специално на inj

честитоооо! живи и здрави!bibilyana написа:На всички именици и понеже другите не ги знам кои са
специално на inj
![]()
"Празник на пивоварите4avdar4e написа:Не че знам какъв ден е днес, но всеки повод за купон е хубав![]()
яяяя виж пък това не го знаех интереснооppi написа:"Празник на пивоварите4avdar4e написа:Не че знам какъв ден е днес, но всеки повод за купон е хубав![]()
Определен е с решение на Управителния съвет на Съюза на пивоварите в Република България през 1996 г.
Чества се в Деня на св.пророк Илия поради това, че кръстителят на съюза - агатоникийски епископ Наум, избира светия пророк за покровител на пивоварите"
Да са живи и здрави и именици и пивовари и пивопиещи:-)
Св. Пророк Илияbibilyana написа: яяяя виж пък това не го знаех интересноо
ха наздраве

Мерсиppi написа:"Празник на пивоварите4avdar4e написа:Не че знам какъв ден е днес, но всеки повод за купон е хубав![]()
Определен е с решение на Управителния съвет на Съюза на пивоварите в Република България през 1996 г.
Чества се в Деня на св.пророк Илия поради това, че кръстителят на съюза - агатоникийски епископ Наум, избира светия пророк за покровител на пивоварите"
Да са живи и здрави и именици и пивовари и пивопиещи:-)
дам...никога не е късно....и да станеш за резил кат мен ..дето не намери време да влезе и да ви почерпи виртуално по едно за мое здраве...БоЕВ написа:Честит празник!
По-добре късно, отколкото никога!...пък и никога не е късно/излишно да кажеш Наздраве!