Случва ли ви се изобщо?
Знам, че задавам ужасно неконкретен въпрос, ама вие сте умнички и ще си го доконкретизирате сами.
Аз съм несигурен и объркан откакто се помня, ебати... Все нещо ме терзае, нещо ме гложди...Мнемозина написа:когато се чувствате несигурни и объркани?
Случва ли ви се изобщо?![]()
Знам, че задавам ужасно неконкретен въпрос, ама вие сте умнички и ще си го доконкретизирате сами.

Да, май това е единственият добър начин.Кент написа:Казвам си ..."карма"
и правя стъпка
п.п. един път дори стъпах във въздуха
после 20 седмици
ходех на три крака
п.п. пък съм такъв паяк
че по-скоро обърквам околните
и най-вече близките
Туй сега като шамар ли да го броя?esti написа:Намирам си добър приятел, който да ми шибне два шамара и да ме освести!:lol:
Споко!
Абе то и аз май съм така откакто се помня.[unknown] написа: Аз съм несигурен и объркан откакто се помня, ебати... Все нещо ме терзае, нещо ме гложди...
Ама съм още жив, де. Значи- справям се.
Рецепти не давам, щото съм уникален и те са приложими само за мен.
Като каза "броя" и веднага си помислих, че най-подходящи за броене са едни 200 евро примерно.Мнемозина написа:
Туй сега като шамар ли да го броя?
И на мен ми липсва тоз граф.esti написа:Като каза "броя" и веднага си помислих, че най-подходящи за броене са едни 200 евро примерно.Мнемозина написа:
Ех, липсва ми графа, а къде е още септември....
По финансови я! Обедня клубчето без него.Мнемозина написа: И на мен ми липсва тоз граф.
Обаче чакай, на теб по финансови причини ли ти липсва?
Щото аз се чудя какво ли би ми отговорил например.
4avdar4e написа:Постоянно съм несигурна... То ми е зодиакално. Съмнявам се, във всичко се съмнявамСериозно, аз съм най-несигурният човек на света, затова си нося много дини, за баланс:winkw: Пък и си имам другарч, дето ми настройва везните. Не, бе, не в оня смисъл.
Ама като се почувствам несигурна и се допитам, той вика: Мнооо си тъпа, мааа...
и всичко си идва на мястото.
Объркана се чувствам от простотията, от елементарното неразбиране, от неуважението...
Не си спомням да съм се чувствала така, щото съм овен явно.Мнемозина написа:когато се чувствате несигурни и объркани?
Виж по-горе.Мнемозина написа:Случва ли ви се изобщо?![]()
Много си е конкретен, и мисля че има едно универсално средство - покупкотерапия+"Tomorrow is another day"Мнемозина написа:Знам, че задавам ужасно неконкретен въпрос, ама вие сте умнички и ще си го доконкретизирате сами.
Мога само да ти завиждам.imaranta написа: Не си спомням да съм се чувствала така, щото съм овен явно.
Много си е конкретен, и мисля че има едно универсално средство - покупкотерапия+"Tomorrow is another day"
П.П. Някой беше казал, че Скарлет O'Хара била 100%-ов овен.
Не ми личи, защото съм построила стени, по-високи и дълги от Великата китайска...Но прозрачни. Ако някой иска да види, ще погледне. Знам какво искам, знам кога го искам, но това в дългосрочен план. В ежедневен - купуването на кашкавал за мен е ужасно разрешаване на дилема. Затова с удоволствие съм предоставила тези разрешавания на другиМнемозина написа: Наистина?
На теб пък толкова да не ти личи...
Дините - обаче и тях трябва да ги балансира човек. И току се затъркалят във всички посоки, поне при мен.
Да, всички тези неща объркват, ама не за този род объркване ми беше думата. Но ти ме разбра и ми отговори...
и аз тъй - амаа на четирии ходех не на три:?Кент написа:Казвам си ..."карма"
и правя стъпка
п.п. един път дори стъпах във въздуха
после 20 седмици
ходех на три крака
п.п. пък съм такъв паяк
че по-скоро обърквам околните
и най-вече близките
Това "знам какво искам и кога го искам" се поизгуби при мен напоследък.4avdar4e написа:
Не ми личи, защото съм построила стени, по-високи и дълги от Великата китайска...Но прозрачни. Ако някой иска да види, ще погледне. Знам какво искам, знам кога го искам, но това в дългосрочен план. В ежедневен - купуването на кашкавал за мен е ужасно разрешаване на дилема. Затова с удоволствие съм предоставила тези разрешавания на други![]()
А колкото до дините - тук се включва другото ми ужасно отвратително качество: искам всичко да е под контрол. Мой.
Тези изброените негативи обаче ме правят ужасно добър работник: съмнявам се, проверявам по 100 пъти, но държа контрола. А в личния живот... дет вика Имаранта - имам си овни за съдружници. И скорпиончета и рачета...
Мнемозина написа:И на мен ми липсва тоз граф.esti написа:Като каза "броя" и веднага си помислих, че най-подходящи за броене са едни 200 евро примерно.Мнемозина написа:
Ех, липсва ми графа, а къде е още септември....
Обаче чакай, на теб по финансови причини ли ти липсва?
Щото аз се чудя какво ли би ми отговорил например.
Хм.Semiramis написа:
позволи на мен:
би ти казал, че е така понеже имаш избор
като дойде яйцето на д-то няма да ти остане време да си объркана
това с 3 думи може да каже същото, но поне опитах...
с колко думи?Мнемозина написа:Хм.Semiramis написа:
позволи на мен:
би ти казал, че е така понеже имаш избор
като дойде яйцето на д-то няма да ти остане време да си объркана
това с 3 думи може да каже същото, но поне опитах...
А дали не би ми казал, че е така, защото само си мисля, че имам избор?
Ееее, ами като дойде, да си брои думите!Semiramis написа:с колко думи?Мнемозина написа: Хм.
А дали не би ми казал, че е така, защото само си мисля, че имам избор?
това би ти го казал като се вършен на предното
то е същото, но обърнато - като се вгледаш
... вадиш някой зъб и готово?[unknown] написа:Аз съм несигурен и объркан откакто се помня, ебати... Все нещо ме терзае, нещо ме гложди...Мнемозина написа:когато се чувствате несигурни и объркани?
Ама съм още жив, де. Значи- справям се.
Рецепти не давам, щото съм уникален и те са приложими само за мен.
като се питам дали да си сменя жилището да си купя сандъче с цветя за терасата или дали да се разведа и да си купя сандалки?imaranta написа:Не си спомням да съм се чувствала така, щото съм овен явно.Мнемозина написа:когато се чувствате несигурни и объркани?
Виж по-горе.Мнемозина написа:Случва ли ви се изобщо?![]()
Много си е конкретен, и мисля че има едно универсално средство - покупкотерапия+"Tomorrow is another day"Мнемозина написа:Знам, че задавам ужасно неконкретен въпрос, ама вие сте умнички и ще си го доконкретизирате сами.
П.П. Някой беше казал, че Скарлет O'Хара била 100%-ов овен.
Тц, тц, тц.Semiramis написа: като се питам дали да си сменя жилището да си купя сандъче с цветя за терасата или дали да се разведа и да си купя сандалки?
не съм привърженик на този метод за решаване на кризи принципно - действа, но краткосрочно
и за дребни неща не върви - що нерви ще са кой кашкавал да купя ... и аз като Чаве-то с дребните неща имам най-големи трудности
аз рядко се чувствам объркана, нетипично за зодията ми. но днес примерно... като се замисля, незнам дали дадох добър съвет на дъщеря си. всъщност дадох най-добрия, на който съм способна.Мнемозина написа:когато се чувствате несигурни и объркани?
Спортът все повече става бизнес и все по- малко спорт. Мои си констатации. Не се заяждам.bead_ написа:
аз казах - спортът е спорт и ВИНАГИ трябва да се стремиш към победа. приятелството няма нищо общо. така бих направила аз. права ли бях? права бях.

Е, не до безскруполност. И там си има граници и неписани правила.bead_ написа:
значи съм двойно по-права. в бизнесът също трябва ВИНАГИ да се стремиш към победа. никаква аванта.

Да. Аз не съм казал обратното. Просто се хванах за последните ти думи за спорта и бизнеса.bead_ написа:нещата никога не са черни или бели, но все пак е хубаво човек да има принципи. когато става дума за състезание даваш всичко от себе си, за да спечелиш. когато става дума за бизнес даваш всичко от себе си, за да спечелиш. когато става дума за приятелство, даваш всичко от себе си, за да помогнеш, ако имат нужда от помощ. когато става дума за благотворителност, правиш жест без да чакаш благодарност, отплата, допълнителни бонуси /повечето фирмена благотворителност е в името на пр-а/.
затова й казах на малката - щом си спортист голямата ти цел е да победиш. дори да играеш срещу приятел целта си остава същата. другото е порочно, а и обидно за приятеля в някакъв смисъл.
права ли съм?

ей така най-обичам! да съм права:winkw:[unknown] написа:
Да. Аз не съм казал обратното. Просто се хванах за последните ти думи за спорта и бизнеса.
Това е така! Но колко пъти си абсолютно сигурна, че постъпваш правилно? Винаги ли?? Аз, за себе си не бих казал, че винаги съм сигурен в правотата на действията си. Ерго- поражда се несигурност и обърканост.bead_ написа: човек като е прав няма място за несигурност и обърканост, нали?

Да, права си.Stranniche написа:Съвсем конкретен въпрос си е...
Номерът с изливането на цялата обърквация на белия лист /понякога отиват много листи/ може да бъде доста полезен - да си формулираш ситуацията, да си излееш това, което ти е отвътре - и пишейки може да си просветне, да се изяснят и подредят нещата. Дори да разбереш какво искаш:winkw:. Оттам нататък трябва малко смелост да започнеш да действаш. Иначе ще си останеш все в същата каша.
Много време се губи в нерешителност. Понякога часове, понякога години, понякога живот...
Интересно.bead_ написа:нещата никога не са черни или бели, но все пак е хубаво човек да има принципи. когато става дума за състезание даваш всичко от себе си, за да спечелиш. когато става дума за бизнес даваш всичко от себе си, за да спечелиш. когато става дума за приятелство, даваш всичко от себе си, за да помогнеш, ако имат нужда от помощ. когато става дума за благотворителност, правиш жест без да чакаш благодарност, отплата, допълнителни бонуси /повечето фирмена благотворителност е в името на пр-а/.
затова й казах на малката - щом си спортист голямата ти цел е да победиш. дори да играеш срещу приятел целта си остава същата. другото е порочно, а и обидно за приятеля в някакъв смисъл.
права ли съм?
Да. Ако си сигурен, че си прав, изобщо няма да има обърканост.[unknown] написа:Това е така! Но колко пъти си абсолютно сигурна, че постъпваш правилно? Винаги ли?? Аз, за себе си не бих казал, че винаги съм сигурен в правотата на действията си. Ерго- поражда се несигурност и обърканост.bead_ написа: човек като е прав няма място за несигурност и обърканост, нали?
за мъжете е желателно в секса да сме вицешампиониbead_ написа: значи съм двойно по-права. в бизнесът също трябва ВИНАГИ да се стремиш към победа. никаква аванта.
Едното не изключва другото. Различни неща са. Всяко си има своята роля.Мнемозина написа:Да, права си.Stranniche" написа:Съвсем конкретен въпрос си е...
Номерът с изливането на цялата обърквация на белия лист /понякога отиват много листи/ може да бъде доста полезен - да си формулираш ситуацията, да си излееш това, което ти е отвътре - и пишейки може да си просветне, да се изяснят и подредят нещата. Дори да разбереш какво искаш:winkw:. Оттам нататък трябва малко смелост да започнеш да действаш. Иначе ще си останеш все в същата каша.
Много време се губи в нерешителност. Понякога часове, понякога години, понякога живот...![]()
Но листи за подобен род подреждания не ползвам. Правя ги пред приятели... когато преодолея нерешителността си. Което е трудното.
А листите не е необходимо да ги четеш - можеш да ги изхвърлиш преди още никой - дори това да си ти - ги е прочел. Самият процес на писане избистря нещата.
Но не искам да натрапвам. .
Я чакай малко! Защо трябва да си абсолютно сигурен, че това което правиш е правилно?! Винаги ще има някой, за когото да не е и какво? Почваш да се чудиш какво да правиш ли? Мне, аз в такива филми не участвам , живота е твърде кратък, че да си губя времето по такъв точно начин. Ако не съм постъпила правилно, голяма работа, ставам и почвам отначало. И не ми пука особено по простата причина, че мога и нося отговорност за действията си, пък били те и неправилни.[unknown] написа:Това е така! Но колко пъти си абсолютно сигурна, че постъпваш правилно? Винаги ли?? Аз, за себе си не бих казал, че винаги съм сигурен в правотата на действията си. Ерго- поражда се несигурност и обърканост.bead_ написа: човек като е прав няма място за несигурност и обърканост, нали?
imaranta написа:Я чакай малко! Защо трябва да си абсолютно сигурен, че това което правиш е правилно?! Винаги ще има някой, за когото да не е и какво? Почваш да се чудиш какво да правиш ли? Мне, аз в такива филми не участвам , живота е твърде кратък, че да си губя времето по такъв точно начин. Ако не съм постъпила правилно, голяма работа, ставам и почвам отначало. И не ми пука особено по простата причина, че мога и нося отговорност за действията си, пък били те и неправилни.[unknown] написа:Това е така! Но колко пъти си абсолютно сигурна, че постъпваш правилно? Винаги ли?? Аз, за себе си не бих казал, че винаги съм сигурен в правотата на действията си. Ерго- поражда се несигурност и обърканост.bead_ написа: човек като е прав няма място за несигурност и обърканост, нали?