Здравейте, влечуги!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

esti написа:
сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
maggot написа:То може би всичко започва от случай като ТОЗИ
Това не е истина - нали! Кажи, че не е!:shocked:
За съжаление е истина :(
6-то....дори и 7-то ми чувство подсказва, че това е просто пиар някакъв. Или параноя.
Не вярвам да има нещо вярно в цялото това безкрайно писание, което разбира се не изчетох до края.
Напротив! Следя протестите отблизо. Страницата в хит бг приканваща към протест, и указваща час и място, беше спряна още след проявата на орлов мост. След това призива беше качен на друго място, а блогъри и ентусиасти го разпространяваха из нета. Не се изненадвам, че след като не могат да му дръпнат шалтера са прибегнали към директни заплахи, още повече, че човека пише под истинското си име, а не под псевдоним(което е трудно доказуемо, сиреч, че точно този човек пише с точно този ник). Шокиращото е, че точно в тези призиви не се споменава нищо за анархия и безредици, само сухи указания...апел...даже във второто издание бяха качени снимки от протеста, как полицията дружно, по двама-трима и повече арестуват...деца, младежи на по17-18години, как "мъжки" им извиват ръцете и ги влачат към патрулките...интересно, защо не видях подобни "безкомпромисни" и "мъжки" действия на поредиците от бакшишпротести :roll: , но нейсе, когато репресивните органи са безсилни правят глупости, един младеж показваше акт, направен му от полицай, че не се е подчинил на полицейско разпореждане - да се отмести от тротоара...:grin:

Отврат, пълна отврат!
esti

Мнение от esti »

[unknown] написа:
esti написа: Айдееее, проговори бизнесмена в теб - искаш сега да кажеш, естествените зъби никога не могат да бъдат хубави, затова да търчим при теб да си слагаме металокерамика.:blum::blum::blum:
Хубави са, ама аз ще ги направя по- хубави. Насам народеееееее.... :lol:
Виж, виж маймуняка, не ти ли изглежда все едно вика "...народееее":grin:
Знаех си аз, че е рекламно лице.:lol:
Добре, че не си гинеколог.:shy::blum:
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
БоЕВ написа:
пп Свеж аватар, на мене прилича.:lol:

Това е последната ми снимка. Тъкмо си бях изял банана и доволно съм се ухилил. :grin:
Ланс Линг - злият разбойник.:lol:
esti

Мнение от esti »

БоЕВ написа: Отврат, пълна отврат!
За това няма две мения, отврат си е!
На мен просто ми се стори абсурдно "разследващите" да си губят времето с дребни риби, при положение, че големите винаги си постигат това, което са си наумили и, което е в техен интерес, ако ще и разни протестиращи да се обръщат с хастара навън от негодувание и справедлив гняв.
Нещо не се сещам за случай в който някой е чул "глас народен" и се е съобразил с него.
Все още материалните интереси в България стоят над закона. За съжаление.

Но щом ти си запознат в детайли и казваш, че е напълно възможно да му досаждат на човека - вярвам ти.
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:
[unknown] написа:
Това е последната ми снимка. Тъкмо си бях изял банана и доволно съм се ухилил. :grin:
Не бе, доказваш, че дори и шебек да станеш пак ще си поддържаш здрави и бели зъбките.:blum:
Цъ, така като гледам ми прилича, като да прави доволно оригами.:grin::winkw::blum:

"Добър апетит!" - реплика на мазен индиец, създал шедьовър в правенето на оригами, след като се е справил с поднос пълен с печени хлебарки, от филма "Индиана Джоунс и храма на обречените".:lol:
Аватар
Глас в пустиня

esti написа: Все още материалните интереси в България стоят над закона.
Закона и силовите ведомства защитават материалните интереси на групичка от хора.:cool:
Да оставим арестите и "затъмнението" около екопротестите, нека погледнем другите факти - фоторепортер бит от полицаи охраняващи мутрата маджо, не къде да е, а в двора на съдебната палата. Протестиращ бит от полицаи на митинг в СТ. Загора, ако се вярва на слуховете, то в централата има интерес не кой да е, а точно Р. Овч. Компромат тиражиран от МъВъРъ срещу доктора организирал протестите в Пирогов, компромат който по всички правила не би трябвало да съществу...

Та така, страшно става когато на власт е БКП...пардон, БСП и полицията започне да действа като милиция.

В момента по презумпция всички ние, редовите граждани, така нареченият електорат сме престъпници...ако твърдим обратното, то трябва да го докажем. И точно за това ще бъдем следени и заплашвани, защото ако се усетим, ако се ОРГАНИЗИРАМЕ...току виж сме развалили рахатлъка на групичката.
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Ей, ся шъ си вържа ..финтифлюшка.:lol::grin: Много важно. Като гледам, много са му повярвали. Почти всичките ми познати пишат "някъде" по форумите. Е, кого ще изненада.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Niya написа:Ей, ся шъ си вържа ..финтифлюшка.:lol::grin: Много важно. Като гледам, много са му повярвали. Почти всичките ми познати пишат "някъде" по форумите. Е, кого ще изненада.:lol:
Ъ!:blink::roll:

Редактирам!
Сори Ния, трябвашеми малко време и да се върна на първия пост, за да се сетя за какво всъщност беше пусната темата.:lol::rotfl24: Ма мноу съм завеян начи!:lol:
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

БоЕВ написа:
Niya написа:Ей, ся шъ си вържа ..финтифлюшка.:lol::grin: Много важно. Като гледам, много са му повярвали. Почти всичките ми познати пишат "някъде" по форумите. Е, кого ще изненада.:lol:
Ъ!:blink::roll:

Редактирам!
Сори Ния, трябвашеми малко време и да се върна на първия пост, за да се сетя за какво всъщност беше пусната темата.:lol::rotfl24: Ма мноу съм завеян начи!:lol:
Сега аз ще кажа: Ъ?:shocked:Щот /тюх, да му се не види/ не можах да прочета оригинала и изпуснах "здравото ръкостискане":lol:.
И, аз съм виновна, като не говоря по-под темата, ами директно...на дървото.:grin:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

esti написа: Виж, виж маймуняка, не ти ли изглежда все едно вика "...народееее":grin:
Знаех си аз, че е рекламно лице.:lol:
Добре, че не си гинеколог.:shy::blum:
БоЕВ написа:
Ланс Линг - злият разбойник.:lol:
Зъл, зъл, та...ЗъЛболекар... Изображение

:grin:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

[unknown] написа:
Зъл, зъл, та...ЗъЛболекар...

Е, не! Това е като видение от нощните ми кошмари.:lol:
Аватар
witny

Мнение от witny »

БоЕВ написа:
[unknown] написа:

Въх...в момента и моето:mad::mad::mad::mad:

Но иначе по темата...не ми е странно че ГДБОП се занимава с блогъри...по нет пространството . Това не е и първия такъв случай, НО...твърдо заставам срещу потисниците на свободата на словото. Айде бе ...ще ми взимат думата... :drink: :drink: :drink: :drink: ...има си Конституция и членове в нея, които ме защитава / или поне така се заблуждавам/:cool::cool::cool:
УСМИВКА:)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

witny написа: / или поне така се заблуждавам/:cool::cool::cool:
Поне така се заблуждаваш... :lol: :lol: :lol:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

[unknown] написа:
Зъл, зъл, та...ЗъЛболекар... Изображение

Аз пък си имам човече, тип значка, едно мииило червено същество с въртящи се очички и надпис: I LOVE MY DENTIST
Чудя се дали да го нося?!? :blum: :grin:
Аватар
Глас в пустиня

witny написа:
БоЕВ написа:
[unknown] написа:

Въх...в момента и моето:mad::mad::mad::mad:
Не, не, шегувкам си се аз с незнайния. Мноо се обичаме с личната ми зъболекарка, виждамесе веднъж, дваж на година, зъбен камък, профилактика, едно друго...:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Niya написа:
Аз пък си имам човече, тип значка, едно мииило червено същество с въртящи се очички и надпис: I LOVE MY DENTIST
Чудя се дали да го нося?!? :blum: :grin:
Достатъчно е, че го носиш в сърцето си!:winkw:
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Разкрити сме ........ :nananaaa: :nananaaa: :nananaaa: :dance3:
annonymus

Аз не съм влечуго!

Мнение от annonymus »

А обикновен психопат!
Спотайвам се в мрежата и :maggot: :guns:
Публикувай отговор