Това е последната ми снимка. Тъкмо си бях изял банана и доволно съм се ухилил.
Последно промяна от Ън на 15.07.07, 14:09, променено общо 1 път.