ако знаете какъв страхотен шейк правех с идеи оттам ...
Плодовете + царевица + гръцки мед в шейкъра
ммммммммммм
бих почерпила, но е вредно заради фруктозата
Освен това откъде накъде с гръцки мед, а?Semiramis написа:Като казах "Сила за живот" си припомних младите години -
ако знаете какъв страхотен шейк правех с идеи оттам .....все по-рядко, а сигурно вече и не.
ммммммммммм
За типичното произношение :)pocti_bezobidna написа:Освен това откъде накъде с гръцки мед, а?Semiramis написа:Като казах "Сила за живот" си припомних младите години -
ако знаете какъв страхотен шейк правех с идеи оттам .....все по-рядко, а сигурно вече и не.
ммммммммммм
За произношението е царевицата.Strunz написа:За типичното произношение :)pocti_bezobidna написа:Освен това откъде накъде с гръцки мед, а?Semiramis написа:Като казах "Сила за живот" си припомних младите години -
ммммммммммм
Че къде му е т`ва мексиканско ссссс в "Ей, Омбре..."pocti_bezobidna написа:
усвояваш перфектно мексиканско СССССС!
pocti_bezobidna написа:За произношението е царевицата.Strunz написа:За типичното произношение :)pocti_bezobidna написа:Освен това откъде накъде с гръцки мед, а?Semiramis написа:Като казах "Сила за живот" си припомних младите години -
ммммммммммм
pocti_bezobidna написа:За произношението е царевицата.Strunz написа:За типичното произношение :)pocti_bezobidna написа:Освен това откъде накъде с гръцки мед, а?Semiramis написа:Като казах "Сила за живот" си припомних младите години -
ммммммммммм
Дрън-дрън! / Бла-бла.Strunz написа: Мексиканското сссс идва от стискане на зъби от преяждане с лютив боб...
Не, не! не обърквай гърците и франсетата, това са две различни култури - едните люлка на цивилизацията, другите - основоположници на егалитето и фратернието, космите тука немат нищо общо, амиго!Strunz написа:а в случая това е гръцко ссссс.....казват, че идва от плюене на косми след френска:) Не знам...:)
КорасСССссссон?Topper Harley написа:Че къде му е т`ва мексиканско ссссс в "Ей, Омбре..."pocti_bezobidna написа:
усвояваш перфектно мексиканско СССССС!![]()
Аааааа!Сетих се! "Уна гранда сссервессса порфавор"
![]()
pocti_bezobidna написа:Дрън-дрън! / Бла-бла.Strunz написа: Мексиканското сссс идва от стискане на зъби от преяждане с лютив боб...
нищо не разбираш ти от мексиканско СССССС!
Не, не! не обърквай гърците и франсетата, това са две различни култури - едните люлка на цивилизацията, другите - основоположници на егалитето и фратернието, космите тука немат нищо общо, амиго!Strunz написа:а в случая това е гръцко ссссс.....казват, че идва от плюене на косми след френска:) Не знам...:)
аз визирах егалитето на пубиса, амижке :)pocti_bezobidna написа:Дрън-дрън! / Бла-бла.Strunz написа: Мексиканското сссс идва от стискане на зъби от преяждане с лютив боб...
Ти преяж с лют мексикански боб и после се слушай заранта на митницатаpocti_bezobidna написа:Дрън-дрън! / Бла-бла.Strunz написа: Мексиканското сссс идва от стискане на зъби от преяждане с лютив боб...
maggot написа: митницата
Това до чили кон го разбрах, ама следващотоЗвеневия написа: Готово бе - довечера ще сготвя "чили кон карне"!
Ама боба изобщо не влизаше в рецептата.maggot написа:Ти преяж с лют мексикански боб и после се слушай заранта на митницатаpocti_bezobidna написа:Дрън-дрън! / Бла-бла.Strunz написа: Мексиканското сссс идва от стискане на зъби от преяждане с лютив боб...
Тц. Изцяло погрешна концепция. Тоталише мисъндестандише.Strunz написа: аз визирах егалитето на пубиса, амижке :)
Гърците не са люлка на цивилизацията, на принципа на кукувицата са се цвъкнали в тракийска люлка
Никъде не видях конскотоЗвеневия написа: Карне
Някои хора могат какво ли не. Аз съм трагичен готвач, просто, това само заглавието му е сложно, представям си практическата процедура ква е...maggot написа:Това до чили кон го разбрах, ама следващотоЗвеневия написа: Готово бе - довечера ще сготвя "чили кон карне"!
Е как може да си на толкова години и да не можеш да готвиш?pocti_bezobidna написа:Някои хора могат какво ли не. Аз съм трагичен готвач, просто, това само заглавието му е сложно, представям си практическата процедура ква е...maggot написа:Това до чили кон го разбрах, ама следващотоЗвеневия написа: Готово бе - довечера ще сготвя "чили кон карне"!
Я, изглежда сравнително лесно...
Ти си златен човече, винаги съм мечтала за мъж дето да може да готви:-)
bibilyana написа:Ти си златен човече, винаги съм мечтала за мъж дето да може да готви:-)
bibilyana написа:Ти си златен човече, винаги съм мечтала за мъж дето да може да готви:-)
Нищо бе нищо бе, ко да искам да казвам - пробвай се и ти някой пътinj написа:
И какво искаш да кажеш с това сега пък:winkw:
Strunz написа: Е как може да си на толкова години
Ами аз опитвам, обаче обикновено не се получава.Strunz написа: ...и да не можеш да готвиш?
Сериозно?! Не, не мисля че има връзка.Strunz написа: ...и то щото четох някъде, че добрите любовници били добри готвачи.
pocti_bezobidna написа:Сериозно?! Не, не мисля че има връзка.Strunz написа: ...и то щото четох някъде, че добрите любовници били добри готвачи.

Брей, на тоя дали му остава време да печели пари от готвене и ходене на фитнесЗвеневия написа:pocti_bezobidna написа:Сериозно?! Не, не мисля че има връзка.Strunz написа: ...и то щото четох някъде, че добрите любовници били добри готвачи.
На мен ми мяза на гей.pocti_bezobidna написа:
Брей, на тоя дали му остава време да печели пари от готвене и ходене на фитнес
Ех пък и ти - не всички красиви мъже трябва да са гейове де, въпреки, че статистически погледнато повечето са, но си има изключения:blum:esti написа:На мен ми мяза на гей.pocti_bezobidna написа:
Ако те Гейне, няма да приказваш така!esti написа:На мен ми мяза на гей.
Има косми под пъпа...не е гейesti написа:На мен ми мяза на гей.pocti_bezobidna написа:
Ама този красив ли е?:blink:bibilyana написа:Ех пък и ти - не всички красиви мъже трябва да са гейове де, въпреки, че статистически погледнато повечето са, но си има изключения:blum:esti написа:На мен ми мяза на гей.pocti_bezobidna написа:
Ама че си и ти! Сега що ме караш да се чудя, колко гейове си виждал под пъпа, че да им знаеш и окосмяването.Strunz написа:
Има косми под пъпа...не е гей
Аз ги познавам
Е..ако ме гейне, разбира се, че ще си сменя мнението - ще имам доказателство, че не е гей....или поне е би.Звеневия написа:Ако те Гейне, няма да приказваш така!esti написа:На мен ми мяза на гей.
Аз винаги обичам да казвам неща, които да имат ехообразно значение:)esti написа:Ама че си и ти! Сега що ме караш да се чудя, колко гейове си виждал под пъпа, че да им знаеш и окосмяването.Strunz написа:
Има косми под пъпа...не е гей
Аз ги познавам
Виж кво, я се стегни, щото с моето мръснишко подсъзнание......абе не споменавай, че ти е дошло нещо на езика, докато си говорим за гейове.Strunz написа:
Аз винаги обичам да казвам неща, които да имат ехообразно значение:)
Това ми дойде на езика...
esti написа:Виж кво, я се стегни, щото с моето мръснишко подсъзнание......абе не споменавай, че ти е дошло нещо на езика, докато си говорим за гейове.Strunz написа:
Аз винаги обичам да казвам неща, които да имат ехообразно значение:)
Това ми дойде на езика...
Ти сега оправдаваш ли се?:blum::twisted:Strunz написа: Аз съм на принципа, че само когато си наясно със собствената си сексуалност можеш да се бъзикаш с хомосексуалността....
Щото нали знаеш...."дръжте крадеца"...а всъщност... т.е. тези, които най ги оплюват като останат насаме обуват високи токове и перуки...:)