2. Смях
3. Общи емоции /радост + плач + разправии/
Има ли друго?
П.П. Това е кратък конспект, за подробности - утре при професорите
търпение и доверие4avdar4e написа:1. Секс
2. Смях
Има ли друго?
Имало едно време един остров, на който живеели всички чувства - Щастието, Тъгата, Познанието, Суетата и всичики други, включително и ЛЮБОВТА.
Един ден на чувствата било съобщено, че островът ще потъне, затова всички приготвили лодките си и отплували. Единствено ЛЮБОВТА упорствала да остане до последния момент. Когато островът бил почти потънал, ЛЮБОВТА решила да помоли за помощ!
Богатството преминало покрай ЛЮБОВТА и тя казала:
-"Вземи ме със себе си", "Не мога" - отговорило Богатството... "Имам много злато на кораба си и нямам място за теб".
ЛЮБОВТА решила да помоли Суетата, която, също преминавала в красив кораб:
-"Суета, моля те, помогни ми".
-"Не мога да ти помогна ЛЮБОВ, ти си цялата мокра и може да повредиш кораба ми" - отвърнала Суетата.
Тъгата била наблизо, затова ЛЮБОВТА я помолила:
-"Тъга, позволи ми да избягам с теб".
-"Не мога ЛЮБОВ, толкова съм тъжна, че искам да остана сама..."
Щастието също преминало покрай ЛЮБОВТА, но било толкова щастливо, че не чуло, когато ЛЮБОВТА го повикала.
Внезапно се чул глас:
-"Ела ЛЮБОВ, аз ще те взема със себе си!"
Гласът бил на непознат възрастен...
ЛЮБОВТА била толкова развълнувана и щастлива, че забравила да попита за името му. Когато пристигнали на сушата, той продължил по пътя си.
ЛЮБОВТА, осъзнавайки, колко много му дължи, попитала Познанието: -"Кой ми помогна?"
-"Помогна ти Времето" - отговорило Познанието.
-"Времето - почудила се ЛЮБОВТА, -"Но защо Времето ми е помогнало?"
Познанието се усмихнало и с дълбока мъдрост отговорило:
-"Защото само Времето е способно да разбере, колко велика е ЛЮБОВТА!"
4. Пристрастеност /това ли е преводът на addiction?/4avdar4e написа:1. Секс
2. Смях
Има ли друго?
addict: "(страстен) привърженик. любител. поклонник (of), прен. роб"Stranniche написа:4. Пристрастеност /това ли е превода на addiction?/4avdar4e написа:1. Секс
2. Смях
Има ли друго?
Това е, но и в инглиша и в бг термините са свързани по-скоро със зависимости от наркотични вещества и подобни. Според мен ти искаш да ни насочиш към ardent->passionate->passionStranniche написа:4. Пристрастеност /това ли е превода на addiction?/
Имам предвид чувството за липсваща част от теб - една ужасна крещяща празнота, когато любимият човек е далеч и за повече време. Не знам как да го изразя.Remmivs написа:Това е, но и в инглиша и в бг термините са свързани по-скоро със зависимости от наркотични вещества и подобни. Според мен ти искаш да ни насочиш към ardent->passionate->passionStranniche написа:4. Пристрастеност /това ли е превода на addiction?/

И утре къде ще са професорите?4avdar4e написа:1. Секс
2. Смях
Има ли друго?
Благодаря! Прекрасна е!!!Remmivs написа:успее да ти каже, това, което се сещам, Странниче.![]()

МОжжжЖЕ... дъъъъ...дъъ..дъъ... ДА зъъъъъъ.. зъъ....зъъъ....ЗАЕКВА...esti написа:Ох, срам не срам, ще питам вече....Абе Биби, да не ти залепват бутоните на клавиатурата?:shy:bibilyana написа:Абе Чавее що завъпросии...
Много тъп въпрос, но найш откога ме яде това, защо аджеба така пишеш?
Или си е просто стил?
Сори още веднъж.

не бе хораа - виж ънноуна е по-прав, макар и да се подиграва, ама не заеквам де, поне никой не ми е казвал - клавиатурата си е наред - проблема е в задклавиатурното устройствоо - написала съм си го - да не ми обръщате внимание особено вечер, щото жегата не влияе добре, аз мога инъче и правилно да пиша - ама вечер като ме хване лигата...осъзнавам ограниченията на писменото онлайн общуване и мии се иска някак да ги намаля, та затова явно не съм успяла съвсем, ама нейсееesti написа:Аз имах една, дето интервала и хлътваше и се налахаше да я блъскам редовно в бюрото.[unknown] написа:
МОжжжЖЕ... дъъъъ...дъъ..дъъ... ДА зъъъъъъ.. зъъ....зъъъ....ЗАЕКВА...
П.П. Може да е от клавиатурата. Аз сега съм с една- интервала, ако не го ударя с лакът- не става...
Абе недей така сега, пак ще ми теглиш една, ама не мога да се удържа - по тази схема, доколото имам спомен за твоето име ти трябва да си Куца, а жена ти да те Луца.Звеневия написа:Фуца -93esti написа:щото то при вас калабалък голям, та вече се бъркам....
Муца -01
Дуца -07
Кво толкова неясно има?
Той предлагаше да го опакова и праща, ама много лошо го научи калиостро да иска голям наем....esti написа:Е, то това е ясно! Като най-малък няма как да не ви Пуца наред.Звеневия написа:Много си производителна!esti написа:... Куца, Луца...![]()
Аре сега една трансформация на Прокопий, плийзз!
Голям бонбон ейййй!
Прати ми го за няколко месеца на отглежане, че искам да ми мирише на бебе.
По-добре пробвай на краката. Ако оживееш, можеш да минеш и на подмишницитеStrunz написа:И аз си скубя веждите с такава :)