стреееееляяяяяйй
Re: стреееееляяяяяйй
Бати и кухата лейка...Zmeu написа:http://www.vbox7.com/play:f773a596
Ей такива бяха най- верни на партията...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Zmeu написа:http://www.vbox7.com/play:f773a596
то не са нации, раси, Фаренхайт ...
Важното е, че нямаше нещо, за което да не може да даде мнение
пък как хубаво си се смяхме на американците преди време
кво не му харесваш на момичето? репортерката е за бой!:blum:Zmeu написа:http://www.vbox7.com/play:f773a596
just perfect
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Тая че е тъпа-тъпа е, но нека живее! А, че репортерката се гъбаркаше с нея - и това е вярно. Обаче аз не виждам смисъла да се правят анкети с този въпрос. Кому все още не е ясно, че средностатистическия българин отдавне не е на това интелектуално ниво, на което се твърди, че е бил някога?! За всеки влак си има пътници. Така мисля. В България основния въпрос е свързан с оцеляването в чисто битов план. Глобалните неща нека ги оставим на глобалистите, които искат да превземат света, мислейки си за собствените си комерчески дупета.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Познавам такива хора. Винаги и за всичко имат мнение. Да се чуди човек да се смее ли човек или да плаче:?Semiramis написа: Важното е, че нямаше нещо, за което да не може да даде мнение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Абе, тва да не е ебавка някаква?frisky lioness написа:Познавам такива хора. Винаги и за всичко имат мнение. Да се чуди човек да се смее ли човек или да плаче:?Semiramis написа: Важното е, че нямаше нещо, за което да не може да даде мнение
не изглежда мацката толко зле...
Таз от 1989-а не е мръднала в развититетоZmeu написа:http://www.vbox7.com/play:f773a596
Тези хора не си ли правят почивки в секса?:)
Толкова е очевадно, че и аз си помислих нещо подобно. Обаче може само да гадаем.pocti_bezobidna написа:
Абе, тва да не е ебавка някаква?
- сър Айвънхоу
Какво очаквате??? Тази кака определено не е учила физика по време на "комунизма". Затова й е виновен за всичко...
Ама такива неграмотници има на всякъде и винаги!
По принцип няма повече от 5% грамотни хора. Винаги е било така. Въпросът е, че това, че можеш да четеш, пишеш и да сметнеш колко пари трябва да оставиш в кръчмата, не е грамотност.
А пък и колкото по-нискоинтелигентни стават журналистите, какво очаквате от останалата свлеч, дето я интервюират?!
Ама такива неграмотници има на всякъде и винаги!
По принцип няма повече от 5% грамотни хора. Винаги е било така. Въпросът е, че това, че можеш да четеш, пишеш и да сметнеш колко пари трябва да оставиш в кръчмата, не е грамотност.
А пък и колкото по-нискоинтелигентни стават журналистите, какво очаквате от останалата свлеч, дето я интервюират?!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Гледам на моменти се подсмихва каката, според мен играеNiya написа:Толкова е очевадно, че и аз си помислих нещо подобно. Обаче може само да гадаем.pocti_bezobidna написа:
Абе, тва да не е ебавка някаква?
Това е напълно възможно, само дето не си обяснявам с каква цел ще се правиpocti_bezobidna написа:
Гледам на моменти се подсмихва каката, според мен играе
Как с каква, за да стане тема в 3о40 естествено:winkw:bibilyana написа:само дето не си обяснявам с каква цел ще се прави
Абе дали някой пък чак толкова силно ще иска да бъде обсъждат от цялото 3о4овечествоppi написа:Как с каква, за да стане тема в 3о40 естествено:winkw:bibilyana написа:само дето не си обяснявам с каква цел ще се прави
Силно се съмнявам, че този някой подозира дори за съществуването на 304овечество.bibilyana написа:Абе дали някой пък чак толкова силно ще иска да бъде обсъждат от цялото 3о4овечествоppi написа:Как с каква, за да стане тема в 3о40 естествено:winkw:bibilyana написа:само дето не си обяснявам с каква цел ще се прави
Ами защо - бъзик си правят хората, защо не?
И аз това казах, ама не ме разбраха:-)pocti_bezobidna написа:Силно се съмнявам, че този някой подозира дори за съществуването на 304овечество.bibilyana написа:Абе дали някой пък чак толкова силно ще иска да бъде обсъждат от цялото 3о4овечествоppi написа:Как с каква, за да стане тема в 3о40 естествено:winkw:bibilyana написа:само дето не си обяснявам с каква цел ще се прави
Ами защо - бъзик си правят хората, защо не?
според мен "загадъчната" усмивка на каката подсказа друго:bibilyana написа:Това е напълно възможно, само дето не си обяснявам с каква цел ще се правиpocti_bezobidna написа:
Гледам на моменти се подсмихва каката, според мен играе
Какво знаете вие, ех!" /съчувствено/;
Така ами! Добре че съм аз да ви кажа / надменно/;
Ми да, и ние сме яли портокали /самодоволно/
*
*
*
музата ми дреме още, дано някой го доразвие
- Piqndurnik
- Green Light
Глобалисти в смисъла на организирано движение няма. Глобализма е тенденция в световното развитие, което дава отражение и в политиката. Световните лидери се събират за да дискутират разни проблеми, като го преебават непоканените, малките и слабите по- организирано отпреди. Въвеждат ред в секса. Но като цяло глобалистината тенденция е нежелана защото градовете ъъъ хипертрофират, трудни са за изхранване, почистване, екологични проблеми и т.н. а за животновъдство, селско стопанство и т.н. никой не се натиска. Образите от по- горе се мъчат да обърнат нещата, ама как се обръща течението на река или посоката на вятъра?! Антиглобалисти има. ТОВА е организирано движение, което като пречи на лидерите да се събират на спокойствие показва че се сещат кой е отгоре и кой е със свалени гащи. "Поне целувка няма ли- викат". И ние така викаме, ама кво от товаivayla написа:Тая че е тъпа-тъпа е, но нека живее! А, че репортерката се гъбаркаше с нея - и това е вярно. Обаче аз не виждам смисъла да се правят анкети с този въпрос. Кому все още не е ясно, че средностатистическия българин отдавне не е на това интелектуално ниво, на което се твърди, че е бил някога?! За всеки влак си има пътници. Така мисля. В България основния въпрос е свързан с оцеляването в чисто битов план. Глобалните неща нека ги оставим на глобалистите, които искат да превземат света, мислейки си за собствените си комерчески дупета.